Wikipedista:Triquelito: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
m oprava
m - již nepravdivá informace
Řádek 20: Řádek 20:
|-
|-
|}
|}
Jsem členem dvou takzvaných ''WikiProjektů''. Jsou to ''WikiProjekty'' [[Wikipedie:WikiProjekt Překlad|Překlad]] a [[Wikipedie:WikiProjekt Státy|Státy]]. Nejsem v nich příliš aktivní, nicméně jsem jim plně k dispozici. V květnu 2010 jsem založil portál o Ománu. Čas od času vypomůžu i na nově vzniklé [http://cs.historica.wikia.com/wiki/Historica_Wiki Historica Wiki].
Jsem členem dvou takzvaných ''WikiProjektů''. Jsou to ''WikiProjekty'' [[Wikipedie:WikiProjekt Překlad|Překlad]] a [[Wikipedie:WikiProjekt Státy|Státy]]. Nejsem v nich příliš aktivní, nicméně jsem jim plně k dispozici. V květnu 2010 jsem založil portál o Ománu.
<br/ >
<br/ >
<br/ >
<br/ >

Verze z 31. 8. 2010, 13:44

Triquelito (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projekty)


Pískoviště I.Plánovaná tvorbaPomůckyDosavadní tvorbaPískoviště II.
Fotogalerie


Tento uživatel má za mateřský jazyk češtinu. cs
Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse. de-2
This user has mildly advanced knowledge of English. en-2
Tento redaktor má základné znalosti slovenštiny. sk-1

Jsem Triquelo, případně Triquelito. Na Wikipedii oficiálně přispívám od 3. října 2009, za tu dobu jsem nasbíral přes 1 500 editací. Zde na Wikipedii jsem poměrně neznámý, což mi vyhovuje. Zpočátku jsem se zaobíral historií, od ledna 2010 se věnuji psaní okolo státu Omán. Kvůli svému nízkému věku zde patřím k těm nejmladším wikipedistům. Snažím se dokázat, že na věku nezáleží a že i velmi mladí lidé dokáží vyprodukovat pěkný, obsáhlý článek. Jsem kluk.

Tento uživatel používá ICQ, číslo 391-491-529.
Tento uživatel používá e-mail p.bitner@seznam.cz.

Jsem členem dvou takzvaných WikiProjektů. Jsou to WikiProjekty Překlad a Státy. Nejsem v nich příliš aktivní, nicméně jsem jim plně k dispozici. V květnu 2010 jsem založil portál o Ománu.


Tento článek o Triquelovi je příliš stručný nebo neobsahuje důležité informace.
Více toho však již nikdy nenajdete...