Wikipedie:Požadované články: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
YouTube
m Verze 11598870 uživatele Melown (diskuse) zrušena
Řádek 1: Řádek 1:
{{/Hlavička}}
Melown
{{RIGHTTOC}}
Melown je YouTuber, keterý se vlastním jménem jmenuje Marek Suchan. Natáčí a střihá videa s kamarády Jodokem, PanemAdamkem, Gamebojem, Suchanem, Mipem, Homomortem.
Jejich kanál na YouTubu není moc známí. Natáčí různé pokusy a kraviny co je zrovna napadnou. Jejich kanál se jmenuje Bláznivá Laboratoř PopCornmixu. Druhý kanaál se jmenuje PopCornmix. Melown natáčí hlavné na Bláznivou Laboratoř PopCornixu.



Doufám že nám dáte ODBĚR !!!!!!
[[Kategorie:Údržba Wikipedie|Požadované články]]

Verze z 22. 6. 2014, 15:29

Na tuto tematickou podstránku můžete zapsat články, které byste na české Wikipedii rádi viděli, ale nezvládáte je sami vytvořit. Zvýšíte tím pravděpodobnost, že vám někdo vyhoví. Před přidáním prosím zvažte, zda jde o encyklopedicky významné téma (je dostatečně zpracováno ve věrohodných a na předmětu článku nezávislých zdrojích).

Požadovaný článek přidejte, prosím, na konec vhodné kapitoly. Pokud ji zde nenaleznete, zkontrolujte, zda se nenachází na jiném tematickém seznamu, a případně zde pro ni vytvořte nový nadpis. Článek vkládejte pod pravopisně správným běžným českým názvem a nezapomeňte jej opatřit odkazem. K vložení článku použijte šablonu {{|Český název|jazykový kód nebo název položky WD|cizojazyčný název|poznámka=poznámka}}.

Modré odkazy na již vytvořené články z tohoto seznamu prosím odstraňte, kromě případů, kdy článek porušuje autorská práva (tzv. copyvio), je subpahýlem či mu hrozí smazání z jiných důvodů (s výjimkou významnosti). Ověřte si také, jestli u založeného článku nejde pouze o přesměrování.