Hřebčín: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
m +šablona
Řádek 2: Řádek 2:


== Hřebčíny ==
== Hřebčíny ==
Hřebčínů je poměrně hodně, existují i soukromé. Mezi nejznámější patří [[Národní hřebčín Kladruby nad Labem s.p]], sídlící v [[Kladruby nad Labem|Kladrubech nad Labem]] zabývající se chovem [[kladrubský kůň|kladrubského koně]], státní památkou, [[Hřebčín Slatiňany]], či [[Hřebčín Napajedla]]
Hřebčínů je poměrně hodně, existují i soukromé. Mezi nejznámější patří [[Národní hřebčín Kladruby nad Labem s.p]], sídlící v [[Kladruby nad Labem|Kladrubech nad Labem]] zabývající se chovem [[kladrubský kůň|kladrubského koně]], státní památkou, [[Hřebčín Slatiňany]], či [[Hřebčín Napajedla]] Za zmínku jistě stojí také hřebčín Albertovec, který zásluhou nového majitele opět získává svou dávnou krásu a využití.


{{pahýl}}
{{pahýl}}

Verze z 10. 1. 2009, 00:38

Hřebčín je místo, kde se zabývají chovem koní a nejsou tam na rozdíl od hřebčince jen hřebci, ale i klisny a hříbata.

Hřebčíny

Hřebčínů je poměrně hodně, existují i soukromé. Mezi nejznámější patří Národní hřebčín Kladruby nad Labem s.p, sídlící v Kladrubech nad Labem zabývající se chovem kladrubského koně, státní památkou, Hřebčín Slatiňany, či Hřebčín Napajedla Za zmínku jistě stojí také hřebčín Albertovec, který zásluhou nového majitele opět získává svou dávnou krásu a využití.

Šablona:Portál2