Soubor:The Friends Stage cropped.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

The_Friends_Stage_cropped.jpg(311 × 69 pixelů, velikost souboru: 11 KB, MIME typ: image/jpeg)

Popis

Popis
English: this cropped version of The Friends Stage.jpg-"The Friends Stage" plaque, outside Stage 24 at Warner Bros. Studios in Burbank, California.
Datum
Zdroj originally posted to Flickr as Friends soundstage
Autor John
Svolení
(Užití tohoto souboru)
This image, or text depicted in it, only consists of simple geometric shapes and text. They do not meet the threshold of originality needed for copyright protection, and are therefore public domain. Although it is free of copyright restrictions, this image may still be subject to other restrictions. See WP:PD#Fonts or Template talk:PD-textlogo for more information.
Další verze

Licence

Tento obrázek, který byl původně zveřejněn na Flickru, zkontroloval 29. října 2011 správce nebo kontrolor Warfieldian a potvrdil, že je na Flickru dostupný pod správnou licencí.
Public domain
Obrázek tohoto loga se skládá pouze z jednoduchých geometrických obrazců nebo textu. Nesplňuje tak požadavky hranice originality potřebné pro autorskoprávní ochranu, a tudíž se jedná o volné dílo. I když je logo zbaveno autorskoprávních omezení, obrázek může být stále chráněn ostatními omezeními. Vizte WP:PD § Fonts and typefaces (en) nebo Template talk:PD-textlogo pro více informací.
w:cs:Creative Commons
uveďte autora zachovejte licenci
Dílo smíte:
  • šířit – kopírovat, distribuovat a sdělovat veřejnosti
  • upravovat – pozměňovat, doplňovat, využívat celé nebo částečně v jiných dílech
Za těchto podmínek:
  • uveďte autora – Máte povinnost uvést autorství, poskytnout odkaz na licenci a uvést, pokud jste provedli změny. Toho můžete docílit jakýmkoli rozumným způsobem, avšak ne způsobem naznačujícím, že by poskytovatel licence schvaloval nebo podporoval vás nebo vaše užití díla.
  • zachovejte licenci – Pokud tento materiál jakkoliv upravíte, přepracujete nebo použijete ve svém díle, musíte své příspěvky šířit pod stejnou nebo slučitelnou licencí jako originál.

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná28. 10. 2011, 09:31Náhled verze z 28. 10. 2011, 09:31311 × 69 (11 KB)ScriptDoctor

Tento soubor používá následující stránka:

Globální využití souboru

Metadata