Soubor:Uri Maklev Knesset.JPG

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(683 × 1 024 pixelů, velikost souboru: 314 KB, MIME typ: image/jpeg)

Popis

Popis
English: Rabbi Yisrael Meir Uri Maklev (Hebrew: ישראל מאיר אורי מקלב, born 10 January 1957) is an Israeli politician and member of the Knesset for the Haredi party Degel HaTorah, which together with Agudat Yisrael forms the United Torah Judaism list.
Datum
Zdroj umaklev@knesset.gov.il
Autor Uri Maklev
Svolení
(Užití tohoto souboru)
VRT Wikimedia

Toto dílo je svobodné a může ho kdokoli užívat pro jakýkoli účel. Pokud si přejete tento obsah užít, nemusíte žádat o svolení, pokud dodržíte všechny licenční požadavky uvedené na této stránce.

Wikimedia obdržela e-mail s potvrzením, že držitel autorských práv souhlasil se zveřejněním za podmínek uvedených na této stránce. Tuto zprávu zkontroloval člen VRTS a uložil ji v našem archivu svolení. Ke komunikaci mají přístup důvěryhodní dobrovolníci v záznamu #2012111610003674.

Pokud máte dotazy k archivované komunikaci, použijte prosím nástěnku VRT. Odkaz na záznam: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2012111610003674
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Licence

Creative Commons CC-Zero Tento soubor byl uvolněn pomocí Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication.
Osoba, která toto dílo označila tímto dokumentem, dílo uvolnila do public domain tím, že se celosvětově vzdala všech autorských práv ke svému dílu včetně všech souvisejících a příbuzných zákonných práv, které k dílu má, v rozsahu umožněném zákonem. Můžete toto dílo rozmnožovat, upravovat, rozšiřovat či provozovat, i pro komerční účely, vše bez nutnosti žádat o svolení.

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná16. 11. 2012, 07:08Náhled verze z 16. 11. 2012, 07:08683 × 1 024 (314 KB)Or17User created page with UploadWizard

Tento soubor používá následující stránka:

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki:

Metadata