Pekelná kuchyně: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Tom778 (diskuse | příspěvky)
Portál
m + info
Řádek 1: Řádek 1:
'''Pekelná kuchyně''' je britská kuchařská [[reality show]], kterou moderuje [[Gordon Ramsay]]. V současné době se tento pořad vysílá na [[TV Barrandov]].
'''Pekelná kuchyně''' je [[Anglie|britská]] kuchařská [[reality show]], kterou moderuje [[Gordon Ramsay]]. V současné době se tento pořad vysílá od pondělí do pátku na [[TV Barrandov]].


V této hře se 12 soutěžících snaží získat vlastní restauraci, případně pracovat po boku Gordona Ramsayho. Můžete očekávat skutečné drama, silné emoce a kulinářskou vášeň jakou perfekcionista a milovník dobrého jídla Ramsay se snaží vštěpovat všem soutěžícím - zatím nezkušeným kuchařům.
V této hře se 12 soutěžících snaží získat vlastní restauraci, případně pracovat po boku Gordona Ramsayho. Soutěžící jsou rozděleni do dvou týmů – na modré a červené. V modrém týmu jsou [[muž]]i v červeném [[žena|ženy]]. Každý den jim šéfkuchař zadá nějaký úkol. Tým, který ho splní nejlépe nebo nejrychleji vyhrává. Poražený tým dostane obvykle nějaký trest. Můžete očekávat skutečné drama, silné emoce a kulinářskou vášeň jakou perfekcionista a milovník dobrého jídla Ramsay se snaží vštěpovat všem soutěžícím - zatím nezkušeným kuchařům.


== Odkazy ==
== Odkazy ==

Verze z 31. 7. 2010, 10:59

Pekelná kuchyně je britská kuchařská reality show, kterou moderuje Gordon Ramsay. V současné době se tento pořad vysílá od pondělí do pátku na TV Barrandov.

V této hře se 12 soutěžících snaží získat vlastní restauraci, případně pracovat po boku Gordona Ramsayho. Soutěžící jsou rozděleni do dvou týmů – na modré a červené. V modrém týmu jsou muži v červeném ženy. Každý den jim šéfkuchař zadá nějaký úkol. Tým, který ho splní nejlépe nebo nejrychleji vyhrává. Poražený tým dostane obvykle nějaký trest. Můžete očekávat skutečné drama, silné emoce a kulinářskou vášeň jakou perfekcionista a milovník dobrého jídla Ramsay se snaží vštěpovat všem soutěžícím - zatím nezkušeným kuchařům.

Odkazy

Externí odkazy

Šablona:Pahýl - gastronomie Šablona:Pahýl - televize Šablona:Portál Gastronomie Šablona:Portál Televize