Diskuse s wikipedistou:Melebius: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Řádek 29: Řádek 29:


:Je to moje chyba, ale chci se jí '''důsledně''' zbavit a toto řešení umožnit všem, kteří o to stojí. Já jsem od počátku uvažoval o tzv. udělátku, akorát jsem netušil, že na to je zvláštní stránka. Takže už jsme si to snad vyjasnili. :-) --[[Wikipedista:Melebius|Melebius]] 26. 7. 2009, 11:25 (UTC)
:Je to moje chyba, ale chci se jí '''důsledně''' zbavit a toto řešení umožnit všem, kteří o to stojí. Já jsem od počátku uvažoval o tzv. udělátku, akorát jsem netušil, že na to je zvláštní stránka. Takže už jsme si to snad vyjasnili. :-) --[[Wikipedista:Melebius|Melebius]] 26. 7. 2009, 11:25 (UTC)

::No to jsem rád. Rozhodně jsem nechtěl prosazovat svůj názor silou, nebo nějakým způsobem tě napadat. Myslím si, že je fér řešit problémy editorů a pomáhat jim. Asi došlo k nedorozumění a začla se ta diskuse ubírat poněkud nezdravím směrem. Teď jen doufám, že se toho někdo ujme.--[[Wikipedista:Juan de Vojníkov|Juan de Vojníkov]] 26. 7. 2009, 11:38 (UTC)

Verze z 26. 7. 2009, 12:38

--Adam Zivner 08:41, 4. 7. 2007 (UTC)

Šablona Apple

Zdravím. Napadlo mě, jestli by Šablona:Apple nešla trochu stlačit (ie zmenšit) co se místa, které zabírá; týče. Podle mého skromného názoru už je příliš veliká. Šlo by například vynechat některé dodatečné vysvětlující popisky za hesly (podle mě zbytečné) nebo seznam hesel pod sebou dát za sebe? Chtěl jsem to udělat sám, ale to by sis pak mohl vysvětlit jako nějaký naschvál. S pozdravem, Hidalgo944 22:43, 26. 5. 2008 (UTC)

To jsem si taky říkal. Ale ani já jsem celou šablonu nevytvořil, takže jsem to tak trochu považoval za naschvál vůči těm přede mnou. :-D Pokud by ses ujal jejího zmenšení a zpřehlednění, já budu jenom rád. A jak koukám do diskuze přímo u té šablony, souhlasí s námi další dva, proti není nikdo. Takže jen upravuj – vrátit se to dá vždycky. ;-) Možná by bylo nejlepší dát nadbytečné produkty přímo na stránku Apple do sekce Produkty (teď je tam jen vložena ta šablona) a na konec šablony dát na tu stránku a sekci odkaz. --MirekM 05:17, 27. 5. 2008 (UTC)

O místnostech pro nekuřáky a vlastních chybách

Poznámkou "o místnostech pro nekuřáky" jsem upozorňoval na absurditu, řešit to "defaultním náhledem". Ač můžeme tvrdit, že je většina obyvatel ČR kouřící, je to nepřirozené a zdraví poškozující. Místo toho aby byly kuřáci důsledně limitování a a nekuřáci patřičně chránění, tak vznikají malé místnosti pro nekuřáky, kde ti leckdy obsluha řekne, že kvůli tobě nebude svít, ať si sedneš tam kde je místo nebo ať deš domů. Nebo jde rychle kuřák do práce a kouří. Ty jdeš za tím a bolí tě noha. Je to tak, že on tam nemá co kouřit, protože to on tě omezuje, ne ty jeho. Stejné je to z tvým problémem. Je to vlastně tvoje chyba, že odklikáváš enter. MediaWiki za to nemůže a neměli by za to platit všichni uživatelé. Správné řešení tvého problému, je sepnutelný nástroj, který ti pomůže. Od toho tu je "technika".--Juan de Vojníkov 26. 7. 2009, 11:20 (UTC)

Je to moje chyba, ale chci se jí důsledně zbavit a toto řešení umožnit všem, kteří o to stojí. Já jsem od počátku uvažoval o tzv. udělátku, akorát jsem netušil, že na to je zvláštní stránka. Takže už jsme si to snad vyjasnili. :-) --Melebius 26. 7. 2009, 11:25 (UTC)
No to jsem rád. Rozhodně jsem nechtěl prosazovat svůj názor silou, nebo nějakým způsobem tě napadat. Myslím si, že je fér řešit problémy editorů a pomáhat jim. Asi došlo k nedorozumění a začla se ta diskuse ubírat poněkud nezdravím směrem. Teď jen doufám, že se toho někdo ujme.--Juan de Vojníkov 26. 7. 2009, 11:38 (UTC)