Saskia Burešová: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
nov pahýl
 
m typo, odkazy, kategorizace
Řádek 1: Řádek 1:
'''Saskia Burešová''' (* 1946) je česká rozhlasová a televizní moderátorka a hlasatelka. V Československé televizi působí od roku 1967 prakticky až podnes, v České televizi nyní připravuje pravidelnáý pořad ''Kalendárium'', v Českém rozhlasu pak pořad ''Kolotoč''. V roce 1967 začínala uvádět společně s Eduardem Hrubešem pravidelný čtrnáctidenní pořad určený pro vojáky základní služby, který se nazýval ''Poštovní schránka''. Působí také jako voiceover, neboť namlouvá komentáře pro populárně naučné filmy.
'''Saskia Burešová''' (* 1946) je česká rozhlasová a televizní moderátorka a hlasatelka. V Československé televizi působí od roku 1967 prakticky až dodnes, v České televizi nyní připravuje pravidelný pořad ''Kalendárium'', v Českém rozhlasu pak pořad ''Kolotoč''. V roce 1967 začínala uvádět společně s Eduardem Hrubešem pravidelný čtrnáctidenní pořad určený pro vojáky základní služby, který se nazýval ''Poštovní schránka''. Působí také jako voiceover, neboť namlouvá komentáře pro populárně naučné filmy.


==Externí odkazy==
==Externí odkazy==
Řádek 13: Řádek 13:


[[kategorie:čeští moderátoři]]
[[kategorie:čeští moderátoři]]
[[Kategorie:Televizní moderátoři]]
[[Kategorie:narození 1946]]
[[Kategorie:narození 1946]]
[[Kategorie:žijící lidé]]
[[Kategorie:žijící lidé]]

Verze z 21. 5. 2008, 00:06

Saskia Burešová (* 1946) je česká rozhlasová a televizní moderátorka a hlasatelka. V Československé televizi působí od roku 1967 prakticky až dodnes, v České televizi nyní připravuje pravidelný pořad Kalendárium, v Českém rozhlasu pak pořad Kolotoč. V roce 1967 začínala uvádět společně s Eduardem Hrubešem pravidelný čtrnáctidenní pořad určený pro vojáky základní služby, který se nazýval Poštovní schránka. Působí také jako voiceover, neboť namlouvá komentáře pro populárně naučné filmy.

Externí odkazy

Šablona:Biografický pahýl