Hit the Floor

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Hit the Floor
Žánrdrama
Formátseriál
NámětJames LaRosa
HrajíTaylour Paige
Kimberly Elise
Logan Browning
Katherine Bailess
Valery Ortiz
Don Stark
Dean Cain
Rick Fox
Jonathan McDaniel
Jodi Lyn O'Keefe
Adam Senn
Tayana Taylor
Cort King
Kristian Kordula
Tiffany Hines
Kyndall
Brent Antonello
Robert Christopher Riley
McKinley Freeman
Charlotte Ross
Země původuUSAUSA Spojené státy
Jazykangličtina
Počet řad4
Počet dílů41
Obvyklá délka42-45 minut
Produkce a štáb
Výkonný
producent
Bryan Johnson
James LaRosa
Jill Holmes
Maggie Malina
Susan Levison
LokaceLos Angeles, Kalifornie
DistributorStarz Distribution
Premiérové vysílání
StaniceVH1
BET
Formát obrazu480i (SDTV)
1080i (HDTV)
Vysíláno27. května 2013 28. srpna 2018
Oficiální webové stránky
Hit the Floor na ČSFD, SZ, IMDb
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Hit the Floor je americký televizní seriál stanice VH1, vytvořený Jamesem LaRosou. Seriál sleduje Ashu, dívku, která se připojí k NBA roztleskávačskému týmu losangeleských Ďábelských dívek. Seriál měl premiéru 27. března 2013. Čtvrtá řada byla objednána dne 27. dubna 2017 a vysílala se od 10. července 2018 na stanici BET. Stanice seriál zrušila dne 7. prosince 2018.

Děj[editovat | editovat zdroj]

Seriál sleduje Ashu Hayes (Taylour Paige), talentovanou dceru svobodné matky Sloane Heyes (Kimberly Elise) ,která se připojila k NBA roztleskávačskému týmu Ďábelských dívek. Rychle přichází na to, že jí matka lhala, protože před ní držela tajemství, že ona k týmu kdysi patřila. Asha musí sama přijít na to jak funguje svět profesionální basketballu. Derek Roman (McKinley Freeman) se snaží získat srdce Ashy, která však chodí s Germanem Vegou (Jonathan McDaniel). Pete Devenport (Dean Cain), Ashy otec, ví jak těžký basketbalový život je, protože sám je bývalý hráč losangeleských Ďáblů. Stává se novým trenérem a zjišťuje, že jeho minulost je více komplikovanější, než si sám myslel. Hráčům a roztleskávačkám je zakázán milostný vztah, ale porušení pravidel to dělá více lákavější. Kapitánka roztleskávaček Jelena Howard (Logan Browning) chodí s hráčem Terrencem Wallem (Robert Christopher Riley) a snaží Ashu rozházet, když vidí jakou hrozbou pro ni může být. Olivia Vincent (Charlotte Ross), bývalá Ďábelka, manželka bývalé basketballové hvězdy, je nyní trenérka roztleskávačského týmu.

Obsazení[editovat | editovat zdroj]

Produkce[editovat | editovat zdroj]

Hit the Floor oznámila stanice VH1 v dubnu roku 2012. Seriál byl vytvářený a exkluzivně produkovaný Bryanem Johnsonem a Maggie Malinou. Scénář k pilotnímu dílu napsal James LaRose a režírovaný Sannou Hamri. Seriál byl oficiálně vybrán v červenci 2012.

Seriál získal druhou řadu 15. července 2013, která měla premiéru 26. května 2014. 29. července 2014 byla objednána třetí řada.

Čtvrtá řada byla objednána dne 27. dubna 2017 a byla vysílána v roce 2018 na stanici BET.

Reference[editovat | editovat zdroj]

V tomto článku byl použit překlad textu z článku Hit the Floor (TV series) na anglické Wikipedii.