Diskuse s wikipedistou:Martin.adamek: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
TimiBot (diskuse | příspěvky)
m Robot: Automatická náhrada (-{{[Vv]ítejte}} +{{subst:Vítejte}})
m Nová sekce →‎Externí odkazy
Řádek 32: Řádek 32:


::Já osobně mám rovněž GPRS a Wikipedie mi jede bez jakýchkoliv problémů a zdržení. --[[Wikipedista:Zirland|Zirland]] 19:48, 10. 8. 2005 (UTC)
::Já osobně mám rovněž GPRS a Wikipedie mi jede bez jakýchkoliv problémů a zdržení. --[[Wikipedista:Zirland|Zirland]] 19:48, 10. 8. 2005 (UTC)

== Externí odkazy ==

Nepřidávejte laskavě do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy, které mají přilákat návštěvníky na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. [[Wikipedie:Co Wikipedie není|Wikipedie není]] prostředkem pro [[Wikipedie:propagační článek|propagaci]] či reklamu ani pouhou sbírkou [[Wikipedie:Externí odkazy|externích odkazů]]. Rozšiřování ''encyklopedického obsahu'' je však samozřejmě [[Wikipedie:Editujte s odvahou|vítáno]]. Děkuji za pochopení. -- [[Wikipedista:Mercy|Mercy]] ([[Wikipedista diskuse:Mercy|☎]]|'''[[Speciální:Contributions/Mercy|Ω]]''') 20:51, 26. 3. 2008 (UTC)

Verze z 26. 3. 2008, 21:51


Vidím, že čile píšete, jan tak dál. Překlady z jiných verzí wikipedie jsou dobrý způsob, jak se naučit správně strukturovat text. Jen přidám pár drobných rad. U článku o poslkém zlotém máte komentář, že jste to nestihl dopřeložit. Pokud se ten překlad chystáte dokončit, je možné vložit šablonu {{PracujeSe}}, aby pak ten překlad zbytečně nedokončovalo víc autorů. A když založíte nějakou stránku špatně (jako se vám stalo u Michala Jona), stačí vložit šablonu {{smazat}} a nějaký srpávce se o to postará. --Karakal 06:20, 8. 8. 2005 (UTC)

OK--Martin Adámek 19:06:14, 10. 8. 2005 (UTC)

Překládání

Dobrý den, kolego. Všiml jsem si, že jste založil pěkný článek o polském zlotém. Dovolil jsem ho přeložit. Pokud si nebudete na nějaký překlad troufat, nebo na něj nebudete mít čas, nebojte se heslo vytvořit se šablonou Cizojazyčně (na začátek stránky napíšete {{Cizojazyčně}}) a dejte mi vědět do mé diskuse. Rovněž bych Vás rád požádal, abyste při editaci vyplňoval pole Shrnutí editace, které se nachází nad tlačítkem Uložit změny. Toto shrnutí slouží k orientaci v editacích pro ostatní wikipedisty. Rovněž do tohoto shrnutí můžete zapsat informaci o nutnosti překladu. --Zirland 06:30, 8. 8. 2005 (UTC)

OK, fci pole shrnuti editace jsem pochopil a zacal pouzivat uz v prubehu --Martin Adámek 19:14:36, 10. 8. 2005 (UTC)
Jen jsem zjistil ze budu muset muj pobyt tady casove omezit - je to docela casove narocny, takova editace :). Takze to asi budu resit tak ze se sem podivam jednou za dlouhy cas, na dlouhou dobu v kuse. Casto (a nakratko) sem chodit nemuzu, protoze by se to vzdycky zvrhlo v dlouhy pobyt a to si bohuzel nemuzu dovolit :( .

Navic se mi wikipedia dost seka - a pokud se mi stranka bude nacitat 1,5 minuty a moje zmena ukladat 10 minut, tak to pri nejlepsi vuli nejde... -sice mam pomerne pomale pripojeni GPRS, ale jine (i "grafictejsi") weby se mi tahaji vyrazne rychleji, takze problem musi byt ve wikipedii--Martin Adámek 19:47:07, 10. 8. 2005 (UTC)

Já osobně mám rovněž GPRS a Wikipedie mi jede bez jakýchkoliv problémů a zdržení. --Zirland 19:48, 10. 8. 2005 (UTC)

Externí odkazy

Nepřidávejte laskavě do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy, které mají přilákat návštěvníky na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. -- Mercy (|Ω) 20:51, 26. 3. 2008 (UTC)