Hunger Games: Vražedná pomsta: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
G3robot (diskuse | příspěvky)
m čfn → kinobox
Bez shrnutí editace
Řádek 31: Řádek 31:
}}
}}


'''''The Hunger Games: Catching Fire''''' je připravované pokračování filmu ''[[Hunger Games (film)|Hunger Games]]''. Natočen bude podle knihy ''[[Vražedná pomsta]]''. Název filmu nebyl zatím přeložen do češtiny. Do kin by měl vstoupit v roce 2013 a hlavní roli si zahrají opět [[Jennifer Lawrence]] a [[Josh Hutcherson]]. Opět se vrátí původní obsazení jako [[Woody Harrelson]], [[Willow Shields]] nebo [[Donald Sutherland]].
'''''Hunger Games: Vražedná pomsta''''' je připravované pokračování filmu ''[[Hunger Games (film)|Hunger Games]]''. Natočen bude podle knihy ''[[Vražedná pomsta]]''. Do kin vstoupí v roce 2013 a hlavní roli si zahrají opět [[Jennifer Lawrence]] a [[Josh Hutcherson]]. Opět se vrátí původní obsazení jako [[Woody Harrelson]], [[Willow Shields]] nebo [[Donald Sutherland]].


== Externí odkazy ==
== Externí odkazy ==

Verze z 9. 11. 2013, 19:35

Hunger Games: Vražedná pomsta
Původní názevThe Hunger Games: Catching Fire
Jazykangličtina
ŽánrAkční / Dobrodružný / Sci-Fi / Thriller
PředlohaSkúška ohňom
RežieFrancis Lawrence
Obsazení a filmový štáb
Hlavní roleJennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Woody Harrelson, Philip Seymour Hoffman, Stanley Tucci, Toby Jones, Donald Sutherland, Willow Shields, Philip Hoffman, Amanda Plummer, Jena Malone, Lynn Cohen, Meta Golding
ProdukceLions Gate Entertainment
HudbaJames Newton Howard, T-Bone Burnett
Výroba a distribuce
Premiéra2013
Produkční společnostiLions Gate Entertainment
Color Force
DistribuceLions Gate Entertainment
Předchozí a následující díl
Hunger Games (film)
Hunger Games: Vražedná pomsta na ČSFDIMDb
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Hunger Games: Vražedná pomsta je připravované pokračování filmu Hunger Games. Natočen bude podle knihy Vražedná pomsta. Do kin vstoupí v roce 2013 a hlavní roli si zahrají opět Jennifer Lawrence a Josh Hutcherson. Opět se vrátí původní obsazení jako Woody Harrelson, Willow Shields nebo Donald Sutherland.

Externí odkazy