Ztracený symbol: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Vlastní obsah z knihy Ztracený symbol
 
Bez shrnutí editace
Řádek 1: Řádek 1:
Světová premiéra knihy byla v září 2009, v České republice je na trhu k dispozici od 10.2.2010.
Světová premiéra knihy byla v září 2009, v České republice je na trhu k dispozici od 10.2.2010.


Další pokračování ze série dobrodružství Roberta Langdona, oblíbeného profesora symbologie. Tentokrát se odehrává ve Washingtonu DC. Langdon je vlákán do hlavního města USA mužem, který unesl jeho blízkého přítele, Petera Solomona. Hned po tom, co se objeví v Kapitolu Spojených států amerických Peterova uříznutá ruka, začíná šestihodinové odkrývání tajemství starodávného bratrstva, [[zednářství|zednářů]]. Další hrdinkou tohoto románu je Katherine Solomonová, Peterova sestra, jenž společně s profesorem odhaluje tajemství zednářské pyramidy. Katherine je vědkyně, která se zajímá o [[noetika|noetiku]], zkoumá myšlenky a lidskou duši po fyzické stránce. I přes velké komplikace a nepředvídané situace(jak je u Browna obvyklé) se Robertovi a Katherine podaří zabránit úniku informací o zednářích a jejich tajemství, život Petera i nové objevy noetiky. Na konci se Langdon "dozví" celé tajemství. Je ukryto v Bibli.
Další pokračování ze série dobrodružství Roberta Langdona, profesora symbologie. Tentokrát se odehrává ve Washingtonu DC. Langdon je vlákán do hlavního města USA mužem, který unesl jeho blízkého přítele, Petera Solomona. Hned po tom, co se objeví v Kapitolu Spojených států amerických Peterova uříznutá ruka, začíná šestihodinové odkrývání tajemství starodávného bratrstva, [[zednářství|zednářů]]. Další hrdinkou tohoto románu je Katherine Solomonová, Peterova sestra, jenž společně s profesorem odhaluje tajemství zednářské pyramidy. Katherine je vědkyně, která se zajímá o [[noetika|noetiku]], zkoumá myšlenky a lidskou duši po fyzické stránce. I přes velké komplikace a nepředvídané situace(jak je u Browna obvyklé) se Robertovi a Katherine podaří zabránit úniku informací o zednářích a jejich tajemství, život Petera i nové objevy noetiky. Na konci se Langdon "dozví" celé tajemství. Je ukryto v Bibli.

Verze z 10. 3. 2010, 21:48

Světová premiéra knihy byla v září 2009, v České republice je na trhu k dispozici od 10.2.2010.

Další pokračování ze série dobrodružství Roberta Langdona, profesora symbologie. Tentokrát se odehrává ve Washingtonu DC. Langdon je vlákán do hlavního města USA mužem, který unesl jeho blízkého přítele, Petera Solomona. Hned po tom, co se objeví v Kapitolu Spojených států amerických Peterova uříznutá ruka, začíná šestihodinové odkrývání tajemství starodávného bratrstva, zednářů. Další hrdinkou tohoto románu je Katherine Solomonová, Peterova sestra, jenž společně s profesorem odhaluje tajemství zednářské pyramidy. Katherine je vědkyně, která se zajímá o noetiku, zkoumá myšlenky a lidskou duši po fyzické stránce. I přes velké komplikace a nepředvídané situace(jak je u Browna obvyklé) se Robertovi a Katherine podaří zabránit úniku informací o zednářích a jejich tajemství, život Petera i nové objevy noetiky. Na konci se Langdon "dozví" celé tajemství. Je ukryto v Bibli.