Touchstone Pictures: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Nová stránka: '''Touchstone Pictures''' je dceřinná značka a produkční firma koncertu Walt Disney Pictures. Vznikla v roce 1984 a změřuje se obvykle na vážnější filmová témata…
 
doplněk
Řádek 1: Řádek 1:
'''Touchstone Pictures''' je dceřinná značka a produkční firma koncertu [[Walt Disney Pictures]]. Vznikla v roce 1984 a změřuje se obvykle na vážnější filmová témata než je obvyklé u mateřské značky Disney.
'''Touchstone Pictures''' je dceřinná značka (label) a produkční firma koncertu [[Walt Disney Pictures]]. Vznikla v roce 1984 a změřuje se obvykle na vážnější filmová témata než je obvyklé u mateřské značky Disney. Pod tímto labelem jsou uváděny pouze filmy studia Disney popřípadě televizních stanic a televizních kanálů vlastněných koncernem Disney.


{{Pahýl}}
{{Pahýl}}

Verze z 16. 10. 2012, 16:05

Touchstone Pictures je dceřinná značka (label) a produkční firma koncertu Walt Disney Pictures. Vznikla v roce 1984 a změřuje se obvykle na vážnější filmová témata než je obvyklé u mateřské značky Disney. Pod tímto labelem jsou uváděny pouze filmy studia Disney popřípadě televizních stanic a televizních kanálů vlastněných koncernem Disney.