Překrásní podivíni s Nickem Bakerem: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
m Spojené království
Úpravy (nejde o seriál, ale film atd.)
Řádek 1: Řádek 1:
'''''Překrásní podivíni s Nickem Bakerem''''' (''Nick Baker's Beatiful Freaks'') je [[Spojené království|britský]] [[dokumentární film|dokumentární seriál]] z roku [[2011]]. [[Nick Baker]] zde vyhledává různé "zvířecí podivíny" (např. [[pes ušatý]], který se místo masa živí termity nebo [[zmije zakrslá]]). Seriál byl vyroben pro kanál [[Animal Planet]], kde je v české verzi vysílán též.
'''''Překrásní podivíni s Nickem Bakerem''''' (''Nick Baker's Beatiful Freaks 3D'') je [[Spojené království|britský]] televizní [[dokumentární film]] z roku [[2012]].<br>[[Nick Baker]] zde vyhledává různé "zvířecí podivíny" (např. [[pes ušatý]], který se místo masa živí termity nebo [[zmije zakrslá]]). Film byl vyroben pro kanál [[Animal Planet]], kde je v české verzi vysílán též. Rovněž došlo ke [[3D]] vysílání.



==Odkazy==
==Odkazy==

Verze z 19. 4. 2014, 17:15

Překrásní podivíni s Nickem Bakerem (Nick Baker's Beatiful Freaks 3D) je britský televizní dokumentární film z roku 2012.
Nick Baker zde vyhledává různé "zvířecí podivíny" (např. pes ušatý, který se místo masa živí termity nebo zmije zakrslá). Film byl vyroben pro kanál Animal Planet, kde je v české verzi vysílán též. Rovněž došlo ke 3D vysílání.


Odkazy