Soubor:Paternion Valvasor 1688.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(2 862 × 1 644 pixelů, velikost souboru: 2,12 MB, MIME typ: image/jpeg)

  Tento obrázek zobrazuje chráněnou památku číslo 34705 v Rakousku. (Commons, de, Wikidata)

Popis

Popis
Deutsch: Schloss und Ort Paternion erbaut im Tudorstil um das Jahr 1688 in Kärnten / Österreich / Europäische Union. Nordansicht. Abbildung aus J.W. Valvasor: Topographia Archiducatus Carinthiae antiquae et modernae completa. Bildtext: Marckt Unt Schloss S. Paternion (Markt und Schloss Sankt Paternion) am Drag fluss"" (Draufluss).
English: Castle of Paternion district Villach-Land District in Carinthia / Austria / European Union.
Datum
Zdroj uploaded by Joadl
Autor J.W. Valvasor: Topographia Archiducatus Carinthiae antiquae et modernae completa
Pozice objektu46° 42′ 42,23″ s. š., 13° 38′ 12,33″ v. d. Kartographer map based on OpenStreetMap.Tento snímek a mnohé další na: OpenStreetMapinfo

Licence

Toto je věrná fotografická reprodukce původního dvourozměrného uměleckého díla. Ono dílo je samo volným dílem, a to z následujícího důvodu:
Public domain

Toto dílo je volné také v zemích, jejichž právní řád chrání majetková autorská práva po dobu života autora a 100 let po jeho smrti.


You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States.
Oficiálním stanoviskem nadace Wikimedia Foundation je, že „věrné reprodukce dvourozměrných volných děl jsou také volné a opačná tvrzení jsou útokem na samotný koncept volných děl.“ Podrobnosti naleznete na stránce Commons:When to use the PD-Art tag.
Tato fotografická reprodukce se tedy také považuje za volné dílo. Uvědomte si, že v závislosti na místních zákonech může být další užití tohoto díla ve vaší jurisdikci zakázáno či omezeno. Vizte Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

Schloss Paternion angličtina

46°42'42.228"N, 13°38'12.325"E

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná22. 8. 2011, 21:45Náhled verze z 22. 8. 2011, 21:452 862 × 1 644 (2,12 MB)Joadl{{Denkmalgeschütztes Objekt Österreich|1=21751}} == {{int:filedesc}} == {{Information |Description= {{en|Monestry of Millstatt district Spittal an der Drau in Carinthia / [[:en:Aust

Tento soubor používá následující stránka:

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki:

Metadata