Soubor:Telegram Android screenshot (v 3.3, English).png

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(1 080 × 1 920 pixelů, velikost souboru: 335 KB, MIME typ: image/png)

Popis

Popis
Español: Captura de pantalla de Telegram para Android. Esta versión ha sido parcialmente vectorizado y derivado de File:Telegram Android screenshot v3.3.svg. Contiene texto basado en la fuente Roboto para realizar escalas, Emojis del proyecto Noto e imágenes de Wikimedia Commons.
Datum
Zdroj Vlastní dílo
Autor Diego Sanguinetti

Licence

Telegram screenshot:

Tento snímek obrazovky buď nezobrazuje žádné autorskoprávně chráněné části programů, nebo příslušné programy jejich autoři uvolnili pod některou svobodnou licencí (která je uvedena jako součást rámečku s licenční informací), a soubor proto vyhovuje pravidlům Wikimedia Commons. Obrázek tedy lze využívat v souladu s podmínkami příslušné licence. Svobodná licence programu:

GNU head

Toto dílo je svobodný software; můžete jej šířit nebo upravovat podle podmínek GNU General Public License vydané Free Software Foundation; ve verzi 2 nebo v libovolné novější verzi. Toto dílo je šířeno v naději, že bude užitečné, ale bez jakékoli záruky; dokonce i bez záruky prodejnosti nebo vhodnosti pro daný účel. Další podrobnosti najdete ve verzi 2 a verzi 3 GNU General Public License.

Poznámka: Pokud snímek obrazovky zobrazuje autorské dílo, které není přímým výsledkem samotného zdrojového textu programu (např. text či grafika vytvořená uživatelem), musí být pro toto dílo uvedena oddělená licence.


Madame X, Gabrielle Cot are PD-licensed

Toto je věrná fotografická reprodukce původního dvourozměrného uměleckého díla. Ono dílo je samo volným dílem, a to z následujícího důvodu:
Public domain

Toto dílo je volné také v zemích, jejichž právní řád chrání majetková autorská práva po dobu života autora a 100 let po jeho smrti.


Toto dílo je ve Spojených státech amerických dílem volným (public domain), protože tam bylo registrováno u U.S. Copyright Office nebo zveřejněno před 1. lednem 1929.

Oficiálním stanoviskem nadace Wikimedia Foundation je, že „věrné reprodukce dvourozměrných volných děl jsou také volné a opačná tvrzení jsou útokem na samotný koncept volných děl.“ Podrobnosti naleznete na stránce Commons:When to use the PD-Art tag.
Tato fotografická reprodukce se tedy také považuje za volné dílo. Uvědomte si, že v závislosti na místních zákonech může být další užití tohoto díla ve vaší jurisdikci zakázáno či omezeno. Vizte Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Icon for Andrew Porter and PollBot

Public domain Tento obrázek jednoduchého geometrického tvaru nemůže být předmětem autorských práv, a je tedy volným dílem, protože sestává výhradně z informací, jež jsou veřejným vlastnictvím, a neobsahuje žádné autorské dílo.
Heptagon
Heptagon

Staro-Kalinkin Bridge in Saint Petersburg

w:cs:Creative Commons
uveďte autora zachovejte licenci
Uveďte autora: Alex 'Florstein' Fedorov
Dílo smíte:
  • šířit – kopírovat, distribuovat a sdělovat veřejnosti
  • upravovat – pozměňovat, doplňovat, využívat celé nebo částečně v jiných dílech
Za těchto podmínek:
  • uveďte autora – Máte povinnost uvést autorství, poskytnout odkaz na licenci a uvést, pokud jste provedli změny. Toho můžete docílit jakýmkoli rozumným způsobem, avšak ne způsobem naznačujícím, že by poskytovatel licence schvaloval nebo podporoval vás nebo vaše užití díla.
  • zachovejte licenci – Pokud tento materiál jakkoliv upravíte, přepracujete nebo použijete ve svém díle, musíte své příspěvky šířit pod stejnou nebo slučitelnou licencí jako originál.

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná27. 11. 2015, 05:22Náhled verze z 27. 11. 2015, 05:221 080 × 1 920 (335 KB)DSanUser created page with UploadWizard

Tento soubor nepoužívá žádná stránka.

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki:

Metadata