Diskuse s wikipedistkou:Lenka64: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Řádek 211: Řádek 211:
::Zase výmysly a pomluvy. Kdybych byl s tak uspokojen; prostě bych se zachoval jako Ty a žádné rušení zákazu nenavrhl. Kdybych chtěl dělat obstrukce, žádost bych prostě stáhnul. Ale to je stejně k ničemu vysvětlovat. Já sem jdu teď s návrhem. Chci navrhnout, abys o mne na Wikipedii prostě přestala projevovat zájem. Já už tu žádost nechám být, do dalších věcí se pouštět nebudu, odejdu z komunitního dění tam někam, kam jsi mne poslala, a až budu mít chuť, budu psát články. Zvládneš to? Jestli ne, tak to ale dopadne jinak než na Wikizprávách. Odtud kvůli Tobě ani nikomu jinému odcházet tak snadno nebudu. Ale budu mnohem raději, když to zvládneš. [[Wikipedista:Okino|Okino]] ([[Diskuse s wikipedistou:Okino|diskuse]]) 30. 3. 2013, 01:51 (UTC)
::Zase výmysly a pomluvy. Kdybych byl s tak uspokojen; prostě bych se zachoval jako Ty a žádné rušení zákazu nenavrhl. Kdybych chtěl dělat obstrukce, žádost bych prostě stáhnul. Ale to je stejně k ničemu vysvětlovat. Já sem jdu teď s návrhem. Chci navrhnout, abys o mne na Wikipedii prostě přestala projevovat zájem. Já už tu žádost nechám být, do dalších věcí se pouštět nebudu, odejdu z komunitního dění tam někam, kam jsi mne poslala, a až budu mít chuť, budu psát články. Zvládneš to? Jestli ne, tak to ale dopadne jinak než na Wikizprávách. Odtud kvůli Tobě ani nikomu jinému odcházet tak snadno nebudu. Ale budu mnohem raději, když to zvládneš. [[Wikipedista:Okino|Okino]] ([[Diskuse s wikipedistou:Okino|diskuse]]) 30. 3. 2013, 01:51 (UTC)


<ref>::: Prosím tě, přestaň mystifikovat... kdyby ti šlo o blaho projektu a ne jen o tvé ego, snažil by ses už dávno dopátrat pravdy... každý si může dohledat tvé dlouhodobé spory s Dannym a tvůj sebestředný blog.... bože z toho sebelítost jen kape.... Ty to patrně stále nechápeš: ani mně, ani patrně nikomu jinému o tebe jako osobu nejde.... nikdo tě odnikud nevyhání.... ale když odstavuješ užitečné lidi pro projekt (a naprosto neopodstatněně) a otravuješ všechny kvuli prkotinám (Wikizprávy) je jasné, že se asi budou lidi bránit. Tak laskavě seskoč z toho podstavce a začni se chovat normálně. Jestli to nahoře má být výhružka, tak si klidně posluž: nikdo není nenahraditelný a já se bez wikipedie snadno obejdu... --~~~~
::: Prosím tě, přestaň mystifikovat... kdyby ti šlo o blaho projektu a ne jen o tvé ego, snažil by ses už dávno dopátrat pravdy... každý si může dohledat tvé dlouhodobé spory s Dannym a tvůj sebestředný blog.... bože z toho sebelítost jen kape.... Ty to patrně stále nechápeš: ani mně, ani patrně nikomu jinému o tebe jako osobu nejde.... nikdo tě odnikud nevyhání.... ale když odstavuješ užitečné lidi pro projekt (a naprosto neopodstatněně) a otravuješ všechny kvuli prkotinám (Wikizprávy) je jasné, že se asi budou lidi bránit. Tak laskavě seskoč z toho podstavce a začni se chovat normálně. Jestli to nahoře má být výhružka, tak si klidně posluž: nikdo není nenahraditelný a já se bez wikipedie snadno obejdu... --[[Wikipedista:Lenka64|Lenka64]] ([[Diskuse s wikipedistou:Lenka64|diskuse]]) 30. 3. 2013, 02:10 (UTC)

Verze z 30. 3. 2013, 04:10

Archiv

Portál Křesťanství

Dobrý den, děkuji za Váš nový článek Nicola Grimaldi, který jsem přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství. Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes 31. 3. 2011, 15:30 (UTC)

Gian Vittorio Baldi

Dobrý den, na it.wiki i tu uvádějí, že oceněný krátký film rovněž získal zlatého lva na festivalu v Benátkách; nechtěla byste to raději sama začlenit do textu + upravit název filmu? --Jirka62 7. 4. 2011, 11:51 (UTC)

Můžu cokoliv, ale nechápu, když už si dáváte tu práci s vyhledáváním, že to nedoplníte osobně. Jinak Dům vdov je pod tímto názvem uveden v knize Ljubomíra Olivy. --Lenka64 7. 4. 2011, 12:11 (UTC)
Jsem si jist, že to doplníte citlivěji; btw rád věřím, že je tam uvedeno Dům vdov. --Jirka62 7. 4. 2011, 12:23 (UTC)

ahojky

jak se máš? pokecáš se mnou? -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Malinka-123 (diskuse)

Volební právo žen a Sufražetky

ahoj, před nějakým časem jsem vložil {{Sloučit}} do článků Volební právo žen a Sufražetky, protože mi to připadalo jako podobné téma, ale jist si tím nejsem. v této chvíli nevím co s tím dál, navíc oba články jsou neozdrojovány. sám nemám potřebné znalosti ani dostupné zdroje, ale bylo by přínosné, aby se toho ujal někdo, komu jsou tato témata blízká nebo má o nich dostatečný přehled. jestli to není v okruhu tvého zájmu, potom se omlouvám. díky. --aleš/ALu 4. 6. 2011, 10:55 (UTC).

Dle mého se o sloučit dá, mrknu na to, ale asi ne už dnes, literatury k tomu existuje dost a zdrojovat se dá celkem lehce. Ale musela jsem se smát, že píšeš zrovna na mou diskusi, protože jsem nikdy nevolila a zrovna jsem douklidila celý byt a předložila "pánu tvorstva", ležícímu od rána na gauči, oběd :). --Lenka64 4. 6. 2011, 11:10 (UTC)
z některých gendrových narážek jsem se domníval, že by ti to téma nebylo proti srsti ;). no a já jdu žehlit ;)). --aleš/ALu 4. 6. 2011, 11:15 (UTC).

Důrazné varování

Prosím, zkus mírnit svůj slovník, posílat někoho k psychiatrovi není zrovna nejvhodnější, byť si to můžeme v tu chvíli opravdu myslet. A u tebe se nejedná o první případ ne příliš vybrané mluvy. Příště už by to mohlo být i na blok. JAn 13. 6. 2011, 18:48 (UTC)

No jo, nějak ty atavistické sklony nedokážu potlačit. --Lenka64 13. 6. 2011, 19:19 (UTC)

Pozvánka na sraz

Pozvánka na setkání wikipedistů

2. (snad) pravidelný sraz wikipedistů s workshopem se uskuteční
v pondělí 20. června 2011 od 18.30 hodin v Zulu baru, Na bojišti 8, Praha 2, nedaleko stanice metra I. P. Pavlova.
Všichni jsou srdečně zváni!

Pokud máte zájem, tak se zapište a stránku pro případné změny sledujte.


--Limojoe 19. 6. 2011, 14:05 (UTC)

Kopnutie si do Slovenska

Zdravim, nerozumiem Vasej poznamke na Vasej redaktorskej stranke ohladom Slovenska. Kedze tym porusujete pravidla urcene na Wikipedie:Uživatelská stránka tak Vas ziadam o zmazanie predmetneho xenofobneho utoku. V opacnom pripade sa uvidime na Nastenke spravcov. --195.28.75.114 31. 8. 2011, 15:12 (UTC)

Ano, možná jsem xenofobka, dle kolegy Baziho i homofobka, také mohou mé příspěvky vykazovat znaky misandrie atd. :). Já však v tom žádnou xenofobii nevidím, ani to tak nebylo zamýšleno a proto nic mazat nebudu. Stěžovat u správců si ovšem můžete, na to má právo každý. Zdravím na Slovensko. --Lenka64 31. 8. 2011, 15:31 (UTC)
Hotovo [[1]] --195.28.75.114 31. 8. 2011, 16:37 (UTC)

Dobrý den, Lenko, chtěl bych se přimluvit, zda byste si ten sporný text přece jen ze své uživatelské stránky nedala pryč. Na internetu jsou lidé přirozeně o trochu víc vztahovační než v normálním životě, takže chápu, že to může někoho zbytečně dráždit. Buďte prosím tak hodná... Zdravím,--Ioannes Pragensis 1. 9. 2011, 11:36 (UTC)

Ale jenom kvůli Vám. A doufám, že se ten arogantní Slovák, skrývající se pod IP, z toho štěstí, že si něco vyřval, zalkne. --Lenka64 1. 9. 2011, 12:19 (UTC)
Děkuji Vám,--Ioannes Pragensis 1. 9. 2011, 12:49 (UTC)

Portál Litva

Dobrý večer, portál Litva byl označen jako neudržovaný a nachází se ve skryté kategorii neudržované portály. Portál jsem sice nezaložil, ale chtěl bych se pokusit o zlepšení aspoň do té míry, aby mohl být z této kategorie opět vyřazen. Mohla byste mi poradit, co ještě bych měl vylepšit, aby mohla být nálepka neudržovaného portálu odstraněna? Děkuji a přeji hezký den. --Kusurija 28. 9. 2011, 16:47 (UTC)

Dobrý večer. Pro smazání šablony stačí, když promažete staré články v sekci "Nové". Třeba článek Dějiny Litvy byl založen v roce 2009 - tedy není nový. Případně lze celou sekci zrušit. S pozdravem --Lenka64 28. 9. 2011, 18:07 (UTC)
Děkuji za radu, ponechal jsem jen nejnovější články, které jsem sám napsal. Mohla byste mi poradit, jak vyhledat nejnovější články, týkající se Litvy, které napsal někdo jiný? Co ještě byste doporučila aktualizovat, aby mohla být šablona odstraněna? Dále bych chtěl založit v portálu novou sekci: "Požadované články a články k úpravě". Jakštakš jsem se naučil psát články, ale editovat portály zatím neumím... --Kusurija 28. 9. 2011, 19:42 (UTC)
Šablonu jsem smazala. S tou novou sekcí fakt nevím...ten portál je patrně dělán na 4+4 sekce a netuším, zda lze přidat další...možná by to chtělo překopat...vyvážit pravou a levou stranu, co se týká délky a případně "Požadované články a články k úpravě" nacpat do sekce pod "nové". A vyhledávání nových článků...existuje nástroj [2], který vám ukáže změny v kategorii několik dní zpět...a také nové články zařazené v této kategorii nebo v jejích podkategoriích. --Lenka64 28. 9. 2011, 20:07 (UTC)

Počty obyvatel

Ahoj, navazuju na naší diskusi zde. Bylo by asi dobré jen nekopírovat tabulky z fr.wiki, ale vkládat aktuální údaje o počtu obyvatel. V současnosti jsou na INSEE k dispozici data z roku 2008, např. počty obyvatel pro jednotlivé departementy zde. Je vidět, že i francouzská wiki má s aktualizací problém. Ale uznávám, že články o kantonech s uváděnými počty obyvatel obcí jsou lepší a budu to tam také dávat. --Jowe 29. 9. 2011, 10:41 (UTC)

Ahoj, dobře, postupně projdu kantony, které jsem založila a budu aktualizovat dle INSEE. Ono se to na fr wiki, stejně jako na cs, tříská i s "divokou" aktualizací, kdy se používají i zdroje jednotlivých obcí. U nás se taky každoročně v obecním věstníku objevuje údaj "počet obyvatel k 1.1.20XY." --Lenka64 29. 9. 2011, 11:29 (UTC)

Wikipedie:WikiProjekt GLAM/Miró

Diky za Wikipedie:WikiProjekt GLAM/Miró! Dovolil jsem si tam přičinit dva obrazy, co se mihly i Prahou. Na víc bohužel nemám zdroje. Zdraví --Gampe 30. 10. 2011, 12:38 (UTC)

Vítáno je cokoliv. Já také převážně jen překládám z cizích wiki. :) A díky za kytičku. --Lenka64 30. 10. 2011, 20:58 (UTC)

User:Tenatata

Dobrý den, pokud chcete, daná shrnutí a obsah editací s vandalismem vůči Vám skryji.--Kacir 24. 11. 2011, 23:57 (UTC)

Dobrý den, není třeba. A není ani třeba tyto věci z mých stránek odmazávat. Nijak mne to nepohoršuje a aspoň někdo ušetří čas vynaložený na zakládání dalších a dalších loutek.... ale díky za zásah. --Lenka64 25. 11. 2011, 00:07 (UTC)
Dobře. Jen dodávám, že za revert to stálo. Daný účet smazal celou Vaši diskusi a vytvořil zdání falešného podpisu jiného uživatele. Zdraví--Kacir 25. 11. 2011, 00:12 (UTC)

Spolupráce?

Krásný podzimní večer, byl jsem kontaktován (zde odkaz) kolegou-nadšencem z německé wiki, který by chtěl založit projekt na systematičtější vytváření, opravy a údržbu francouzských obcí (jeho počínající návrh) na české wiki podle německého vzoru. Kolega SuperZebra zdá se, ovládá částečně pasivně češtinu (viz jeho příspěvek Graveson nicméně po jazykové korekci) a vytipoval si vedle mně také Vás a kolegyni Meluzínu, čemuž se nedivím, neb také neznám nikoho jiného, kdo by se Francii (především její geografii a historii) systematičtěji věnoval. Nechci mu bránit v rozletu, je pro mne každopádně fascinující, když se Němec zajímá o francouzské obce na české wiki (stejně jako znám případ Čecha píšícího v dolnosrbštině o Portugalsku), takže jsem mu slíbil, že se poptám Vás i kolegyně, zda-li byste se eventuálně připojily. Vzhledem k tomu, že já si zakládám články o francouzských městech tak jako tak, nebude pro mne účast nic zatěžujícího. I když mě trochu děsí představa těch 36000 fr. obcí... (nebo kolik jich je). Nemám moc rád práci, jejíž výsledek je v nedohlednu. Nicméně, když jsem teď dodělal Paříž, tak jsem si trochu uvolnil ruce. Když tak mi odepište raději na mou diskusní stránku, aby si Váš případný zájem/nezájem mohl přečíst i kolega SuperZebra. Děkuji --Hadonos 1. 12. 2011, 20:01 (UTC)

Dobrý den, Wikipedie:WikiProjekt Francouzské obce byl zveřejněn, můžete se podívat. --Hadonos 3. 12. 2011, 12:05 (UTC)

ŽOK

Zdravím, upozorňuji, že ŽOK/Geografické šablony pahýlů byl nahrazen obecným ŽOKem/Šablony pahýlů. Jako jednu z účastnic prvního ŽOKu prosím o přenesení nebo doplnění vyjádření do nově založené žádosti. Děkuji.--Kacir 14. 12. 2011, 21:01 (UTC)

Martini

Díky za toho Martiniho --Silesianus 15. 1. 2012, 12:06 (UTC)

Není zač, od toho je wiki wiki. --Lenka64 15. 1. 2012, 12:35 (UTC)

Jowe

Dobrý den. Myslím, že takovéto osobní útoky byste si mohla odpustit milá kolegyně. S úctou, fext 6. 2. 2012, 14:15 (UTC)

Osobní útok? To určitě ne. Špatné správce je třeba kritizovat. --Lenka64 6. 2. 2012, 14:18 (UTC)
Kritiku konkrétní špatné práce a chyb přijímám, tu si však představuju jinak než tento výkřik do tmy. --Jowe 6. 2. 2012, 14:24 (UTC)
Jowe, tvé nelogické tlachy mne nezajímají. Pokud práci Tchoře a Dudíka označuješ za špatnou (nízké úrovně), v porovnání s tvojí mají ještě hodně velký náskok. S pozdravem --Lenka64 6. 2. 2012, 14:28 (UTC)
Drahá kolegyně, ve svém přípspěvku jsem se vůbec nevyjadřoval k úrovni kolegů Tchoře a JAna a už vůbec jsem neoznačoval jejich práci za špatnou, pouze jsem hodnotil Jirku O, kterého považuju za velmi kvalitního wikipedistu a správce, který věnuje wiki mnoho času. A jelikož 3 lidé nepochybně budou práci odvádět lépe než 2 lidé (požadavky na byrokraty budou např. vyřizovány s menší prodlevou) celková úroveň byrokratického sboru na cs.wiki se podstatně zvýší. --Jowe 6. 2. 2012, 14:38 (UTC)
No vzhledem k tomu, že kvantita nerovná se kvalita, je tvoje úvaha špatná, a krom toho ti to ani moc nevěřím. Ale je o tom zbytečné diskutovat. Své mínění jsem vyjádřila v minulém potvrzování. --Lenka64 6. 2. 2012, 14:49 (UTC)
Nejde vůbec o kvantitu, kvalitní práce je i ta, která je odvedena co nejdříve, a netrvá několiv dní než je požadavek vyřízen. Pokud mě chceš za nějakou správcovskou práci kritizovat, buď prosím konkrétní, stejně jako jsi byla konkrétní při oceňování mé nesprácovské práce :-). Protože jinak to vypadá, že můj největší prohřešek je to, že mám na některé věci (např. na portály) jiný názor než ty. --Jowe 6. 2. 2012, 15:01 (UTC)

Jowe, prober se... Je mi celkem jedno, zda tu portály budou strašit. Pro mne je to nesystémový bordel a tak se k tomu i chovám. Pokud tě baví hodiny žvanit na diskusích a bránit nějakému pokroku, je to tvoje věc a koneckonců, ja vás tady takových víc. --Lenka64 6. 2. 2012, 15:45 (UTC)

Pokud tě baví takovéto poznámky na zcela nesouvisejících diskuzích a ještě k tomu ve shrnutí editace, je to také tvoje věc. Beru tě už tak nějak s nadhledem a tvé jedovaté příspěvky jsou součást koloritu cs.wiki. --Jowe 6. 2. 2012, 15:55 (UTC)
Jak nesouvisející? Napadl si byrokraty a opravdu si myslím, že desysop nejen tebe by wikipedii prospěl. Víc už k tomu nic psát nebudu. --Lenka64 6. 2. 2012, 16:05 (UTC)

Kanton Maurepas

Děkuji Vám za první informace v článku Kanton Maurepas. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --H11 (diskuse) 9. 3. 2012, 01:24 (UTC)

Dobrý den, vaši editaci jsem revertovala. Heslíčka o kantonech neaspirují (a asi nikdy nebudou) na články roky, ale obsahují základní info, které od nich čekáme. Přečtěte si také, prosím, definici subpahýlu. Faktický význam kantonu je pouze ve vymezení volebního okrsku (pokud si to dobře pamatuji) a nikdo z nás tyto články nezakládá, aby si navýšil počet založených článků, ale aby doplnil info k francouzským obcím. S pozdravem --Lenka64 (diskuse) 9. 3. 2012, 07:26 (UTC)
Dobrý den, nesouhlasím s vámi. Pahýl by měl obsahovat také dostatek informací ke svému rozšíření, což Kanton Maurepas nesplňuje. Nejsou v něm například žádné zdroje. Osobně mi slovo kanton nic neříká a v článku nemám možnost jak o něm něco zjistit. Díky tomu mi článek poskytuje pouze nějaká data bez jakéhokoli kontextu a možnosti více o něm zjistit. Šablonu Subpahýl si tedy zaslouží, nicméně ji tam dávat nebudu. --Sneq (diskuse) 9. 3. 2012, 07:46 (UTC)
Tohle je zbytečná debata...klidně to můžete prolinknout na Francouzský kanton, tohle je wiki... každý upravuje, jak umí. Jinak si také můžete nastudovat definice subpahýlu, šablony Překlad.... tam jsou některé věci objasněny. --Lenka64 (diskuse) 9. 3. 2012, 07:58 (UTC)
Nějak to nechápu. U toho francouzského nejsou zdroje? --Sneq (diskuse) 9. 3. 2012, 13:59 (UTC)
Já nechápu, co vlastně chcete. Poud chcete vědět, jestli má fr článek zdroje...můžete se podívat sám. Pokud si myslíte, že článek je subpahýl... tak ho tak označte s tím, že jsem smazala šablonu neoprávněně a že splňuje předepsanou definici. Pokud si myslíte, že údaje jsou vylhané...existuje šablona požadující zdroj...můžete taky založit Žok na téma, zda jsou články o kantonech na cs wiki třeba... Pro mne jsou články o kantonech doplňkem, který má informovat o složení a poloze kantonu...a nic s jiného s nimi nehodlám dělat. --Lenka64 (diskuse) 9. 3. 2012, 14:44 (UTC)
Jenom nechápu Váš přístup: Založím pahýl bez zdrojů ve stádiu, kdy z něj neinformovaný čtenář nezjistí vůbec nic a už na něj nesáhnu. Přijde mi to trochu zbytečné, ale to už je na Vás čemu věnujete svůj čas na Wikipedii. Uzavírám šablonou {{Neověřeno}} --Sneq (diskuse) 9. 3. 2012, 17:57 (UTC)
Ten článek obsahuje všechno co má, srozumitelný je a navíc s ověřenými daty z INSEE. Jestli chcete provokovat - tak prosím jinde, zdržuje mne to. Šablony si dejte, kde je libo. --Lenka64 (diskuse) 9. 3. 2012, 18:03 (UTC)

Boussy-Saint-Antoine

Děkuji Vám za první informace v článku Boussy-Saint-Antoine. Bohudík jeho rozsah nebo zpracování dosahuje více než minimální nutné délky a jsem také rád, že jste v něm uvedla informaci o tamějším kostele včetně odkazu. Jenom bych k tomu chtěl podotknout, že dle zdejších zvyklostí se v názvech článků nemají uvádět zkratky, a proto i zkratka „sv.“ by zřejmě v názvu (odkazu) měla být rozepsána (na což jsem si i já trochu těžko zvykal, protože je pravdou, že v označení kostelů se jinak standardně používá právě ta zkratka „sv.“). Jinak je zajímavé, že v Boussy-Saint-Antoine mají kostel zasvěcený právě jen sv. Petru, protože u většiny kostelů jemu zasvěcených (alespoň tedy u nás a předpokládám i jinde) došlo v minulosti k rozšíření patrocinia na sv. Petra a Pavla. Zdraví Fagnes (diskuse) 12. 3. 2012, 11:02 (UTC)

Taky zdravím a na ne-zkratku budu příště myslet :). --Lenka64 (diskuse) 12. 3. 2012, 11:42 (UTC)

31. leden

Dobrý den, i když Vaše editace ve výše zmíněném článku chápu a revertoval jsem na Vaši verzi, je třeba dbát zdejších pravidel. Jelikož jste s Lalinou obě zavedené uživatelky, chtěl jsem celou situaci řešit domluvou, nicméně faktem je, že jste obě, v rozmezí 24 hodin, článek revertovaly čtyřikrát, což dle WP:3RR značí blok. Jelikož jste pravidlo porušily obě, tak byste, bez ohledu na to, kdo má „pravdu“, byly potrestány stejnou měrou. Proto pro příště, pokud by se snad naskytla obdobná situace, raději vyzvěte k zásahu správce na nástěnce správců. Díky za pochopení --Faigl.ladislav slovačiny 17. 5. 2012, 15:31 (UTC)

Dusno

K tvému komenáři o dusnu. Já na Wikipedii nic netáhám. Ten ŽOO není můj.--Juandev (diskuse) 26. 5. 2012, 17:46 (UTC)

Wikiverzita

Co znamená zdechlá Wikiverzita zavražďěná Juanem?--Juandev (diskuse) 26. 5. 2012, 17:50 (UTC)

Obsah příspěvků

Dobrý den, zanechte příspěvků, které obsahují osobní útoky [3] a porušují WP:Zdvořilost a WP:WE. Jedná se z Vaší strany o dlouhodobý trend. Jako velmi zkušená wikipedistka víte, že taková útočná vyjádření jsou zbytečná.--Kacir 26. 5. 2012, 20:03 (UTC)

Nezanechám. Okino předvádí na wikizprávách ukázkové vlastnění projektu a vyhrožuje zneužitím správcovských pravomocí a tady si bude hrát na soudce Ti? Směšné...atd. Zablokování mi nevadí, ani kdyby bylo doživotní... A žalovat wikipedii za to opravdu nebudu :). --Lenka64 (diskuse) 26. 5. 2012, 20:13 (UTC)
Snad lze psát kritiku věcně s odkazy, které dokládají danou skutečnost. Jestliže napíšu „Franta vlastní projekt, vyhrožuje …,“ tak je to bez důkazů jen útočné POV, porušující zdejší pravidla. Problémy z Wikizpráv by se měly primárně řešit tam, nikoli na sesterských projektech. --Kacir 26. 5. 2012, 20:46 (UTC)
To jistě...ale člověk, který dělá scény na jiném projektu je dost bezcenný arbitr na wikipedii. Lituji, to co sem napsala na tu diskusi platí, ale další pitvání je aspoň pro mne ztráta času...klidně blokujte, ať mají dotčené dušičky klid...S pozdravem --Lenka64 (diskuse) 26. 5. 2012, 20:53 (UTC)

Slovinsko & Křesťanství

Wikivyznamenání 2. stupně („Wikikytička“)

Zdravím, rád bych Vám touto cestou poděkoval za příspěvky Arcidiecéze lublaňská, Slovinská biskupská konference, Franc Perko a Franc Rodé. Díky a hodně zdaru nejen na wikipedii, Taavetti (diskuse) 24. 6. 2012, 20:00 (UTC)

Díky :). --Lenka64 (diskuse) 24. 6. 2012, 20:34 (UTC)

Chaj-nan

Co máte v plánu? Ten rext podle mě je nesouvisející s obsahem článku. Když už, mohl by tvořit samostaný článek, třeba Tradiční čínská medicína na Chaj-nanu, ale v článku o Chaj-nanu bych tedy hledal jiné informace - např. o geografii, historii, klimatických podmínkách, flóře a fauně, pamětihodnostech. --Vachovec1 (diskuse) 21. 7. 2012, 12:16 (UTC)

Jakože teď půjdete a smažete z českých lázeňských měst tu část o lázeňství? Některé obecné věci odmažu, zbytek upravím do patřičné podoby. Odmazávat relevantní text je vandalismus. --Lenka64 (diskuse) 21. 7. 2012, 12:22 (UTC)

Danke für Lichtenberg_(Bavorsko) Artikel

Hi Lenka <br\>, danke für das Anlegen des Artikels Lichtenberg_(Bavorsko). Ich bin seit ein paar Wochen dabei die Qualität und Quantität der Artikel mit Bezug auf Lichtenberg zu erhöhen und freue mich deshalb über jegliche Aktivitäten in diese Richtung. Gerade vor einer Woche sah ich, dass der Artikel in 21 Sprachen existiert. Dank dir nun in 22 und damit auch in der Sprache unserer unmittelbaren Nachbarn. Nejlepší díky. <br\> -- Blart (http://de.wikipedia.org/wiki/Benutzer:Blart) 20. 11. 2012, 10:34 (UTC)

Hallo Blart, danke für die netten Worte. :) --Lenka64 (diskuse) 20. 11. 2012, 11:18 (UTC)

David Ben Gurion

Dobrý večer,

děkuji za navrácení citátu se zdrojem. V mém neexistujícím textu, původně použitém k ozdrojování, je před antisemitismem navíc ještě věta o původu z Izraele před dvěma tisíci lety. Je v tom Vašem zdroji také? Pokud ano, měla by IMHO být doplněna buď ona nebo výpustka. Děkuji.

S pozdravem --Poko (diskuse) 20. 11. 2012, 22:29 (UTC)

Zdravím...je to tady [4]...tu větu tam nevidím...ale upravte dle sebe.. tady jsem to našla německy [5] a tam to je...--Lenka64 (diskuse) 20. 11. 2012, 22:39 (UTC)
Dobrá, necháme to nyní samozřejmě tak, jak je ve Vašem zdroji. Díky. --Poko (diskuse) 20. 11. 2012, 23:13 (UTC)

Hodnocení správců

Vážená kolegyně, ač je na stránce pro volby do arbitrážního výboru dovoleno hodnotit wikipedisty, týká se to z logiky věci zejména samotných kandidátů. Vyslovovat nezdvořilé hodnotící výroky na adresu správců ve zjevné narážce na konkrétní osobu byste si mohla a měla odpustit. Nejen zákaz osobních útoků, ale i doporučení ke zdvořilému chování se vztahuje a lze jej požadovat nejen od (potenciálních) arbitrů, ale od všech wikipedistů a wikipedistek. Respektujte to, prosím. Vaše shrnutí editace v podstatě zpochybňuje samo sebe. --Bazi (diskuse) 24. 12. 2012, 21:06 (UTC)

Obvykle mají výroků o zdvořilosti a slušném chování plnou pusu lidé, kteří se ve svých činech neštítí kdejaké špinavosti či zákeřnosti...wikipedie je toho častým důkazem :). --Lenka64 (diskuse) 24. 12. 2012, 21:17 (UTC)

Omluva

Dobrý den a Boží hod vánoční, kolegyně Lenko64! Při této příležitosti mi dovolte složit Vám omluvu. Omlouvám se za to, že jsem konkrétní věcnou podstatu Vaší argumentace a některé projevy nezdvořilosti spojil dohromady a vyslovil na jejich základě domněnku o Vašich osobních názorech nebo postojích, což bylo ode mě troufalé a v důsledku netaktní.

Konkrétně jde o tento můj výrok z dubna 2010 užitý v této diskusi, která navazovala i na tato vyjádření z března téhož roku. Výrok byl dále diskutovaný rovněž v květnu 2010 zde a v prosinci 2012 zde. --Bazi (diskuse) 25. 12. 2012, 05:35 (UTC)

P.S. Abych předešel možným nedorozuměním, vězte, že tuto omluvu míním vážně a upřímně, bez ironie nebo jiných postranních úmyslů, nemá být provokací ani ničím podobným. Dále čestně prohlašuji, že nejsem pod vlivem alkoholu nebo jiných podobných látek, které by snad mohly figurovat v očekáváních spojovaných se sváteční příležitostí. Ani tak nečiním pod žádným přímým vnějším nátlakem. Chcete-li, přijměte to jako můj vánoční dar. --Bazi (diskuse) 25. 12. 2012, 05:35 (UTC)

))) .... omluva přijata... jinak lidé jinak orientovaní mi vůbec nevadí, nikdy jsem je nediskriminovala atd.. Tu inkriminovanou kategorii jsme dala na smazání také i proto, že mi přijde lehce bulvární a že osoby takto označené obvykle na wikpedii jsou pro své činy a ne pro sexuální orientaci. Pěkný zbytek Vánoc. --Lenka64 (diskuse) 25. 12. 2012, 07:48 (UTC)

Chybné umisťování šablony

Dobrý den kolegyně. Všiml jsem si, že chybně umisťujete šablonu {{Překlad}}, která nepatří na konec článku, ale do sekce Reference nad tag <references /> (existuje-li v článku), vizte WP:REF. Pro jistotu na to upozorňuji, pokud byste o zmíněném doporučení nevěděla. V několika článcích jsem Vám to opravil. Mějte pěkný den --Faigl.ladislav slovačiny 3. 1. 2013, 10:05 (UTC)

Ano, já vím... ale když jsem to tak v minulosti dělala, někteří mi to zas předělávali po svém... od té doby to nechávám plavat v textu... --Lenka64 (diskuse) 3. 1. 2013, 10:15 (UTC)

Volby do arbitrážního výboru

Dobrý den, kolegyně, v souvislosti s právě probíhajícími volbami do Arbitrážního výboru bych si chtěl vyjasnit následující: V současnosti máme 3 arbitry, na další 4 volná místa se nyní volí. Jsou (bohužel jen) 4 kandidáti, přičemž Vy jste dala hlas proti 3 kandidátům a pro 1 kandidátku. Chtěl bych se proto 1) zeptat, jakou máte představu o fungování AV, pokud by bylo v souladu s Vašimi hlasy obsazeno jen jedno místo a výbor by tak měl 4 arbitry; a 2) požádat Vás, abyste ke svým hlasům přidala i nějaké stručné zdůvodnění, komentář. V mém případě lze alespoň cosi usuzovat z komentářů, ale v dalších případech není moc jasno. Děkuji za pochopení. --Bazi (diskuse) 3. 1. 2013, 17:56 (UTC)

Sorry, tohle je pro mne ztráta času...už takhle mne mrzí, že jsem se nechala unést v případě Okina, ale jeho lpění na korýtku mi nedalo... už v minulosti jsem zmiňovala, že existence arbcomu je zbytečná, protože je to často jen rejdiště pro lidi, kteří radši mluví než přidávají obsah...a fakticky stejně konají pomalu a často neadekvátně... hlas pro jsem dala jen proto, že daná osoba vykazuje známky určitých kvalit, které ale stejně situaci nezachrání. --Lenka64 (diskuse) 3. 1. 2013, 18:03 (UTC)
Milá Lenko, Tvé chápání některých pojmů je pro mne skutečně záhadou. Tak tedy diktátor je ten, který skoro nic neprosadí, a na korýtku lpí ten, kdo se přitom funkce dobrovolně vzdá a požádá o potvrzení, přičemž to potvrzení zase omezí na rok, když by klidně mohl kandidovat na dva a mít korýtko ještě déle. Tak klidně žij dál ve svém sebeklamu, že lpím na tom, abych byl arbitrem. Ne, já bych nejraději nebyl arbitrem, ale nechci odejít a nechat v tom ostatní arbitry, kteří mě vyzvali, abych to nedělal. A pokud jde o postradatelnost - kvůli tomu, jak málo sem přispívám, si opravdu myslím, že jsem na Wikipedii zcela postradatelný, ukázalo se, že jsem postradatelný i ve sdružení, svou rezignací dostatečně jasně dokazuji, že si myslím, že jsem postradatelný i v arbitrážním výboru. Postradatelný jsem nepochybně i na Wikizprávách, ale u vás s Tchořem a Dannym jsem zvědav, jak tam můj odchod dokážete nahradit. Tam totiž, jestli sis nevšimla, mám dokonce 40 % editací v hlavním jmenném prostoru. Totiž jako 40 % všech článků. Tak vám držím palce, ať se Wikizprávám daří a já ať můžu být všude úplně postradatelnej a nepostrádanej. Okino (diskuse) 3. 1. 2013, 18:15 (UTC)
Okino...z wikizpráv jsi se vzdálil naprosto dobrovolně...nikdo tvé editační zásluhy nezpochybňoval...spíš naopak...jen lehce unavovalo a odrazovalo tvé neustálé šťourání v čemkoliv. Jinak za sebe říkám, že se snažím na tomto projektu být aspoň minimálně aktivní, aby neodumřel...ale mám na práci i další věci. --Lenka64 (diskuse) 3. 1. 2013, 18:22 (UTC)
Dá se říct, že dobrovolně, ale v již delší dobu neudržitelné situaci definitivně vyhrocené po Tchořově lživém obvinění, že někomu komplikuji práci, po jeho bezprecedentním doporučení, ať tedy raději odejdu, a po Tvém osočení, že jsem neomylný diktátor. Já jsem se tam snažil být nikoli minimálně, ale maximálně aktivní, aby se Wikizprávy rozvíjely, i když samozřejmě mám taky na práci i další věci. Ale vysvětlujete mi, že je to únavné a odrazující. Tak si ode mne odpočinete, já od vás a uvidíme, kam ty Wikizprávy dostanete. Okino (diskuse) 3. 1. 2013, 18:55 (UTC)
Zeptám se tedy věcně, jaká by byla Vaše představa o řešení těch vyhrocených nebo vleklých sporů, které se k AV dostávají. Měly by se nechat být, anebo by měly být řešené jiným způsobem? Jakým? --Bazi (diskuse) 3. 1. 2013, 19:26 (UTC)
Úplně prostě...stačí několik rozhodných správců a obsah wikipedie na 1. místě... tedy pokud běží dlouhodobý spor o článek... tak v krajním případě osekat článek na nezpochybnitelnou definici a klidně definitivní zákaz editace tohoto článku chronickými revertovači...kromě psaní článků a diskuzí na téma stylu článků a pod. by se nemělo nic jiného řešit... stačí nastavit pravidla, schovat ega doma pod postel a soustředit se na přidávání informací... kdo chce editovat...edituje, nikdo není nucen se hádat u sporných témat... česká wikipedie je v porovnání např. s de natolik bídná, že bych vypustila všechno to poplácávání po zádech, administrativní blbůstky, šablonování, kategorizaci ve velkém stylu a pár let by jen všichni měli psát obsah... --Lenka64 (diskuse) 3. 1. 2013, 19:50 (UTC)
No, mně by takové řešení nevadilo. Já arbitra opravdu dělat mermomocí nemusím a klidně i tohle řešení veřejně podpořím, bude-li se někde prosazovat. Ale má to jednu podstatnou vadu. Nedovedu si představit, jak by se mohlo reálně prosadit... A navíc nemám ani jistotu, že to reálně může fungovat... Okino (diskuse) 3. 1. 2013, 20:11 (UTC)
@Bazi: takže podle tebe má člověk raději nehlasovat nebo hlasovat pro, i když s kandidátem z nějakého důvodu nesouhlasí, jen proto, že jich je akorát do počtu? JAn (diskuse) 3. 1. 2013, 20:02 (UTC)
@ Lenka má pochopitelně právo hlasovat, jak uzná za vhodné. Ale mohu jí ujistit, že pro mě výbor není žádným rejdištěm. Co se týče přidávání obsahu, je pravda, že jsem za poslední rok napsal pouze jeden článek, ale předtím jsem jich vytvořil 700 (má to své důvody, které nemají s výborem nic společného). A pokud Okino lpí na korýtku, tak já jsem Panna Orleánská. Ale s tím, že by se mělo přestat s dohadováním a pracovat na obsahu naprosto souhlasím. --Chalupa (diskuse) 3. 1. 2013, 20:47 (UTC)
O Vás opravdu nejde...Vaše obsáhlá editační aktivita je mi známa. --Lenka64 (diskuse) 3. 1. 2013, 20:51 (UTC)
Člověk nemusí hlasovat pro, má možnost se i zdržet. A samozřejmě má plné právo hlasovat proti. Ale spíš jde o to, že je přinejmenším slušností vůči kandidátovi svůj hlas proti doprovodit stručným, věcným vysvětlením, aby tak mohl získat podněty k sebereflexi a aby věděl, z jakých důvodů do role arbitra nevyhovuje. Protože hlas nemusí být jen vyjádřením postoje vůči osobě kandidáta, ale také může být vyjadřovat postoj vůči výboru jako takovému, hodí se tím spíš znát zdůvodnění. --Bazi (diskuse) 3. 1. 2013, 21:24 (UTC)

Překladač

Hi, I contributed various articles in the Norwegian Bokmål Wikipedia (no). I've written about an artist from the Czech Republic, she's in the Norwegian, Swedish and English Wikipedia. It would have been nice if she got an article also in the Czech Wikipedia. It would be nice if it was there on Saturday, January 26 - her birthday. (smile) The easiest way is to take (copy) the English text - use google translate - and make it to the Czech language. But there may soon be many small mistakes and sentence structure errors. It often mess it up, if you use google translate on the list (bibliography, etc.), it is often best to take them manually. Thank you in advance if you wealth willing to help me with this. Maybe you know someone who you can forward this question to, if you do not want to do this? I have ask wikipedistou Marv1N.

barnstar ve skle

--Halvard (diskuse) 21. 1. 2013, 21:20 (UTC)

Hi. I translate it from English. Tomorrow. Do you agree? --Lenka64 (diskuse) 22. 1. 2013, 18:18 (UTC)
It's your choise - I am agree - and once - thank you in advance. --Halvard (diskuse) 22. 1. 2013, 22:45 (UTC)
Děkujeme vám za vaši vynikající práci. You get a star in glass ... should probably have been made of glass and stone .... thank you again. --Halvard (diskuse) 25. 1. 2013, 01:07 (UTC)
Thanks :), but it’s only reduced and amateurish translation. --Lenka64 (diskuse) 25. 1. 2013, 11:45 (UTC)

Blok

Dobrý den, za vyjádření „Bože zmizni už někam do propadliště arbdějin...“ Vám blokuji možnost editace na 1 den s přihlédnutím k tomu, že předchozí blok za osobní útoky trval 12 hodin.--Jiekeren (diskuse) 30. 3. 2013, 00:04 (UTC)

Díky. :).
@Kameníček: Nechte si své napomínání od cesty....Okino byl mizerný arbitr... a navíc ještě dělá obstrukce při možné nápravě - vlastně o rozuzlení nestojí (on přece rozhodl dobře) ... blokace Dannyho ho zcela uspokojila... možná místo moralizování začněte oba pracovat na obsahu wiki...:). --Lenka64 (diskuse) 30. 3. 2013, 01:11 (UTC)
Zase výmysly a pomluvy. Kdybych byl s tak uspokojen; prostě bych se zachoval jako Ty a žádné rušení zákazu nenavrhl. Kdybych chtěl dělat obstrukce, žádost bych prostě stáhnul. Ale to je stejně k ničemu vysvětlovat. Já sem jdu teď s návrhem. Chci navrhnout, abys o mne na Wikipedii prostě přestala projevovat zájem. Já už tu žádost nechám být, do dalších věcí se pouštět nebudu, odejdu z komunitního dění tam někam, kam jsi mne poslala, a až budu mít chuť, budu psát články. Zvládneš to? Jestli ne, tak to ale dopadne jinak než na Wikizprávách. Odtud kvůli Tobě ani nikomu jinému odcházet tak snadno nebudu. Ale budu mnohem raději, když to zvládneš. Okino (diskuse) 30. 3. 2013, 01:51 (UTC)
Prosím tě, přestaň mystifikovat... kdyby ti šlo o blaho projektu a ne jen o tvé ego, snažil by ses už dávno dopátrat pravdy... každý si může dohledat tvé dlouhodobé spory s Dannym a tvůj sebestředný blog.... bože z toho sebelítost jen kape.... Ty to patrně stále nechápeš: ani mně, ani patrně nikomu jinému o tebe jako osobu nejde.... nikdo tě odnikud nevyhání.... ale když odstavuješ užitečné lidi pro projekt (a naprosto neopodstatněně) a otravuješ všechny kvuli prkotinám (Wikizprávy) je jasné, že se asi budou lidi bránit. Tak laskavě seskoč z toho podstavce a začni se chovat normálně. Jestli to nahoře má být výhružka, tak si klidně posluž: nikdo není nenahraditelný a já se bez wikipedie snadno obejdu... --Lenka64 (diskuse) 30. 3. 2013, 02:10 (UTC)