Sonny ve velkém světě: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
WikitanvirBot (diskuse | příspěvky)
m r2.7.1) (robot odebral: fr:Sonny/So Random !
WikitanvirBot (diskuse | příspěvky)
m r2.7.1) (robot přidal: fr:Sonny (série télévisée)
Řádek 85: Řádek 85:
[[es:Sonny with a Chance]]
[[es:Sonny with a Chance]]
[[fi:Sonny with a Chance]]
[[fi:Sonny with a Chance]]
[[fr:Sonny (série télévisée)]]
[[he:תנו לסוני צ'אנס]]
[[he:תנו לסוני צ'אנס]]
[[hu:Sonny, a sztárjelölt]]
[[hu:Sonny, a sztárjelölt]]

Verze z 3. 5. 2011, 21:45

Sonny ve velkém světě (Sonny With a Chance) je seriál z produkce Disney Channel. Autorem je Steve Marmel. Seriál je o zážitcích teenagerky Sonny Munroe, která se stala součástí sitcomu Náhody (So Random!). V Americe se seriál začal vysílat 8.února 2009. V červnu 2009 bylo oznámeno, že seriál bude mít 2.sérii, jejíž filmování začne v listopadu 2009. První díl druhé série měl premiéru 14.března 2010 a nyní se nová epizoda vysílá každý nedělní podvečer. Sonny ve velkém světě je první seriál z produkce Disney Channel Original Series, který je vysílán ve vysokém rozlišení. Na českém Disney Channel měla 1.série premiéru 5.prosince 2009 a 2.série 11.9. 2010.

Hlavní postavy

  • Demi Lovato jako Allison „Sonny“ Monroe - Přátelská a příjemná teenagerka z Wisconsinu, která získala v roli ve své oblíbená TV show Náhody (So Random!) a nadšeně se stává hvězdou, ale je zklamaná, že Tawni není taková, jak si jí představovala.
  • Tiffany Thornton jako Tawni Hart - hlavní hvězda TV show Náhody, která zpočátku žárlila na Sonny, ale příležitostně jsou nejlepší kamarádky. Tawni zbožňuje zrcadla a hlavně sebe sama.
  • Sterling Knight jako Chad Dylan Cooper - lamač dívčích srdcí, účinkuje v seriálu Mackenzieho vodopády, čímž je konkurentem Náhod. Je velmi egoistický a sebestředný ačkoli má i jemnější stránku.
  • Brandon Mychal Smith jako Nico Harris – účinkující pořadu Náhody a nejlepší kamarád Gradyho. Vtípek, který je mnohokrát použit v 1.sérii je když Nico skočí Gradymu do náruče, když se bojí.
  • Doug Brochu jako Grady Mitchell - účinkující pořadu Náhody. Jeho nejlepší kamarád je Nico. Grady vždy s Nicem realizují podivné plány.
  • Allisyn Ashley Arm jako Zora Lancaster - účinkující pořadu Náhody. Je velmi bystrá, tajemná, bláznivá a inteligentní. Z celého obsazení Náhod je nejvíc mazaná a také nejpodivnější. Často se odněkud objeví a překvapí své přátele.

Produkce

Původní pracovní název pro seriál byl Sketchpad! a hlavní hrdinka se původně měla jmenovat Molly Munroe. Později se seriál změnil na Welcome to Mollywood a článek v Tiger Beat uvedl, že Lovato bude hrát v „Mollywoodu“. Poté se jméno hlavní hrdinky změnilo na Holli a název seriálu se tedy změnil na Welcome to Holliwood. Nakonec se jméno hlavní hrdinky změnilo na Sonny Munroe a seriál se nazval Sonny with a chance (Sonny s příležitostí).

Sonny ve velkém světě je vlastně show ze zákulisí seriálu Náhody doplněný skečemi. Výkonný producent seriálu Brian Robbins dříve psal skeče na skutečné příběhy dětí do komediálního seriálu „All That“ na Nickelodeon.

První série se začala natáčet dne 15.září 2008 v NBC studiích v Burbanku; druhá série se přestěhovala do Hollywood Center Studios v Hollywoodu v Kalifornii, kde se mimo jiné také natáčí třeba Sladký život na palubě, Kouzelníci z Waverly nebo JONAS.

Soundtrack

Podrobnější informace naleznete v článku Sonny with a Chance (soundtrack).

Sountrack seriálu Sonny ve velkém světě v Americe vyšel 5.října 2010 prostřednictvím Walt Disney Records. Hlavním siglem soundtracku je "Me Myself and Time", který zazněl v druhé sérii v epizodě "Sonny With a Song".

Epizody

Podrobnější informace naleznete v článku Seznam epizod Sonny ve velkém světě.
Série Epizody Začátek vysílání v ČR Začátek vysílání v USA Konec vysílání v ČR Konec vysílání v USA
1 21 5.prosince 2009 8.února 2009 28.srpna 2010 22.listopadu 2010
2 26 11.září 2010 14.března 2010 květen 2011 9.ledna 2011
3 ? ? 2011 ? ?

Zdroje

V tomto článku je použit překlad textu z článku Sonny With a Chance episodes na anglické Wikipedii.

Externí odkazy