Soubor:Show Jana Krause.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Show_Jana_Krause.jpg(762 × 338 pixelů, velikost souboru: 26 KB, MIME typ: image/jpeg)

Popis
Čeština: Logo pořadu Show Jana Krause
English: Logo of Czech talk show Show Jana Krause
Zdroj Mediář ([1])
Autor Prima TV
Svolení
(Užití tohoto souboru)
Public domain
Obrázek tohoto loga se skládá pouze z jednoduchých geometrických obrazců nebo textu. Nesplňuje tak požadavky hranice originality potřebné pro autorskoprávní ochranu, a tudíž se jedná o volné dílo. I když je logo zbaveno autorskoprávních omezení, obrázek může být stále chráněn ostatními omezeními. Vizte WP:PD § Fonts and typefaces (en) nebo Template talk:PD-textlogo pro více informací.
Tento obrázek (skupina text logo) by měl být vytvořen pomocí vektorové grafiky jako SVG soubor. To má několik výhod; podrobnosti najdete na stránce Commons:Media for cleanup. Je-li SVG verze tohoto obrázku již k dispozici, prosím nahrajte ji. Po nahrání nahraďte tuto šablonu šablonou {{Vector version available|jméno nového obrázku.svg}}.

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná5. 11. 2010, 23:25Náhled verze z 5. 11. 2010, 23:25762 × 338 (26 KB)Sevela.p{{Information |Description= {{cs|Logo pořadu Show Jana Krause}} {{en| |Source=[http://www.mediar.cz/televize/prima-vraci-na-obrazovku-pohlreicha-izera-krampola-krause-i-janka-kroupu/ Mediář] ([http://www.mediar.cz/wp-content/uploads/2010/08/Show_Jana_K

Tento soubor používá následující stránka:

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki:

Metadata