Wikipedie:Klika

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Typický zástupce kliky. Členové spolku ji nosí u sebe a umí ji složit za 6,28 sekund.
Na XXII. zasedání nejvyšší rady Kliky bylo odhaleno skandální zjištění
Výjezdní setkání členů kliky se neobejde bez písně na rtech


Klika (někdy také klaka, angl. claque nebo cabal) je tajný spolek, který ve skutečnosti ovládá celý chod české verze Wikipedie tak, aby její obsah vyhověl jejím zkaženým cílům, které mají blízko ke komunismu, fašismu a podobným totalitním režimům. Její členové se považují za nepředstavitelně dokonalé (někdy jsou označováni za polobohy, přičemž nejmocnější se dokonce považují za bohy) a prosazují svoje názory bez ohledu na kohokoli jiného. Podle všeho mají kontakty s osobami na nejvyšších místech a když se někdo příčí jejich stanovisku, neváhají použít ty nejšpinavější diktátorské praktiky, aby danou osobu odstranili.

Mnoho mučedníků riskovalo svoje wikikariéry, ba co, i svoje zdraví a životy, aby se pokusili odhalit kořeny této mafiánské organizace, avšak zatím byly zjištěny pouze kusé informace. Ve Wikipedii se o nich pochopitelně nepíše, klika veškerou kritiku cenzuruje. Více se můžete dozvědět na blozích hrstky statečných, kteří vytrvale monitorují výsledky ďábelské činnosti členů kliky.

Podle určitých zdrojů, které je nutno zachovat v anonymitě, existuje dokonce několik klik, které se vzájemně tolerují či možná i prolínají a podporují. Spekuluje se o klice správců, IRC nebo Arbcomu, jež společně likvidují nevěřící či protestující jedince a nepohodlné články. Speciálním druhem kliky je tzv. Mazací komando, které smaže cokoliv, co se mu nelíbí, a dokonce i jakékoli ██████████████████, takže je prakticky nemožné o něm cokoli zjistit – pokud se s ním setkáte, dejte si pozor, tohle jsou opravdu tvrdí hoši (a děvčata)!

Odposlechy[editovat | editovat zdroj]

Snímek obrazovky zobrazující mazací komando v akci

Hrdinným wikipedistům, kteří bojují na frontě svobody projektu se podařilo proniknout do řad kliky a zaznamenat několik úryvků, zrovna když kabalisté kuli své ďábelské plány. Tyto drahocenné texty si můžete přečíst na… nedívá se někdo? …utajený undergroundový archiv… ale pšššt, nebo nás VSVZ.

Snímek obrazovky zobrazující speciální uživatelské rozhraní Wikipedie pro člena české kliky. Autor si přeje zůstat v anonymitě.

Lidem, kteří mají štěstí, často roste klika z řitního otvoru. O takových lidech říkáme, že mají z p██ele kliku.