Touchstone Pictures: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
ZéroBot (diskuse | příspěvky)
m r2.7.1) (Robot: Přidávám eu:Touchstone Pictures
m typo
Řádek 1: Řádek 1:
'''Touchstone Pictures''' je dceřinná značka (label) a produkční firma koncertu [[Walt Disney Pictures]]. Vznikla v roce 1984 a změřuje se obvykle na vážnější filmová témata než je obvyklé u mateřské značky Disney. Pod tímto labelem jsou uváděny pouze filmy studia Disney popřípadě televizních stanic a televizních kanálů vlastněných koncernem Disney.
'''Touchstone Pictures''' je dceřiná značka (label) a produkční firma koncertu [[Walt Disney Pictures]]. Vznikla v roce 1984 a změřuje se obvykle na vážnější filmová témata než je obvyklé u mateřské značky Disney. Pod tímto labelem jsou uváděny pouze filmy studia Disney popřípadě televizních stanic a televizních kanálů vlastněných koncernem Disney.


{{Pahýl}}
{{Pahýl}}

Verze z 6. 11. 2012, 12:13

Touchstone Pictures je dceřiná značka (label) a produkční firma koncertu Walt Disney Pictures. Vznikla v roce 1984 a změřuje se obvykle na vážnější filmová témata než je obvyklé u mateřské značky Disney. Pod tímto labelem jsou uváděny pouze filmy studia Disney popřípadě televizních stanic a televizních kanálů vlastněných koncernem Disney.