Diskuse s wikipedistou:Danielpolansky: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Bez shrnutí editace
odvaha by byla, ale jsem člověk trošičku zapomětlivý
Řádek 1: Řádek 1:
{{spam}}
{{spam}}


: Vaše neomalené nařčení ze spamu, pane, svědčí o vašem nepochopení. Nemáte ani tolik odvahy, abyste se pod vaše nařčení podepsal. --[[Wikipedista:Danielpolansky|Daniel Polanský]] 14:20, 13. 5. 2006 (UTC)
: Vaše neomalené nařčení ze spamu, pane, svědčí o vašem nepochopení. Nemáte ani tolik odvahy, abyste se pod vaše nařčení podepsal. --[[Wikipedista:Danielpolansky|Daniel Polanský]] 14:20, 13. 5. 2006 (UTC)

To že jsem se nepodepsal nemá co do činění s odvahou, ale s mojí zapomětlivostí. Důvody proč jsem tak učinil jsem napsal zde [[Diskuse:Prázdninová škola Lipnice#Proč jsem článek označil jako spam|Diskuse:Prázdninová škola Lipnice]]. To, že jsem stránku označil za spam nepovažuji za neomalené, ale (s odstupem času) za poněkud ukvapené a hlavně ne úplně vhodnou šablonou řešené. Chápu že se Vás toto mohlo dotknout a ještě jednou se omlouvám, ale nehledejte v tom nějaký zlý úmysl. [[Wikipedista:Jedudedek|Jedudedek]] 09:23, 14. 5. 2006 (UTC)

Verze z 14. 5. 2006, 11:23

Dobrý den, nepřidávejte prosím do Wikipedie obsah propagačního charakteru ani odkazy na své soukromé stránky, e-shopy či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu na základě věrohodných zdrojů je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení.

Vaše neomalené nařčení ze spamu, pane, svědčí o vašem nepochopení. Nemáte ani tolik odvahy, abyste se pod vaše nařčení podepsal. --Daniel Polanský 14:20, 13. 5. 2006 (UTC)

To že jsem se nepodepsal nemá co do činění s odvahou, ale s mojí zapomětlivostí. Důvody proč jsem tak učinil jsem napsal zde Diskuse:Prázdninová škola Lipnice. To, že jsem stránku označil za spam nepovažuji za neomalené, ale (s odstupem času) za poněkud ukvapené a hlavně ne úplně vhodnou šablonou řešené. Chápu že se Vás toto mohlo dotknout a ještě jednou se omlouvám, ale nehledejte v tom nějaký zlý úmysl. Jedudedek 09:23, 14. 5. 2006 (UTC)