Soubor:Tubal Pregnancy with embryo.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(1 874 × 2 000 pixelů, velikost souboru: 1,48 MB, MIME typ: image/jpeg)

Popis

Popis
English: Human Embryo (7th week of pregnancy, 5th week p.o.)

This photo of an opened oviduct with an ectopic pregnancy features a spectacularly well preserved 10-millimeter embryo. It is uncommon to see any embryo at all in an ectopic, and for one to be this well preserved (and undisturbed by the prosector's knife) is quite unusual.

Even an embryo this tiny shows very distinct anatomic features, including tail, limb buds, heart (which actually protrudes from the chest), eye cups, cornea/lens, brain, and prominent segmentation into somites. The gestational sac is surrounded by myriad chorionic villi resembling elongated party balloons. This embryo is about five weeks old (or seven weeks in the biologically misleading but eminently practical dating system used in obstetrics).

The photo was taken on Kodak Elite 200 slide film, with a Minolta X-370 camera and 100mm f/4 Rokkor bellows lens at near-full extension. The formalin-fixed specimen was immersed in tap-water and pinned to a tray lined with black velvet. The exposure was 1/4 second at f/8.

Datum First published: October 12, 2001
Zdroj (2014). "Tubal pregnancy with embryo". WikiJournal of Medicine 1 (2): 7. DOI:10.15347/wjm/2014.007.
Autor Ed Uthman, MD (Flickr, Wikipedia)
Svolení
(Užití tohoto souboru)
Public domain Euthman na projektu Wikipedie v jazyce angličtina, autor tohoto díla, jej uvolnil jako volné dílo, a to celosvětově.
V některých zemích to není podle zákona možné; v takovém případě:
Euthman poskytuje komukoli právo užívat toto dílo za libovolným účelem, a to bezpodmínečně s výjimkou podmínek vyžadovaných zákonem.

Wikipedie

Wikipedie
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce angličtina (Featured pictures), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce španělština (Recursos destacados), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce turečtina (Seçkin resimler), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Pokud se domníváte, že by tento soubor měl být zařazen i mezi nejlepší soubory na Commons, můžete ho nominovat.
Pokud máte nějaký podobně kvalitní soubor, který lze zveřejnit pod vhodnou licencí, určitě ho načtěte, označte a nominujte.

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje
A human embryo in the seventh week of pregnancy.

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

Pro tuto vlastnost neexistuje žádná hodnota

Ed Uthman angličtina

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná27. 11. 2006, 03:01Náhled verze z 27. 11. 2006, 03:011 874 × 2 000 (1,48 MB)DO11.10
5. 6. 2006, 00:31Náhled verze z 5. 6. 2006, 00:31660 × 818 (132 KB)Patho{{Information| |Description=This photo of an opened oviduct with an ectopic pregnancy features a spectacularly well preserved 10-millimeter embryo. It is uncommon to see any embryo at all in an ectopic, and for one to be this well preserved (and undisturb

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki:

Zobrazit další globální využití tohoto souboru.

Metadata