Pavel Anděl: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Adamcervenka (diskuse | příspěvky)
mBez shrnutí editace
Adamcervenka (diskuse | příspěvky)
mBez shrnutí editace
Řádek 1: Řádek 1:
'''Pavel Anděl''' (* 1966 v [[Cheb]]u) je [[Česko|český]] herec, hudebník, hudební publicista, dramaturg a moderátor.
'''Pavel Anděl''' (* 1966 v [[Cheb]]u) je [[Česko|český]] herec, hudebník, hudební publicista, dramaturg a moderátor.


Po absoulutoriu herectví na pražské [[DAMU]] neprve krátce působil v [[Příbramské divadlo|Příbramském divadle]], poté pět let vystupoval v ústeckém Činoherním studiu. S moderováním začínal na v rádiu Evropa 2, ais tři roky působil i v [[TV Prima]], kde pracoval na přípravě pořadu ''S.O.S.''. Od roku 1998 připravuje společně s dramaturgem [[Jan Kratochvíl|Janem Kratochvílem]] v [[Česká televize
Po absoulutoriu herectví na pražské [[DAMU]] neprve krátce působil v [[Příbramské divadlo|Příbramském divadle]], poté pět let vystupoval v ústeckém Činoherním studiu. S moderováním začínal na v rádiu Evropa 2, ais tři roky působil i v [[TV Prima]], kde pracoval na přípravě pořadu ''S.O.S.''. Od roku 1998 připravuje společně s dramaturgem [[Jan Kratochvíl|Janem Kratochvílem]] na [[ČT 2]] svůj vlastní pořad ''Noc s Andělem''. Kromě toho také dramaturgicky i producentsky zajišťuje pořady ''Pomeranč'' a ''Musicblok''.
Po absoulutoriu herectví na pražské [[DAMU]] na [[ČT 2]] svůj vlastní pořad ''Noc s Andělem''. Kromě toho také dramaturgicky i producentsky zajišťuje pořady ''Pomeranč'' a ''Musicblok''.


==Externí odkazy==
==Externí odkazy==

Verze z 28. 9. 2008, 07:59

Pavel Anděl (* 1966 v Chebu) je český herec, hudebník, hudební publicista, dramaturg a moderátor.

Po absoulutoriu herectví na pražské DAMU neprve krátce působil v Příbramském divadle, poté pět let vystupoval v ústeckém Činoherním studiu. S moderováním začínal na v rádiu Evropa 2, ais tři roky působil i v TV Prima, kde pracoval na přípravě pořadu S.O.S.. Od roku 1998 připravuje společně s dramaturgem Janem Kratochvílem na ČT 2 svůj vlastní pořad Noc s Andělem. Kromě toho také dramaturgicky i producentsky zajišťuje pořady Pomeranč a Musicblok.

Externí odkazy

Šablona:Pahýl - herec