Pekelná kuchyně: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Bez shrnutí editace
m aktualizace
Řádek 27: Řádek 27:
|}
|}


'''Pekelná kuchyně''' je [[Anglie|britská]] kuchařská [[reality show]], kterou moderuje [[Gordon Ramsay]]. V současné době se tento pořad vysílá od pondělí do pátku na [[TV Barrandov]].
'''Pekelná kuchyně''' je [[Anglie|britská]] kuchařská [[reality show]], kterou moderuje [[Gordon Ramsay]]. Tento pořad vysílá od pondělí do pátku na [[TV Barrandov]]. Momentálně je ale vysílání 4. řady pořadu zastaveno.


== Popis souteže ==
== Popis souteže ==

Verze z 14. 9. 2010, 18:08

Pekelná kuchyně
Televize v ČR: TV Barrandov
Originální název: Hell´s Kitchen
Vysílací čas: 18:00
Žánr: Reality show
Autor: Gordon Ramsay
Počet serií v ČR: 4
Délka jedné epizody: 45 minut
Výhereci
1. série: Michael Wray
2. série: Heather West
3. série: Rahman "Rock" Harper
4. série: Christina Machamer

Pekelná kuchyně je britská kuchařská reality show, kterou moderuje Gordon Ramsay. Tento pořad vysílá od pondělí do pátku na TV Barrandov. Momentálně je ale vysílání 4. řady pořadu zastaveno.

Popis souteže

V této hře se 12 soutěžících snaží získat vlastní restauraci, případně pracovat po boku Gordona Ramsayho. Soutěžící jsou rozděleni do dvou týmů – na modré a červené. V modrém týmu jsou muži v červeném ženy. Každý den jim šéfkuchař zadá nějaký úkol. Tým, který ho splní nejlépe nebo nejrychleji vyhrává. Poražený tým dostane obvykle nějaký trest. Pak oba dva týmy čeká tzv. „večerní směna“. To znamená, že týmy musí uvařit celé menu pro celou restauraci. Na konci každé směny Ramsay zhodnotí práci obou týmů a vybere poražený tým. S poraženého týmu vybere nejlepšího kuchaře toho večera a ten musí nominovat dva členy svého týmu na vyloučení. Jednoho z nominovaných pak Ramsay nemilosrdně vyloučí. Můžete očekávat skutečné drama, silné emoce a kulinářskou vášeň jakou perfekcionista a milovník dobrého jídla Ramsay se snaží vštěpovat všem soutěžícím - zatím nezkušeným kuchařům.

Odkazy

Externí odkazy

Šablona:Pahýl - gastronomie Šablona:Pahýl - televize Šablona:Portál Gastronomie Šablona:Portál Televize