Wikipedista:Chalupa: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Bez shrnutí editace
Řádek 1: Řádek 1:
=Kronika=
=Kronika=
Jmenuji se Ivan Chalupa a chtěl bych přispívat v oblasti dobrodružné a populární literatury. Začal jsem s tím dne [[7. únor|7. února]] [[2006]], kdy jsem vytvořil první verzi článku [[Seznam českých vydání díla Karla Maye]]. Objevil se názor, že takovýto seznam na Wikipedii nepatří. K diskuzi k tomuto chci říci, že bych seznam chtěl rozpracovat tak, že každé dílo v něm uvedené by mělo vlastní článek se stručnou charakteristikou a nějakými obrázky. Navíc si myslím že z hlediska obsahu je tento seznam určitě bohatější než jiné, ve Wikipedii již uložené seznamy.
Jmenuji se Ivan Chalupa a narodil jsmem se 19. 5. 1954. Chtěl bych přispívat v oblasti dobrodružné a populární literatury. Začal jsem s tím dne [[7. únor|7. února]] [[2006]], kdy jsem vytvořil první verzi článku [[Seznam českých vydání díla Karla Maye]]. Objevil se názor, že takovýto seznam na Wikipedii nepatří. K diskuzi k tomuto chci říci, že bych seznam chtěl rozpracovat tak, že každé dílo v něm uvedené by mělo vlastní článek se stručnou charakteristikou a nějakými obrázky. Navíc si myslím že z hlediska obsahu je tento seznam určitě bohatější než jiné, ve Wikipedii již uložené seznamy.
{| cellpadding="0" style="float: right; margin-left: 1em; margin-bottom: 0.5em; border: #99B3FF solid 1px"
{| cellpadding="0" style="float: right; margin-left: 1em; margin-bottom: 0.5em; border: #99B3FF solid 1px"
|-
|-

Verze z 9. 9. 2008, 18:32

Kronika

Jmenuji se Ivan Chalupa a narodil jsmem se 19. 5. 1954. Chtěl bych přispívat v oblasti dobrodružné a populární literatury. Začal jsem s tím dne 7. února 2006, kdy jsem vytvořil první verzi článku Seznam českých vydání díla Karla Maye. Objevil se názor, že takovýto seznam na Wikipedii nepatří. K diskuzi k tomuto chci říci, že bych seznam chtěl rozpracovat tak, že každé dílo v něm uvedené by mělo vlastní článek se stručnou charakteristikou a nějakými obrázky. Navíc si myslím že z hlediska obsahu je tento seznam určitě bohatější než jiné, ve Wikipedii již uložené seznamy.

Šablona:User cs
Šablona:User en-2
Šablona:User sk-2
Šablona:User ru-2
Tohoto uživatele živí počítače a programování.
Česko Tento uživatel pochází z Česka.
Znak Prahy Tento uživatel bydlí v Praze.
Tento uživatel je rozhodně proti nacismu.
Soubor:Blue ribbon.png Tento uživatel prosazuje svobodu projevu i u názorů, které nesdílí.
Tento uživatel není správce.
Jsem hrdým účastníkem WikiProjektu Šachy.


3. března 2006 Založil jsem kategorie Dobrodružná literatura se subkategoriemi Díla dobrodružné literatury a Spisovatelé dobrodružné literatury.

16. března 2006 jsem se zapsal do článku Wikipedie:Wikipedisté. Jsem rád, že ačkoliv je mi 52 let, patřím do mladé krve.

17. března 2006 založil wikipedista Zp kategorii Karel May, takže budu do této kategorie příslušné články poslušně ukládat. Sám jsem na vytvoření takovéto kategorie myslel, ale stále jsem si nebyl jist, zda-li je vhodné jí vytvořit.

22. března 2006 mám malé výročí. Dokončil jsem svůj desátý článek. Je to Vinnetou (kniha).

5. dubna 2006 jsem začal pracovat na článku Postavy z děl Karla Maye. Bude to běh na delší tratě. 11. dubna jsem dokončil první část článku týkající se postav z amerického divokého Západu (kromě Old Surehanda. 26. dubna byla dokončena třetí část Ostatní postavy. 11. května je dokončena třetí část týkající se postav z Orientu. Článek byl dokončen 30. května (kromě Old Surehanda byl do článku doplněn ještě Apanačka).

5. duben 2006 je pro mne velmi významný. Wikipedista Petr Adámek mi udělil Medaili Karla Čapka za sérii pěkných a kvalitních článků o díle Karla Maye. Za medaili velmi děkuji, moc a moc mě potěšila.

13. dubna 2006: zahájena práce na článku Povídkové dílo Karla Maye. Článek je velmi rozsáhlý (asi nejdelší, který jsem zatím vytvořil) a byl dokončen až 26. dubna 2006.

13. červen 2006: Článkem Ve stínu padišáha jsem dokončil cyklus článků o životě a díle německého spisovatele Karla Maye (celkem třicet devět článků)

20. červen 2006: Jules Verne je můj sedmdesátý článek, zahajuji práci na Vernově díle.

19. červenec 2006: Zelený paprsek je můj stý článek.

26. červenec 2006: napsal jsem souhrnný článek o dobrodružné literatuře.

12. prosinec 2006: Životopisy slavných Řeků a Římanů je můj dvoustý článek.

23. říjen 2007: Wikipedista Decebalus mi udělil Řád Františka Palackého za nezpochybnitelný přínos wikipedii - mám velikou radost a moc a moc děkuji

24. říjen 2007: Diodóros Sicilský je můj třístý článek.

13. února 2008 jsem začal doplňovat seznam českých vydání k jednotlivým dílům Julesa Verna.

4. březen 2008: Nikolaj Michajlovič Karamzin se stal článkem 10. týdne roku 2008.

29. duben 2008: Preromantismus se stal článkem 18. týdne roku 2008.

20. červen 2008: Vytvořil jsem novou kategorii Romantická literární díla.

29. červenec 2008: Přihlásil jsem se do wikiprojektu Šachy.

12. srpen 2008: Carevič Dimitrij je můj čtyřstý článek.

Prvních sto článků

Druhých sto článků

Třetích sto článků

Čtvrtých sto článků

Pátých sto článků

Úpravy článků jiných autorů

Vyznamenání

Dobrý den, s velkým potěšení jsem si přečetl Vaše příspěvky o díle Karla Maye. Vaše články se mi líbí a považuji je za velmi zdařilé, proto jsem se rozhodl Vaši práci ocenit vyznamenáním za práci na článcích o literatuře. Přeji Vám mnoho chutě do dalšího psaní a těším se na Vaše další příspěvky. --Petr Adámek 15:33, 5. 4. 2006 (UTC)

Přeji pěkný den, kolego. Přijměte ode mne wikikytičku, za to, že jste nezanevřel na Wikipedii a stále přidáváte nové články, přesto, že to vypadá, že spousta vaší práce přijde bohužel nazmar (nahrávání obrázků).--Ben Skála 11:45, 13. 9. 2006 (UTC)

Uděluji Vám hvězdu kvalitního wikipedisty nejen za články Polybios a Timaios, ale především za Váš nezpochybnitelný přínos --Decebalus, jenž se dříve nazýval Maniakes 13:21, 23. 10. 2007 (UTC)

Dobrý den, udělil jsem vám wikikytičku za skvělou práci na Romantismus (literatura). Jde o článek zásadní důležitosti, zvlášť pro nás, maturující. :-) --Lukax 12:12, 11. 5. 2008 (UTC)

Dvanáct nejnovějších článků na Wikipedii:

Nápověda

Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation
Toto je osobní stránka uživatele Wikipedie.

Nejedná se o encyklopedický článek. Pokud tuto stránku vidíte na jiném serveru než na Wikipedii, pravděpodobně se jedná o kopii Wikipedie. Uvědomte si, že si prohlížíte neaktuální kopii a uživatel, kterému tato stránka patří, zřejmě nemá s tímto serverem žádné vztahy. Originál uživatelské stránky najdete na https://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedista:Chalupa.