ASC Dukla: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
přidání odkazu na ofic. stránku (přidal webmaster)
m první pád
Řádek 1: Řádek 1:
'''Armádní sportovní centrum DUKLA''' ('''ASC DUKLA''') je od roku [[1999]] jediným výkonným orgánem zabezpečujícím přípravu k [[Armáda České republiky|armádní]] sportovní reprezentaci. ASC DUKLA je přímým nástupcem [[Armádní tělocvičný klub|Armádního tělocvičného klubu]], založeného v roce [[1948]] na podporu vrcholového sportu, a jeho nástupnických organizací. Je financováno z rozpočtu [[Ministerstvo obrany České republiky|Ministerstva obrany ČR]].
'''Armádní sportovní centrum DUKLA''' ('''ASC DUKLA''') je od roku [[1999]] jediný výkonný orgán zabezpečující přípravu [[Armáda České republiky|armádní]] sportovní reprezentace. ASC DUKLA je přímým nástupcem [[Armádní tělocvičný klub|Armádního tělocvičného klubu]], založeného v roce [[1948]] na podporu vrcholového sportu, a jeho nástupnických organizací. Je financováno z rozpočtu [[Ministerstvo obrany České republiky|Ministerstva obrany ČR]].


== Související články ==
== Související články ==
Řádek 8: Řádek 8:
*[[Barbora Špotáková]]
*[[Barbora Špotáková]]
*[[Alois Kaňkovský]]
*[[Alois Kaňkovský]]
*[[Ondřej Vetešník]]


== Externí odkazy ==
== Externí odkazy ==

Verze z 30. 9. 2011, 14:42

Armádní sportovní centrum DUKLA (ASC DUKLA) je od roku 1999 jediný výkonný orgán zabezpečující přípravu armádní sportovní reprezentace. ASC DUKLA je přímým nástupcem Armádního tělocvičného klubu, založeného v roce 1948 na podporu vrcholového sportu, a jeho nástupnických organizací. Je financováno z rozpočtu Ministerstva obrany ČR.

Související články

Externí odkazy

Šablona:Pahýl - sport