Wikipedie:Nástěnka správců: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Radiosaltbird (diskuse | příspěvky)
m Editace uživatele 80.188.12.66 (diskuse) vráceny do předchozího stavu, jehož autorem je Toma646
Verze 11692879 uživatele Marek Koudelka (diskuse) zrušena
Řádek 1: Řádek 1:
{| class="messagebox standard plainlinks" id="talkheader" style="text-align:center"
{{Wikipedie:Nástěnka správců/Hlavička}}
! colspan="2" style="border-bottom:1px solid #C0C090; background-color: #FF6A6A;" | [[File:Danghui golden.svg|50px|Se Sovětským svazem na věčné časy]]
''Tato stránka je určena k&nbsp;řešení konkrétních problémů, které mohou řešit jen správci díky svým technickým oprávněním. Tato stránka NESLOUŽÍ k&nbsp;volné debatě. <br /> Prosíme, chovejte se tu dle následujících pravidel:
|- style="text-align:left"
|
# Pokud něco žádáte od [[Wikipedie:správci|správců]], napište sem ([{{fullurl:Wikipedie:Nástěnka správců|action=edit&section=new}} jako novou sekci]) stručně, co žádáte.
# '''Uveďte odkazy''' na příslušné články či editory, např. <nowiki>[[Wikipedista:192.168.1.1]]</nowiki>.
# Uveďte, na základě čeho to žádáte.
# Nedebatujte o&nbsp;dalším. Některý ze správců Vám zde odpoví a zajistí případné řešení problému.
# Pokud s&nbsp;jeho řešením nesouhlasíte, napište to sem a požádejte další správce o&nbsp;vyjádření.
# Nevíte-li, zda na řešení vašeho problému jsou nutná správcovská práva, pište na [[Wikipedie:Potřebuji pomoc]].
| style="width: 30%; border: 1px solid #C0C090; background-color: #FF6A6A; margin: 0 3px 0 20px; padding:10px" |
'''[[Wikipedie:Průvodce (diskuse)|Průvodce diskusí]]'''

Prosíme, držte se [[Wikipedie:Wikietiketa|zásad slušného chování]] a předpokládejte dobrou vůli. [[Wikipedie:Žádné osobní útoky|Vyvarujte se osobních útoků]] a zůstaňte [[Wikipedie:Zdvořilost|zdvořilí]].
|-
! colspan="2" style="border-bottom:1px solid #C0C090; background-color: #FF6A6A" |
Žádosti o&nbsp;CheckUser předkládejte na stránce '''[[Wikipedie:Žádost o&nbsp;ověření uživatele]]''', žádosti o&nbsp;přejmenování na [[Wikipedie:Změna uživatelského jména]], neurgentní žádosti o&nbsp;změnu [[wikipedie:editační filtr|editačních filtrů]] v&nbsp;[[wikipedie diskuse:editační filtr|patřičné diskusi]].
|}

{{Wikipedie:Nástěnka správců/Seznam archivů}}

'''''Související:'''''
* [[Wikipedie:Správci]]
* [[Wikipedie:Nástěnka správců/Opatření]]

'''''Indikátory:'''''
{| style="width: 60%;" class="wikitable"
|-
| style="background-color: #FF6A6A; font-weight: bold;" | {{Wikipedie:Nástěnka správců/Vyřešeno}} … vyřešeno
| <pre style="margin: -3px;">:{{Wikipedie:Nástěnka správců/Vyřešeno}} --~~~~</pre>
|-
| style="background-color: #FF6A6A; font-weight: bold;" | {{Wikipedie:Nástěnka správců/Nevyřešeno}} … nevyřešeno/zamítnuto
|<pre style="margin: -3px;">:{{Wikipedie:Nástěnka správců/Nevyřešeno}} --~~~~</pre>
|-
| style="background-color: #FF6A6A; font-weight: bold;" | {{Wikipedie:Nástěnka správců/Přesunuto}} … přesunuto/staženo
|<pre style="margin: -3px;">:{{Wikipedie:Nástěnka správců/Přesunuto}} --~~~~</pre>
|-
|}
{{Archivace
{{Archivace
|maxarchivesize = 200K
|maxarchivesize = 200K

Verze z 24. 7. 2014, 18:09

Archiv nástěnky správců [e]   

Související:

Indikátory:

VyřešenoVyřešeno … vyřešeno
:{{Wikipedie:Nástěnka správců/Vyřešeno}} --~~~~
Nevyřešeno nebo zamítnutoNevyřešeno nebo zamítnuto … nevyřešeno/zamítnuto
:{{Wikipedie:Nástěnka správců/Nevyřešeno}} --~~~~
PřesunutoPřesunuto … přesunuto/staženo
:{{Wikipedie:Nástěnka správců/Přesunuto}} --~~~~


unban after 5y

Dear wikipedia managers, I would like to ask for un-ban for the url (website) www.ubytovanivchorvatsku.cz As I have found the web was banned five years ago (2009) and I think there is no reason now for that. I also have found this disscusion https://cs.wikipedia.org/wiki/Diskuse_s_wikipedistou:Kermit that maybe led to that ban. I kindly ask you to unban this url becouse it was five years ago and everybody evolves. Thank you -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Kermit (diskuse)

Nevyřešeno nebo zamítnutoNevyřešeno nebo zamítnuto The site is blacklisted because it was used as spam. I think it's still useless for Wikipedia. --egg 20. 6. 2014, 18:23 (UTC)

If you can read the previous discussion it was five years ago when we added 2 (two) articles and inserted links to quality articles about two destinations on our web (eg. http://www.3o.cz/clanek ) I dont think it was a reason for ban now or even 5 years ago. At the moment we have a large authority site about information about destinations as you can see at http://www.3o.cz/kvalita and also would like to create an Wikipedia page about our business which we are leading in Czech republic and cant do that becouse of this ridiculous old-time ban. Please reconsider and remove us from https://cs.wikipedia.org/wiki/MediaWiki:Spam-blacklist

Hello, can you kindly give us an example of a link that you think would be useful for Czech Wikipedia? It would help me to decide. My notion is that we rarely link to commercial sites. As to the article about your business, you are free to create it (if it follows the rules); please use external sources which are crucial for every Wikipedia article.--Vojtěch Dostál (diskuse) 25. 6. 2014, 11:50 (UTC)

Hezký den Vojtěchu, chápu že můžu česky - takže co se týká firemní stránky (jako má třeba Evropa realitní kancelář ) je docela důležité abych mohl vložit link na stránky kterých se ta firemní stránka bude týkat, jinak to asi nemá smysl :-) Chápu dobře pravidla pro založení takové stránky a nutnost zdrojování - máme připraveno dost informací ale jak říkám tento 5 let starý ban nám v tom brání. Co se týká relevantních kvalitních článků - děláme obsahový web který má zmapovat každou destinaci v Chorvatsku - příklady článků: http://www.3o.cz/clanek1 (destinace není vůbec v CS Wiki) , http://www.3o.cz/clanek2 (destinace není vůbec v CS Wiki) , http://www.3o.cz/clanek3 (v CS Wiki jsou tři věty) a mohl bych pokračovat dál... (ale jak jsem psal, předně nemáme v úmyslu vkládat odkazy na tyto články do Wikipedie či upravovat stávající). -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Kermit (diskuse)

Nevyřešeno nebo zamítnutoNevyřešeno nebo zamítnuto Co se týče uváděných příkladů odkazů, nejsem expert, ale mám pochyby že by takové komerční stránky na Wikipedii v článcích vydržely. A co se týče firemní stránky, stále nerozumím, proč je k ní potřeba web ubytovanivchorvatsku, což je komerční databáze ubytování. --Vojtěch Dostál (diskuse) 28. 6. 2014, 22:19 (UTC)

Gymnázium Botičská

Asi bude třeba Gymnázium Botičská zase polozamknout a poslední dvě pomlouvačné editace by se měly skrýt. Vidí to správci taky tak? --Packa (diskuse) 20. 6. 2014, 21:12 (UTC)

VyřešenoVyřešeno IP 37.188.xxx vandalizuje články související s Tomášem Zimou už několik měsíců, zřejmě od počátku jeho rektorování. Máš pravdu, že bez OV VZ se jedná o dost hrubé pomluvy.--Kacir 20. 6. 2014, 22:28 (UTC)

Přesuny nápovědy

Prosím o přesun Nápověda:Reference na Nápověda:Reference podrobně (je tam copy+paste kopie). A poté Wikipedie:WikiProjekt Nápověda/Reference na Nápověda:Reference. Avizovaná základní a rozšířená nápověda. Matěj Orlický (diskuse) 21. 6. 2014, 17:06 (UTC)

VyřešenoVyřešeno Hotovo, díky moc. A nešel by do tohoto nového systému začlenit ještě příklad na stránce Wikipedie:Ambasadorství/Reference snadno a rychle ? :) Tam je to takové nešikovné, zvlášť nyní, kdy už díky Tvé práci máme kvalitní nápovědu. --Vojtěch Dostál (diskuse) 21. 6. 2014, 17:57 (UTC)
Díky. Ok, předpokládám přesunout na Nápověda:Reference snadno a rychle a provázat odkazy do nápovědy. Matěj Orlický (diskuse) 21. 6. 2014, 18:08 (UTC)
Jo, klidně :). Pokud si na to nenajdeš čas, tak to do pár dní snad udělám. --Vojtěch Dostál (diskuse) 21. 6. 2014, 18:11 (UTC)

Nevhodný obsah uživatelské stránky --Uacs451 (diskuse) 22. 6. 2014, 16:14 (UTC)

VyřešenoVyřešeno Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 22. 6. 2014, 16:20 (UTC)

Na uživatelské stránce skoro rok neaktivního uživatele vidím šablonu Správce, která není pravdivá. --Uacs451 (diskuse) 22. 6. 2014, 18:19 (UTC)

Nikde jsem nenašel záznam o tom, že mu byla práva správce odebrána (ani na cs.wiki, ani na metě), v tabulce je stále jako správce veden, nicméně správcem opravdu podle práv není. Šablonu můžete odebrat sám, k tomu nejsou potřeba práva správce, ale zajímalo by mě kdo a kdy mu práva odebral. A ta tabulka by chtěla také aktualizovat… --Marek Koudelka (diskuse) 22. 6. 2014, 18:33 (UTC)
Podle přehledu uživatelských práv nikdy práva správce neměl. --Vojtěch Dostál (diskuse) 22. 6. 2014, 19:16 (UTC)
Japato? --Silesianus (diskuse) 22. 6. 2014, 19:20 (UTC)
Oopravdu, máte pravdu, přehlédl jsem "a správce" --Vojtěch Dostál (diskuse) 22. 6. 2014, 19:25 (UTC)
Správcovská práva měl a aktivně je využíval - [1]. Proto je divné, že nikde v seznamech není. Opravdu nebyla žádost na Metě o odebrání práv pro neaktivitu? --Vachovec1 (diskuse) 22. 6. 2014, 20:12 (UTC)
[2] --Silesianus (diskuse) 22. 6. 2014, 20:24 (UTC)
A je jasno. Už jsem zapomněl, že jsem v tom taky sehrál roli. --Vachovec1 (diskuse) 22. 6. 2014, 20:48 (UTC)
VyřešenoVyřešeno Uacs451 nakonec nálepku sám odstranil a já jsem aktualizoval tabulku. --Tchoř (diskuse) 22. 6. 2014, 22:02 (UTC)

Arktida

Prosím správce o zvážení možnosti zásahu v článku Arktida. Zdá se, že si někdo plete Wikipedii s propagačním portálem. Předem díky za posouzení situace. --Jan KovářBK (diskuse) 22. 6. 2014, 20:49 (UTC)

Nevyřešeno nebo zamítnutoNevyřešeno nebo zamítnuto Ke smazání propagačních částí textu nejsou třeba práva správce, editorku dosud nikdo neupozornil na nevhodné části jejích editací a většina nově vloženého textu je překlad z sk wiki.--Zdenekk2 (diskuse) 22. 6. 2014, 21:21 (UTC)

Nehodla použivat náhled a už se mi to zda opravdu neunosne. Až zase začne takle editovat tak prosim o 10 minutovy blok s vyzvou k přečetní vlatcní diskuzní stranky.--Toмa646 (diskuse) 23. 6. 2014, 06:49 (UTC)

Nevyřešeno nebo zamítnutoNevyřešeno nebo zamítnuto Dnes neudělal ani jednu editaci, nemá smysl blokovat. --Marek Koudelka (diskuse) 23. 6. 2014, 08:51 (UTC)

Edinburghská univerzita

Prosím některého ze správců o přesun hesla Edinburghská univerzita na podle Pravidel jediné přípustné Edinburská univerzita. Vzhledem k tomu, že mezi oběma názvy + názvem Univerzita v E. již proběhly některé předchozí přesuny, nedokázal bych článek přesunout jinak než způsobem copy + paste, za což by dozajista dostal vynadáno ☺. Díky--Feťour (diskuse) 23. 6. 2014, 15:18 (UTC)

Kde se v pravidlech vyskytuje informace, že jediný přípustný tvar je „Edinburská univerzita“? --Jan Polák (diskuse) 23. 6. 2014, 15:49 (UTC)
Na s. 353.--RPekař (diskuse) 23. 6. 2014, 16:00 (UTC)
(S EK)Jelikož se v Pravidlech nevyskytuje jiný tvar, než tento, je to myslím nad slunce jasné. Prameny: Pravidla čes. pravopisu, Academia, Praha 1993; Pravidla čes. pravopisu, Lingea, Brno 2008.--Feťour (diskuse) 23. 6. 2014, 16:04 (UTC)
Řešeni je jednoduche, než se hodiny dohadovat co je spravne (gdyž spravně je oboje), tak to nechat na puvodnim názvu a z ostatnich udělat přesměrovani.--Toмa646 (diskuse) 23. 6. 2014, 18:33 (UTC)
Přidal sem i Edinburhská univerzita aby tu nechiběla ani jedna česka zmatlanina původniho názvu.--Toмa646 (diskuse) 23. 6. 2014, 18:36 (UTC)
VyřešenoVyřešeno Omlouvám se, že jsem dal prostor pro diskusi zde, šel jsem se na to taky kouknout, ale vzal jsem to oklikou přes večeři, a pak na to zapomněl :-). Přesunul jsem, pokud by měl být primární dle českého pravopisu nesprávný název, pak je třeba dodat zdroj pro něj. Nicméně přesměrování jsem ponechal. --Mates (diskuse) 23. 6. 2014, 18:57 (UTC)

Putin hallo!

Článek Putin hallo! byl smazán s odůvodněním vandalismus. Když si čtu, co zejména vandalismus je, důvod pro smazání nenalézám. Kromě toho, článek byl smazán před uplynutím lhůty k rozšíření. Prosím proto o obnovu článku jako subpahýlu a ponechání času na rozšíření.--Tomas62 (diskuse) 24. 6. 2014, 11:36 (UTC)

Nevyřešeno nebo zamítnutoNevyřešeno nebo zamítnuto Jedná se o nevýznamný cross-wiki spam. — Jagro (diskuse) 24. 6. 2014, 11:43 (UTC)

Opakovaný vandalismus z 188.175.97.246

Uživatel 188.175.97.246 opět odstraňuje informace z LTE, byl několikrát varován, bez reakce, na diskuzi kašle. --Ragimiri 24. 6. 2014, 16:07 (UTC)

Dnes opět, takže pokud některý ze správců začne dělat svou práci, bylo by to super. --Ragimiri 26. 6. 2014, 07:47 (UTC)

Vandal? Editace je zdůvodněna a jste to Vy, Ragimiri, kdo nekomunikuje. --Uacs451 (diskuse) 26. 6. 2014, 07:57 (UTC)

Reklama-Výstavnictví

Editor znovu založil článek Reklama-Výstavnictví. Protože už se před jeho předchozím smazáním řešila na diskusní stránce otázka encyklopedické významnosti a je pravděpodobné, že se bude nyní opět řešit, prosím o obnovení tehdejší diskusní stránky, aby bylo možné případně navázat. --Bazi (diskuse) 24. 6. 2014, 20:44 (UTC)

VyřešenoVyřešeno --Harold (diskuse) 24. 6. 2014, 22:48 (UTC)

Zrušení stánky

Omyllem jsem vytvořil stránku Čluny z Brakkeputu. Již jsmem vše opravil, prosím o výmaz této stránky. Děkuji. --Chalupa (diskuse) 26. 6. 2014, 07:43 (UTC)

VyřešenoVyřešeno Je to pryč. --Marek Koudelka (diskuse) 26. 6. 2014, 07:52 (UTC)

IP 62.168.13.98

osobní útoky --Silesianus (diskuse) 26. 6. 2014, 14:53 (UTC)

  • Anonym na mě osobně útočí tady Diskuse:Jednotný národní výbor, tady [3], v mé diskusi [4], [5], [6] a tady [7]. Na EN na 1 měsíc blok za "long term abuse" [8], ale evidentně se nepoučil, jde o čtvrtý blok za chuťovky typu "czechofile is worse than pedophile" a uráží řadu uživatelů. --Yopie (diskuse) 27. 6. 2014, 09:50 (UTC)
VyřešenoVyřešeno Blok na 1 den. --Jvs 27. 6. 2014, 09:57 (UTC)

Odstranění banu

Dobrý den, pro zákazníka jsem editoval a odstranil komerční odkazy na stránce. Jedná se zákazníka, který figuruje na banlistu pod: \bubytovanivchorvatsku\.cz\b Děkuji za odpověď

Dobrý den, tato stránka slouží k podávání žádostí na správce. Prosím formulujte stručně a jasně svou prosbu. Děkuji, --Vojtěch Dostál (diskuse) 27. 6. 2014, 08:32 (UTC)

Přesun

Prosím o přesun Žabka (rozcestník) na žabka klůli zbytečnému rozlišovači. Díky --Wikipedista:BobM d|p 30. 6. 2014, 09:57 (UTC)

VyřešenoVyřešeno Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 30. 6. 2014, 10:26 (UTC)

podhuri-sumavy.cz ve spamovacím bloku

zdravím, píšu teď jeden článek, kde mi při pokusu o jeho uložení vyskočil protispamový filtr s tím, že server podhuri-sumavy.cz je problematiký. ví někdo proč. Koukal jsem na to, píšou to lidi s jistým odborným zázemím a vypadá to seriózně... Díky, --Davcza (diskuse) 1. 7. 2014, 15:12 (UTC)

Protože spamovali. --Mormegil 1. 7. 2014, 15:32 (UTC)
Koukám, že to bylo v r. 2008. Je to bloklý natrvalo? Já ty lidi vůbec neznám, ale 2 odkazy z jejich serveru by se mi hodily do článku. --Davcza (diskuse) 1. 7. 2014, 15:48 (UTC)

Přesun

Prosím o přesun stránky Amarildo Tavares da Silveira zpět na Amarildo, v češtině je to hlavní význam.--Chalim Kenabru (diskuse) 2. 7. 2014, 12:41 (UTC)

VyřešenoVyřešeno --Kacir 2. 7. 2014, 17:50 (UTC)

Víceméně sebepropagační uživatelská stránka zůstává od 12.6. jediným příspěvkem autora. --2A00:1028:9943:A6BA:35C9:A68B:F96B:8FFB 2. 7. 2014, 16:55 (UTC)

VyřešenoVyřešeno --Kacir 2. 7. 2014, 17:50 (UTC)

Uzavřít

Prosím o uzavření všech diskuzí o smazání i k arbitrážnímu výboru, všechny termíny prošly.--Zákupák (diskuse) 5. 7. 2014, 05:42 (UTC)

VyřešenoVyřešeno Stávající diskuse o smazání uzavřeny (jedné prodloužen termín). K uzavření voleb do arbitrážního výboru nemají správci potřebná oprávnění, nicméně to zařídil Tchoř jako byrokrat. --Mates (diskuse) 12. 7. 2014, 22:20 (UTC)

Přesun

Prosím o přesun monument (rozcestník) na monument (zbytečný rozl.). Viz Diskuse:Monument (rozcestník) --Wikipedista:BobM d|p 7. 7. 2014, 07:13 (UTC)

Přesun

Prosím o přesun Ardabíl (město) na Ardabíl - je to hlavní význam.--Kohelet (diskuse) 7. 7. 2014, 07:58 (UTC)

VyřešenoVyřešeno @Kohelet: Přesunuto, ale je nutné (nebo alespoň vhodné) zkontrolovat odkazy směřující na oba články a také přidat do stránky šablonu, která upozorňuje na existenci druhého článku s rozlišovačem. Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 7. 7. 2014, 08:53 (UTC)

Nevhodné uživatelské jméno (doména nejvyššího řádu)

[9] --Silesianus (diskuse) 7. 7. 2014, 19:02 (UTC)

VyřešenoVyřešeno Účet přejmenován byl, opět se ale přihlásil pod starým nickem. --Kacir 7. 7. 2014, 19:38 (UTC)

Přesun

Prosím o přesun Pražská defenestrace na Pražské defenestrace, matoucí název. Článek je o fenoménu různých defenestrací. Matěj Orlický (diskuse) 7. 7. 2014, 21:32 (UTC)

VyřešenoVyřešeno --Jan Polák (diskuse) 7. 7. 2014, 22:41 (UTC)

Uzavření ŽoKu

Prosím o uzavření Wikipedie:Žádost o komentář/Seznamy epizod seriálů z důvodu obsolence. Diskuse je dlouho vystydlá, probírané téma bylo vyřešeno vznikem příslušných šablon, které byly diskutovány samostatně, zásadní připomínky byly vypořádány a v současnosti už probíhá přepracování článků. Navíc vznikl samostatný návod, jak psát seznam dílů seriálu a zájemci o téma televizních seriálů se můžou zapojit do WikiProjektu, kde probíhá další ladění. --Bazi (diskuse) 8. 7. 2014, 11:08 (UTC)

VyřešenoVyřešeno Uzavřeno. --Mates (diskuse) 8. 7. 2014, 22:55 (UTC)

Nejfakovo číslo

Příznivci Nejfaka zřejmě upgradovali, viz zde. Nevím, zda požádat o zablokování účelového účtu či definitivní uzamčení článku. --Gampe (diskuse) 8. 7. 2014, 12:42 (UTC)

VyřešenoVyřešeno Vyřešil JAn zablokováním účtu. Definitivní uzamčení nemá smysl, dalším stupněm je totiž "povolit jen správcům", což mi osobně přijde jako příliš omezující pro možné ostatní přispěvatele nesprávce, takový přístup vidím jako vysoce krajní řešení. Stránku nyní sleduji. --Mates (diskuse) 8. 7. 2014, 23:07 (UTC)
@Někdo by mohl napsat příslušný abusefiltr, který by zamezil vkládání určitého řetězce (kamkoliv). JAn (diskuse) 9. 7. 2014, 20:43 (UTC)

Přes upozornění vkládá propagační odkazy, a to neorganickým způsobem. --Uacs451 (diskuse) 9. 7. 2014, 15:05 (UTC)

VyřešenoVyřešeno Blok.--Kacir 9. 7. 2014, 15:30 (UTC)

cysnews.cz

Žádám o odstranění záznamu o této stránce z wikipedie . Jelikož byl obsah vymazán a je zde pouze text -

Tato uživatelská stránka byla smazána, protože odporovala pravidlům Wikipedie. Z technických důvodů je zde proto umístěn tento text. Přímo ovlivňuje návětěvnost mých stránek jelikož nikdo nezná důvody vymazání.

Jiří Cysař - jiri.cysar@cysnews.cz

Dobrý den, žádná stránka ani uživatel cysnews.cz neexistují. Příště prosím uveďte odkaz na danou stránku. Předpokládám, že se jedná o účet Wikipedista:Cysnews. Technicky není možné uživatel. účet zrušit. Vložil jsem NO_INDEX, což ji kategorizuje do neindexovaných stránek.--Kacir 10. 7. 2014, 05:13 (UTC)
Důvodem smazání stránky byl propagační obsah, viz také WP:UP.--Kacir 10. 7. 2014, 05:20 (UTC)
Ovšem technicky možné je smazat obsah uživatelské stránky bez vložení {{DUP}}. JAn (diskuse) 10. 7. 2014, 19:58 (UTC)
A byl by jiný, lepší výsledný efekt? Pokud ano, tak ji smažme.--Kacir 11. 7. 2014, 06:24 (UTC)
Pokud někdo narazí na stránku Uživatel:Josef_Novák, kde je uvedeno Tato uživatelská stránka byla smazána, protože odporovala pravidlům Wikipedie. pomyslí si, že Josef Novák porušuje pravidla. Pokud narazí na stejnou "stránku" s obsahem Ve Wikipedii dosud neexistuje stránka se jménem Uživatel:Josef_Novák, nemá důvod si myslet nic negativního. Stránku jsem smazal. JAn (diskuse) 11. 7. 2014, 08:51 (UTC)
To ovšem odporuje doporučení i úzu.--Zdenekk2 (diskuse) 11. 7. 2014, 12:08 (UTC)
Pokud v tom nebylo nic jiného, než šablona DUP, pak jsi nic mazat neměl. Důvody napsal Zdenekk2. Nejdřív bys měl prosadit změnu doporučení WP:UP a pak můžeme smazat všechna vložení. A ano, ta stránka byla smazána, protože porušovala pravidla, text odpovídá důvodu smazání. Obnovovat ji nebudu, když se jedná o jednorázovou věc.--Kacir 11. 7. 2014, 19:14 (UTC)

Vrácení přesunu

Prosím o vrácení přesun Válka na východní Ukrajině zpět na Občanská válka na východní Ukrajině. Viz Diskuse:Válka na východní Ukrajině a Diskuse s wikipedistou:Jenda H.#Přesun Občanská válka na východní Ukrajině. --Wikipedista:BobM d|p 11. 7. 2014, 15:47 (UTC)

Silesianovy revertační války

Silesianus opět revertuje bez diskuse. Zdroj hovoří o proruských, nikoliv novoruských povstalcích. Tento VV by mohl zanášet nepřesnosti. --Palu (diskuse) 11. 7. 2014, 17:22 (UTC)

A co vlastně prosím chcete, aby správci dělali? K revertační válce musí být vždycky 2. Podle historie je to na reverty 3:3. Čili dle pravidla Wp:3RR neporušil ani jeden jeho literu, není tedy za co případně blokovat. A zamykat přípravnou stránku portálu Aktuality mi přijde nevhodné. Ale koukám, že to nějak zkusil vyřešit Bazi, tak ho třeba poslechněte a založte o tom vlákno v diskusi u portálu nebo napište Silesianovi osobně. Pokud by nadále pokračovala revertační válka, pak samozřejmě je možné správcovsky zakročit. To pravidlo jistě oba znáte, takže Vás tímto musím oba, Palu, Silesiane, upozornit na možné zablokování v případě pokračování revertačního boje. Stránku sleduji. --Mates (diskuse) 11. 7. 2014, 19:46 (UTC)
Vždycky mi někdo odpovídá na žádost o blokování. Mě je úplně jedno, jestli budete někoho blokovat. Já jen potřebuji mediátora do sporu, protože nemám čas se hádat s někým, kdo nemá jediný argument a protlačuje neozdrojovanou verzi. Jenže vy zase nemáte asi čas na nic jiného, než blokovat, když vás vždycky napadne jenom tohle řešení... Nicméně je dobré vědět, že správce zajímá litera jednoho pravidla a to jsou schopni upřednostnit před duchem projektu. --Palu (diskuse) 14. 7. 2014, 10:27 (UTC)
A ano, Baziho řešení bylo to správné. --Palu (diskuse) 14. 7. 2014, 10:30 (UTC)
Tato stránka je určena k řešení konkrétních problémů, které mohou řešit jen správci díky svým technickým oprávněním. O mediaci se žádá jinde (respektive: Wikipedie:Seznam prostředníků). To je jako byste přišel do řeznictví a divil se, že řezník předpokládá, že jdete pro maso, a stěžoval si, že ho nezajímá, že sháníte zeleninu (a případně z toho ještě veřejně usuzoval, že ten řezník sám zeleninu nemá rád a stravuje se nezdravě…).
Je to o to smutnější, že jste byl na nevhodnost svého příspěvku explicitně automaticky upozorněn i s výkladem (Mediawiki:abusefilter-warning-ns). --Tchoř (diskuse) 14. 7. 2014, 11:05 (UTC)
Správci nejsou jen technickou autoritou, ale především morální autoritou, když jim komunita svěřila svojí vysokou důvěru. Nikterak to nesouvisí s tím, že existuje nějaká pro mě nedůvěryhodná a neznámá druhá možnost mediací (kterou ale prostuduji a pokusím se napříště použít - díky). Každopádně Mates neměl odpovídat na žádost o blokování, která nepadla, ale na žádost o mediaci, která padla. Třeba tak, že by mě přesměroval na tuto možnost místo Vás. --Palu (diskuse) 14. 7. 2014, 13:30 (UTC)
Tak jsem se na to podíval a když už jsme u těch nepřesných přirovnání (není to maso a zelenina, ale maso a předpřipravený pokrm z masa, polotovar), je řešení pomocí NS (ovšem v provedení Baziho) v porovnání s touto možností jako jít na komára plácačkou a nebo plamenometem. Není to příliš vhodný instrument na drobnější neshody. --Palu (diskuse) 14. 7. 2014, 13:35 (UTC)

Ambroise a 79.127.197.86

Upozorňuji na aktivity zživatele Ambroise a ip 79.127.197.86. Do článků o řecké mytologii a historii jsou vkládány nepodložené informace s hodně do minulosti posunutou chronologií oproti obecně uváděné. Není uváděn zdroj a tak jsem změny u svých sledovaných článků revertoval, ale je toho víc, mnohem víc, než můžu zvládnout.--EdmundSquirrel (diskuse) 12. 7. 2014, 23:35 (UTC)

Žádost o dlouhodobé polozamčení několika šablon

Důvod: Jedná se o podšablony využívané šablonami {{Flagicon}} a {{Vlajka a název}} a měly by tedy mít stejnou úroveň ochrany jako ony šablony. Petr Matas 13. 7. 2014, 02:06 (UTC)

VyřešenoVyřešeno --Kacir 13. 7. 2014, 05:52 (UTC)

Jan kozak

Prosím, aby správci věnovali pozornost Uživatel:Jan kozak a jeho prapodivným úpravám (nesmyslné rozdělování vět, vkládání nowiki apod.) Zavání mi to vandalismem. --Silesianus (diskuse) 13. 7. 2014, 20:20 (UTC)

: Vážený pane, žádné prapodivné ani nesmyslné rozdělování vět neprovádím.Chtěl bych upozornit, že pravidla českého pravopisu

stanovují: předložky se vždy váží k podst.jménům atp., takže předložka se nikdy nesmí sama vyskytovat na konci řádku! Pokud se setkám s tímto nešvarem, tak se ho snažím napravit. Je ještě několik takových pravidel, která nejsou v mnoha textech dodržována. Pokud odstraňování takových nedostatků považujete za vandalismus, tak tomu nerozumím a už vůbec s Vámi nesouhlasím. Dále Vás chci ujistit, že nikam do textů žádné nowiki nevkládám ( ostatně ani nevím co to je ). Plně chápu Vaše rozhořčení, protože jsem si dovolil opravit několik podobných nedostatků v některých Vašich příspěvcích. Vždyť nikdo není neomylný. Ani já ne. A když mi kdokoliv moji chybu odstraní a tím mé dílo vylepší, tak ho nebudu podezřívat z vandalismu. Přeji Vám nádherný večer, plný pohody a srdečně Vás zdravím--Jan Kozák (diskuse) 13. 7. 2014, 20:52 (UTC)--Jan Kozák (diskuse) 13. 7. 2014, 20:52 (UTC)

V klidu a bez emocí, vypadá to, že jde o nějaký technický problém, podívejte se, jak vypadá ten Váš diskusní příspěvek. Nejprve jsem podezříval Visual Editor, ale zde jste žádný použít nemohl, tak mě napadá, jestli při psaní nepoužíváte něco, s čím si wikiformát neumí poradit; je to téma spíš pod technickou lípu. Jinak k těm předložkám, co já vím, tak ta pravidla tak striktní nejsou, na konci řádků by neměly zůstávat jen neslabičné v, k, z, s. Ta diskuse ovšem nepatří na nástěnku správců. --Mates (diskuse) 13. 7. 2014, 21:14 (UTC)
Kolega zjevně nemá potuchy o existenci nezlomitelné mezery. Napsal jsem mu do diskuse. Ovšem jak koukám na jeho diskusi i do historie jeho editací, zdá se, že je těžko poučitelný - byl například upozorňován, aby psal výstižné shrnutí editace, což však stále nedělá. Revertoval či opravil jsem asi 10 jeho editací v článcích, kde vyrobil typografické chyby (většinou vložení prázdného řádku do souvislého textu) a kde to nebylo ještě opraveno. Uvidíme, jak se situace bude vyvíjet dále. Nechá-li si kolega poradit, bude to OK, bude-li ovšem stále pokračovat ve stejném duchu, nelze vyloučit, že bude nutno udělit nějaký výstražný blok (nejspíše za narušování Wikipedie - kolega není vandal, edituje v dobré víře, ale některé aspekty jeho činnosti ve svém důsledku Wikipedii poškozují). Bylo by vhodné, aby nějaký správce situaci monitoroval. Děkuji. --Vachovec1 (diskuse) 14. 7. 2014, 00:52 (UTC)

Soldan15 (opět)

Pozornost směřujte i na editace tohoto člověka. Dle mě jde o nenápadné poškozování článků. V historii příspěvků konkrétně z 12. 7. článek Konfederační pohár FIFA 2009 - přepsání jména, které je potvrzené zdrojem. Dnes jasné poškození článku Grónsko (přepsání hlavního města). V minulosti už nějaké problémy tohoto typu byly.--Chalim Kenabru (diskuse) 13. 7. 2014, 22:46 (UTC)

Přesun

Prosím o přesun Dingir (znak) na Dingir - jedná se o hlavní význam.--Kohelet (diskuse) 14. 7. 2014, 11:29 (UTC)

VyřešenoVyřešeno --Jan Polák (diskuse) 14. 7. 2014, 12:38 (UTC)

Kohelet opakovaně maže ověřeny text z článku Geopatogenní zóna (GPZ). Jako duvod vždy piše, že text neni podloženy jedinym věrohodnym zdrojem, i gdyž minimalně většinu zdroju de považovat za věrohodne. Maže i sekci Historie, kera připouští, že se GPZ zištovaly i velmi davno. Nejspiš jde o to, že Kohelet považuje GPZ za naprostu pitomost a svuj nazor se snaží prosadit i na Wikipedii tim, že smaže všechen text, připouštějicí existenci GPZ. V připadě dalšiho negativniho zasahovani do článku prosim o jeho blok.--Toмa646 (diskuse) 14. 7. 2014, 23:29 (UTC)

Prosim o okamžite zablokovani. Je opravdu neponaučitelny.--Toмa646 (diskuse) 14. 7. 2014, 23:47 (UTC)
Už opravdu nevi jak si svuj nazor na Wikipedii uhajit.--Toмa646 (diskuse) 14. 7. 2014, 23:58 (UTC)

Jenom poznámka: tento člověk si zjevně vandalizuje vlastní diskuse pod IP a píše mi do diskuse urážky, ke kterým přidává můj falešný podpis, aby to vypadalo, že jsem je napsal já.--Kohelet (diskuse) 15. 7. 2014, 00:25 (UTC)

Ty seš ale refaktorizováno. A já jsem refaktorizováno! Splách! --Toмa646 (diskuse) 15. 7. 2014, 00:27 (UTC)
Ale od čeho tu mame checkusera? Tak se zas tak předčasně neraduj.--Toмa646 (diskuse) 15. 7. 2014, 00:30 (UTC)

Urážlivé shrnutí editace

Prosím o skrytí této editace z důvodu sprostého slova ve shrnutí editace. --Jan KovářBK (diskuse) 15. 7. 2014, 00:33 (UTC)

Správci asi spí, tak bude moct vandalizovat celou noc. :)--Kohelet (diskuse) 15. 7. 2014, 00:34 (UTC)
VyřešenoVyřešeno Díky za upozornění, Honzo. --Jan Polák (diskuse) 15. 7. 2014, 00:48 (UTC)
No nevím, ale při pohledu do historie editací kolegy Toma646 za poslední minuty jsou jen ty shrnutí minimálně na jednodenní blok. --Vachovec1 (diskuse) 15. 7. 2014, 00:53 (UTC)
Také jsem na to myslel. Udělil jsem kolegovi Toma646 jednodenní blok k vychladnutí horkých hlav. --Jan Polák (diskuse) 15. 7. 2014, 01:02 (UTC)

Mezery v souřadnicích

Mohu poprosit o drobnou úpravu zamčené šablony Šablona:Souřadnice? Kdysi se o tom diskutovalo, a jak jazyková příručka ÚJČ, tak ČSN 01 6910:2007 v bodu 6.10 uvádí pouze psaní bez mezer mezi značkou a následujícím číslem, například 50°3′25″, viz Wikipedie:Typografické rady#Úhlové jednotky, souřadnice. --ŠJů (diskuse) 17. 7. 2014, 00:46 (UTC)

VyřešenoVyřešeno [10] --Tchoř (diskuse) 17. 7. 2014, 20:07 (UTC)

Copy-paste přesun

Mohl by některý ze správců napravit copy-paste přesun z článku Nové Rusko na Novorusko? Děkuji --Silesianus (diskuse) 17. 7. 2014, 18:27 (UTC)

VyřešenoVyřešeno Vzhledem k tomu, že po kopírování nedošlo k dalším editacím, jsem to jednoduše revertoval. --Tchoř (diskuse) 17. 7. 2014, 19:58 (UTC)

Řepkový olej

Dnes anonym vsunul do hesla Řepkový olej rozsáhlý text, který se nalézá např. na webu Vitalia.cz. Nevím, zda stačí jen revertovat.--Zákupák (diskuse) 18. 7. 2014, 12:57 (UTC)

Postupujte dle tohoto.--Zdenekk2 (diskuse) 18. 7. 2014, 13:07 (UTC)
Revertovat a klidně i smazat v historii verzi s takim textem. A pravě o skrytí verzí toho článku s textem porušujicim utorske pravo žadam.--Toмa646 (diskuse) 18. 7. 2014, 13:19 (UTC)
VyřešenoVyřešeno --Jan Polák (diskuse) 18. 7. 2014, 13:42 (UTC)

Zámek

Prosím o zamčení módní diktatura, revertovací válka. --Wikipedista:BobM d|p 18. 7. 2014, 17:25 (UTC)

Opakovane porušování autorskéo přáva.--Toмa646 (diskuse) 18. 7. 2014, 17:25 (UTC)

VyřešenoVyřešeno Po varování přestal. --Jvs 23. 7. 2014, 12:44 (UTC)

Protože tu nyní chvíli nebudu, prosím kolegy správce, aby dohlédli na editace Jan kozak (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty). V posledních dvou dnech tento editor odstranil z jím založených článků množství textu, současná podoba těch článků subpahýlovitá. Vložil však do nich {{pracuje se}}, tak jsem mu to nechtěl revertovat. Nicméně žádnou editační aktivitu v těch článcích nevyvíjí a dvoudenní lhůta končí dnes nebo zítra, takže by se měly vrátit revertem do původní podoby. Díky. --Harold (diskuse) 19. 7. 2014, 08:21 (UTC)

Učiňte co uznáte za vhodné. Pokud to úplně odstraníte bude také dobře--Jan Kozák (diskuse) 19. 7. 2014, 08:58 (UTC)
Budu sledovat. Kolegu upozorňuji, že odstraňování enc. obsahu je bez zdůvodnění nemožné, a to i zakladatelem hesla – WP:Vlastnění článků.--Kacir 19. 7. 2014, 09:14 (UTC)
Klidně si sledujte. - Učiňte klidně co uznáte za vhodné. Nemám již nic, co bych k tomu sdělil. --Jan Kozák (diskuse) 19. 7. 2014, 09:31 (UTC)
@Harold: Tak jsem se na to podíval a věc už vyřešili IP 46.135.3.13 a Knuck.--Kacir 23. 7. 2014, 02:20 (UTC)

Obnovení článku Geofun

Prosím o obnovení článku Geofun smazaného procedurou odloženého smazání (v souladu s Wikipedie:OS#Co dělat, když nesouhlasíte). Důvod: zjevný nesouhlas autora zde a dále to, že je možné, že se zdroje dokládající významnost v dostatečném množství podaří nalézt a tedy vyvrátit důvod ke smazání. Článek lze podle mě tedy smazat jen po standardní diskusi o smazání. Hledat NNVZ v diskusi má smysl, protože zdroje jsou, i když řada z nich má větší či menší nedostatky z hlediska dokládání významnosti. V některých případech jde například o NNVZ, ale pouze o lokální média (jako [11], [12], [13]). Tento nedostatek ale podle mě může být vyvážen, pokud se najde větší množství takových zdrojů. --Beren (diskuse) 19. 7. 2014, 11:58 (UTC)

VyřešenoVyřešeno i s diskusí. --Zdenekk2 (diskuse) 19. 7. 2014, 12:32 (UTC)

Absurdní tvrdé reverty na pidi změny od wikipedisty Silesianus

Vážení kolegové, chci upozornit na divné chování kolegy Silesianus, jenž z neznámého důvodu revertoval 2x editace, jenž defakto vůbec nic neměnili, a měli jen udržovací charakter v boji proti vandalismu. zde Normální editor by poslal poděkování za editaci, nebo alespoň se negativně nevměšoval. Je sice možné, že jsem omylem zapomněl kus textu v té první editaci, a proto mně chtěl opravit, jenže to udělal sprostě a ne jak by se slušelo. Ve druhé moji editaci jsem to opravil, a on revertoval znovu!, a to kvůli svislé čáře! Jestli je to vtipné, nebo spíš k pláči, nechám na Vás, ale mně to přijde absurdní, že vůbec nějaký konflikt vznikl kvůli takové blbosti. Každopádně v obou mých editacích je tvrdé revertování neúměrně přísné až nepochopitelné. Ale já jsem stejný metr na kolegovi editace nepoužil. Pokud chtěl nějakým způsobem opravit mou editaci, mohl to s poděkováním udělat slušné, s úsměvem a s respektem, a ne použít 2x sprostý revert a předpokládat zlou vůli. --JeremySil (diskuse) 19. 7. 2014, 14:47 (UTC)

Bezdůvodně? Přečetl jste si zdůvodnění těch revertů? Proč bych Vám měl děkovat za poškozování řazení v kategorii? Žádám omluvu za slova jako "sprostý revert" a "předpokládání zlíé vůle". --Silesianus (diskuse) 19. 7. 2014, 14:50 (UTC)
@JeremySil: Musím se Silesiana zastat. Reverty jsou odůvodněné, naopak bych Vás požádal o umírněnost a předpokládání dobré vůle. Obdobně se vyhněte výrazům jako „sprostý revert“. --Wikipedista:BobM d|p 19. 7. 2014, 15:16 (UTC)--Wikipedista:BobM d|p 19. 7. 2014, 15:16 (UTC)
Pro vysvětlení uvedu definici. Není nová. Takový postoj mám mnoho let. Kdysi jsem se snažil obdobné pravidlo zanést do wikietikety, a ikdyž to tenkrát nebylo schváleno konsensem komunity, ((řekněme fundamentálních wikipedistů, kterým současný stav sprostoty víceméně vyhovuje a umravnit se ani nechtějí - toto je pouze moje teorie a skutečnost mohla být odlišná)), někteří kolegové tehdy měli pocitově stejný postoj k úpravě editací ostatních wikipedistů. ... Tedy ta definice volnými slovy: "Sprostý revert je každá editace, po které je napsáno ve 'Shrnutí editace' něco jako "Verze xxxxxx uživatele yyyyyy (diskuse) zrušena" nebo jinak ((strojově či lidsky popsáno že s tebou druhý pohrdá)) naznačeno, že se jedná o revert a tudíž předpokládání zlé vůle, či rovnou úmyslného vandalismu jiného wikipedisty/wikipedistky." ... Pokud by tam ovšem bylo napsáno např. "Promiňte kolego, ale domnívám se, že jste to myslel takto" nebo třeba "opravuji chybku :)" apod., vypadalo by to jináč. Ono, tohle by se dalo popsat jako "revert bez revertu" neboli "slušný revert". Přečtěte si laskavě doporučení Wikiláska, Wikietiketa, Předpokládejte dobrou vůli, Zdvořilost. Jsou tam pěkně ilustrační obrázky, jak se to dá dělat. --JeremySil (diskuse) 19. 7. 2014, 16:03 (UTC)
Jako vrchol drzosti je požadavek Silesiana na mou omluvu jemu za to, že jsem sprostý revert označil za sprostý. Měl by se omluvit on. Toho se však nejspíš nedočkám. Že ovšem požaduje opak, je vskutku vrchol. --JeremySil (diskuse) 19. 7. 2014, 16:03 (UTC)
Takže si tu klidně můžete lhát? Nebo lež je podle Vás morálně ospravedlnitelná, když lžete Vy? Hulvát jste Vy. Lžete tu, pomlouváte mě tu, mluvíte o předpokládání zlé vůle, kterého jste se sám dopustil, nadáváte mi do sprosťáků a ještě máte tu drzost chtít po mě omluvu. --Silesianus (diskuse) 19. 7. 2014, 16:06 (UTC)
Nevyřešeno nebo zamítnutoNevyřešeno nebo zamítnuto Editace Silesiana byly zcela v pořádku, a to i po stránce shrnutí editace, kde daný krok vysvětlil. O žádný sprostý revert se nejednalo. Naopak zdůvodnění „+ok“ je nezjevné a chybně vrátilo zařazení hlav. článku z úvodu kategorie, kam jej předtím zakategorizoval bot. Takže dané dvě editace byly udělány „slušné, (možná i) s úsměvem a s respektem“, na rozdíl od útočného stylu příspěvků výše.
Lépe je vyjasnit si nejasnosti přímo v diskusi s dotyčným kolegou, zde formulovat co je od správců požadováno a také se řídit posledními třemi větami, když už jsou uvedeny na diskusi.--Kacir
Možná ano, jenže to nic nemění na požadavku slušné opravy chyb jiného wikipedisty. Proč tam nenapsal třeba to již výše zmíněné "opravuji chybku :)". Je lhostejno "jak krásně" to zdůvodní "za závorkou", ale shrnutí editace prostě začíná jako sprostý revert. A opakování tvrdého (neslušného) revertu i podruhé zavánělo úmyslnou provokací. Moje uživatelská šablona hovoří o předpokládání a šíření d.v., ale pokud statistika a zkušennost říká jasné negativum, je předpokládání d.v. čirá naivita, kterou některé typy lidí vždy zneužijí, když mohou. Holt zkušennost je zkušennost. Statistika nelže. Stačí i 2x za 1 den a už jsem si ho zaškatulkoval jako problémáře s chutí šikanovat. Mně stačí málo, ale některé věci prostě nesnáším. Arogantní reverty jsou mezi nimi. Stačilo by od správců slyšet cosi neutrálního a domluvit se na vhodnějším postupu v budoucnu, aby ze stejných důvodů se tady nepsalo brzy znovu. Dočkám se alespoň malinkaté spravedlnosti? --JeremySil (diskuse) 19. 7. 2014, 16:41 (UTC)
Vaše neschopnost sebereflexe je nebetyčná. Žádám správce o mazání dalších příspěvků wikipedisty JeremySil k tomuto vláknu.--Chalim Kenabru (diskuse) 19. 7. 2014, 16:51 (UTC)
Prosím, přestaňte s předpokládáním zlé vůle. Reverty provádím skoro vždy touto formou. Není v tom nic osobního, měnit to nebudu. Označení mé osoby za "problémáře s chutí šikanovat" je jasný osobní útok. Pořád tu mluvíte o slušnosti a tak podobně, ale zatím jsem se z Vaší strany dočkal jen urážek a osobních útoků. Jak si tedy tu slušnost představujete? --Silesianus (diskuse) 19. 7. 2014, 16:53 (UTC)
Silesianus provedl revert, protože se o nic jiného nejednalo a jednat nemohlo. Pak je na uživateli, jestli smaže či nesmaže automaticky generovaný text „Verze ... zrušena“, který sám o sobě není nijak urážlivý, to by byl jistě dávno zrušen. Navíc shrnutí editace bylo v obou případech přesné bez jakéhokoli náznaku formulace ad hominem, natož snad sprosté: „hlavní článek v kategorii na první místo“ a „návrat rozlišovače s mezerou, aby byl hlavní článek kategorie na prvním místě kategorie“. Tedy, vždy věcný popis toho, proč došlo k navrácení verze na úroveň JAnaDbota. O jaké spravedlnosti zde chceme diskutovat? Začíná mně to připomínat postup „nejlepší obrana je útok“.
NS není místo k volné diskusi, prosím respektujte to. Děkuji za pochopení.--Kacir 19. 7. 2014, 17:16 (UTC)

Skrytí shrnutí editace a osobní útoky

Prosím o skrytí shrnutí editace kolegy JeremySil, které je osobním útokem. Kromě toho by správce požádal, zda se kolega dopustil osobních útoků na této stránce a případě ho zablokovali. --Wikipedista:BobM d|p 19. 7. 2014, 18:08 (UTC)

Nevyřešeno nebo zamítnutoNevyřešeno nebo zamítnuto Obsah není na skrytí.--Kacir 20. 7. 2014, 05:39 (UTC)
Wikipedista:BobM - Nejdřiv si zjisti co je to osobní utok. Takhle bys sam moh byt zablokovan za trolling (křive obviněni).--Toмa646 (diskuse) 20. 7. 2014, 07:57 (UTC)
@Toma646: Nejprve prosím čtěte související diskuse a až potom do toho vstupujte. --Marek Koudelka (diskuse) 20. 7. 2014, 08:05 (UTC)

JeremySil

Žádám zablokování JeremySil kvůli osobním útokům vůči Silesianovi (převážně tady na Nástěnce) a vůči Tchořovi (Rusko dnes). --46.135.3.13 19. 7. 2014, 18:09 (UTC)

Nevyřešeno nebo zamítnutoNevyřešeno nebo zamítnuto Kolegu jsem varoval, aby nepokračoval v nevhodných útočných textech vůči kolegům.--Kacir 20. 7. 2014, 05:45 (UTC)

Presun (Abd Alláh bin Abd al-Azíz)

Prosím správcu o pomoc pri presune na správny názov článku Abdalláh ibn Abd al-AzízAbd Alláh bin Abd al-Azíz. Ďakujem. --AtonX (diskuse) 23. 7. 2014, 13:41 (UTC)

VyřešenoVyřešeno Na takovou operaci ale nejsou potřeba práva správce, to jsi mohl udělat klidně sám. --Jan Polák (diskuse) 23. 7. 2014, 14:48 (UTC)

Speciální:Příspěvky/Wikibulvar

Prosím o dohlédnutí na editace uživatele Wikibulvar, zejména na stránce Jiří Jehlička. --Jan KovářBK (diskuse) 23. 7. 2014, 19:11 (UTC)

Budu sledovat, kolegu jsem upozornil na pravidlo o právních krocích (které zazněly v diskusích). Článek jsem ovšem kvůli vlastním pochybám zároveň navrhnul ke smazání. --Mates (diskuse) 23. 7. 2014, 23:28 (UTC)

Copyvio

Vymazat verze článku s copyviem.--Toмa646 (diskuse) 24. 7. 2014, 08:48 (UTC)