Kategorie:Čeští válečníci: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
m typo
Řádek 1: Řádek 1:
V této kategorii jsou čeští vojáci a válečníci. Ti, kteří jsou umístěni v podkategorií (např. čeští maršálové a čeští generálové) nejsou pochopitelně duplicitně uvedeni v této nadřazené kategorii. Vyjímku představují vojáci povýšení ''in memoriam'', kteří jsou uvedeni v podkategorii i obecně. Články v podkategorii maršálové nejsou zároveň uvedeni v podkategorii generálové (platí analogicky u všech hodností).
V této kategorii jsou čeští vojáci a válečníci. Ti, kteří jsou umístěni v podkategorií (např. čeští maršálové a čeští generálové) nejsou pochopitelně duplicitně uvedeni v této nadřazené kategorii. Výjimku představují vojáci povýšení ''in memoriam'', kteří jsou uvedeni v podkategorii i obecně. Články v podkategorii maršálové nejsou zároveň uvedeni v podkategorii generálové (platí analogicky u všech hodností).


[[Kategorie:Vojáci podle národnosti]]
[[Kategorie:Vojáci podle národnosti]]

Verze z 1. 9. 2008, 15:36

V této kategorii jsou čeští vojáci a válečníci. Ti, kteří jsou umístěni v podkategorií (např. čeští maršálové a čeští generálové) nejsou pochopitelně duplicitně uvedeni v této nadřazené kategorii. Výjimku představují vojáci povýšení in memoriam, kteří jsou uvedeni v podkategorii i obecně. Články v podkategorii maršálové nejsou zároveň uvedeni v podkategorii generálové (platí analogicky u všech hodností).

Podkategorie

Zobrazuje se 10 podkategorií z celkového počtu 10 podkategorií v této kategorii.

Články v kategorii „Čeští válečníci“

Zobrazuje se 168 stránek z celkového počtu 168 stránek v této kategorii.