Diskuse:Hardcore: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Vajs v tématu „Hardcore/Hardcore punk
Smazaný obsah Přidaný obsah
Vajs (diskuse | příspěvky)
Vajs (diskuse | příspěvky)
Bez shrnutí editace
 
Řádek 11: Řádek 11:
== Hardcore/Hardcore punk ==
== Hardcore/Hardcore punk ==


Termín "Hardcore" odkazuje na více rozdílných témat a stránka "Hardcore" by podle mě měla být pouze rozcestníkem. Navrhuju tuto stránku pojmenovat spíše termínem "Hardcore punk". -- Vajs 23. 3. 2016, 18:35 (CET)
Termín "Hardcore" odkazuje na více rozdílných témat a stránka "Hardcore" by podle mě měla být pouze rozcestníkem. Navrhuju tuto stránku pojmenovat spíše termínem "Hardcore punk". -- [[Wikipedista:Vajs|Vajs]] 23. 3. 2016, 18:35 (CET)

Aktuální verze z 23. 3. 2016, 18:36

Prosím, aby tento článek editoval jen člověk, který se v hardcoru vyzná. Hardcore 90.let je odfláknutej a neobyčejně nepřesnej. Tvůrce by si měl něco zjistit o kapelách, které zde vypisuje: co doopravdy hrajou, kdy vznikly. Navíc většina z nich jsou komerční srágory, který s hardcorem nemaj nic společnýho! PS: Fugazi ani omylem nehrajou emo hardcore. Tady se někdo snaží editovat něco, o čem nemá ani páru!

Prosím, aby si autor příspěvku výše přečetl Wikipedie:Rady a informace. Pomohou mu v rozšíření a doplnění informací na této stránce Díky Petr PS. Nenapíšeš / nenapíšete nejdřív stránku o heslu komerční srágora :-) ať víme, o čem se bavíme?

--Petr Pakandl 23:15, 11. 11. 2006 (UTC)

Solved...článek už je přepsanej--Rottweiler 20. 11. 2009, 13:22 (UTC)

Hardcore/Hardcore punk[editovat zdroj]

Termín "Hardcore" odkazuje na více rozdílných témat a stránka "Hardcore" by podle mě měla být pouze rozcestníkem. Navrhuju tuto stránku pojmenovat spíše termínem "Hardcore punk". -- Vajs 23. 3. 2016, 18:35 (CET)Odpovědět