Wikipedie:WikiProjekt Česko-slovenská Wikipedie/Chybějící články: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
automatická aktualizace (k datu 2020-06-25 01:01:49)
automatická aktualizace (k datu 2020-06-26 01:01:54)
Řádek 1: Řádek 1:
__NOEDITSECTION__
__NOEDITSECTION__
Toto je automaticky generovaný '''seznam vybraných článků na Slovenské Wikipedii, které nemají přiřazen ekvivalent na České Wikipedii''' a jsou tedy vhodnými kandidáty na překlad s využitím [[../Nástroje#Překládací nástroj|překládacího nástroje]]. Obsah této stránky se každý den v noci automaticky aktualizuje výsledky vybraných tématických vyhledávání [[../Nástroje#Vyhledávací nástroj|vyhledávacím nástrojem]]. Právě přeložené články tedy není nutné ze seznamu ručně odstraňovat – zmizí automaticky při další aktualizaci, jestliže je zdrojový článek správně propojen s překladem pomocí [[Nápověda:Mezijazykové odkazy|položky Wikidat]]. Chcete-li požádat o přidání nového tématu, uveďte prosím příslušné nastavení vyhledávacího nástroje (názvy kategorií nebo šablon) v novém příspěvku na [[{{TALKPAGENAME}}|diskuzní stránce]], kde lze žádat též o provedení jiných změn. Prosím needitujte přímo tuto stránku, protože veškeré provedené změny budou při následující aktualizaci ztraceny. Tento seznam byl naposledy aktualizován k datu 2020-06-25 01:01:49.
Toto je automaticky generovaný '''seznam vybraných článků na Slovenské Wikipedii, které nemají přiřazen ekvivalent na České Wikipedii''' a jsou tedy vhodnými kandidáty na překlad s využitím [[../Nástroje#Překládací nástroj|překládacího nástroje]]. Obsah této stránky se každý den v noci automaticky aktualizuje výsledky vybraných tématických vyhledávání [[../Nástroje#Vyhledávací nástroj|vyhledávacím nástrojem]]. Právě přeložené články tedy není nutné ze seznamu ručně odstraňovat – zmizí automaticky při další aktualizaci, jestliže je zdrojový článek správně propojen s překladem pomocí [[Nápověda:Mezijazykové odkazy|položky Wikidat]]. Chcete-li požádat o přidání nového tématu, uveďte prosím příslušné nastavení vyhledávacího nástroje (názvy kategorií nebo šablon) v novém příspěvku na [[{{TALKPAGENAME}}|diskuzní stránce]], kde lze žádat též o provedení jiných změn. Prosím needitujte přímo tuto stránku, protože veškeré provedené změny budou při následující aktualizaci ztraceny. Tento seznam byl naposledy aktualizován k datu 2020-06-26 01:01:54.


{{RIGHTTOC}}
{{RIGHTTOC}}

Verze z 26. 6. 2020, 02:02

Toto je automaticky generovaný seznam vybraných článků na Slovenské Wikipedii, které nemají přiřazen ekvivalent na České Wikipedii a jsou tedy vhodnými kandidáty na překlad s využitím překládacího nástroje. Obsah této stránky se každý den v noci automaticky aktualizuje výsledky vybraných tématických vyhledávání vyhledávacím nástrojem. Právě přeložené články tedy není nutné ze seznamu ručně odstraňovat – zmizí automaticky při další aktualizaci, jestliže je zdrojový článek správně propojen s překladem pomocí položky Wikidat. Chcete-li požádat o přidání nového tématu, uveďte prosím příslušné nastavení vyhledávacího nástroje (názvy kategorií nebo šablon) v novém příspěvku na diskuzní stránce, kde lze žádat též o provedení jiných změn. Prosím needitujte přímo tuto stránku, protože veškeré provedené změny budou při následující aktualizaci ztraceny. Tento seznam byl naposledy aktualizován k datu 2020-06-26 01:01:54.

Podle kategorie

Československo

Čeští herci

Čeští spisovatelé

Dějiny Uherska

Duchovní

Esperanto

Hrady a zámky na Slovensku

Japonsko

(do hloubky 5)


Lokality Světového dědictví

Národní kulturní památky na Slovensku

Novověká filozofie

Portugalsko

Psychologie

(bez podkategorií)


Silniční infrastruktura na Slovensku

Slovenské hudební skupiny

Slovenské národní povstání

Slovenští herci

Slovenští spisovatelé

Španělsko

Podle šablony

Infobox album

Infobox Muzeum

Infobox Slovenská obec

Úplný přehled slovenských obcí i s odkazy na neexistující české články už je zpracován na samostatných stránkách. Podrobnější informace naleznete na stránkách Seznam měst, obcí a vojenských obvodů na Slovensku (A-G), Seznam měst, obcí a vojenských obvodů na Slovensku (H-L), Seznam měst, obcí a vojenských obvodů na Slovensku (M-R) a Seznam měst, obcí a vojenských obvodů na Slovensku (S-Ž).


Související články