Diskuse s wikipedistou:Horst/Archiv14: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Vlach Pavel
Smazaný obsah Přidaný obsah
po archivaci
Bez shrnutí editace
Řádek 13: Řádek 13:
:::::::::::'''Upřednostňuji sice TYKÁNÍ, ale když teda jinak nedáte, nechám si i onikat :-))'''
:::::::::::'''Upřednostňuji sice TYKÁNÍ, ale když teda jinak nedáte, nechám si i onikat :-))'''
----
----

Zdravím, jsem tu nový, horko těžko se rozkoukávám a prokousávám pravidly. Mám dotaz, co u úprav v článku [[Carl Fundulus]] znamenají značky port, sort, úv dle v+s a čemu se říká pseudohistorická zkratka. Díky --[[Wikipedista:Vlach Pavel|Vlach Pavel]] ([[Diskuse s wikipedistou:Vlach Pavel|diskuse]]) 20. 11. 2015, 18:38 (CET)

Verze z 20. 11. 2015, 19:38

Předtím, než mi napíšete..
  1. Odstranil jsem Vámi vložený odkaz nebo rovnou celý pokus o článek? Přečtěte si prosím pravidla Externí odkazy, Propagační článek a Co Wikipedie není a 2 nezávislé netriviální věrohodné zdroje.
  2. Odstranil jsem Vámi vložené informace? Přečtěte si pravidla Významnost, Nezaujatý úhel pohledu, Věrohodné zdroje a také Časté chyby.
  3. Editujete bez použití tlačítka Ukázat náhled, ukládáte každou maličkost a byl jste za to zablokován? Přečtěte si svou diskusní stránku, tam se dozvíte, proč je důležité jej používat.
  4. Vložil(a) jste sem text, který byl označen jako Porušení autorských práv? Pošlete povolující mail do WP:OTRS, adresa je info-cs@wikimedia.org, je to jediný možný způsob, je zbytečné posílat mail mně nebo psát sem.
Ušetříte tím mnoho práce sobě i mně. Děkuji za pochopení.
Archiv diskusní stránky
Archiv

archiv diskuse:


Upřednostňuji sice TYKÁNÍ, ale když teda jinak nedáte, nechám si i onikat :-))

Zdravím, jsem tu nový, horko těžko se rozkoukávám a prokousávám pravidly. Mám dotaz, co u úprav v článku Carl Fundulus znamenají značky port, sort, úv dle v+s a čemu se říká pseudohistorická zkratka. Díky --Vlach Pavel (diskuse) 20. 11. 2015, 18:38 (CET)Odpovědět