Soubor:Mexican Wolf 2 yfb-edit 1.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(3 000 × 1 999 pixelů, velikost souboru: 1,18 MB, MIME typ: image/jpeg)

Popis

Obrázek of the year
Obrázek of the year
Featured obrázek

Wikimedia CommonsWikipedie

Tento soubor se účastnil hlasování o Obrázek roku 2008.
Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikimedia Commons (Nejlepší obrázky), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Vzhledem k poměru stran 8 : 5, 16 : 10 nebo 16 : 9 je tento obrázek vhodný jako tapeta na pozadí pro širokoúhlé monitory (vizte galerii).

Wikipedie
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce němčina (Exzellente Bilder), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce angličtina (Featured pictures), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce turečtina (Seçkin resimler), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Pokud máte nějaký podobně kvalitní soubor, který lze zveřejnit pod vhodnou licencí, určitě ho načtěte, označte a nominujte.

Popis
Deutsch: Mexikanischer Wolf (Canis lupus baileyi) beim Laufen.
English: Captive Mexican Wolf at Sevilleta National Wildlife Refuge, New Mexico. Edit to reduce noise and improve contrast by Yummifruitbat.
Français : Un Loup du Mexique (Canis lupus baileyi). National Wildlife Refuge de Sevillata, Nouveau-Mexique (États-Unis d'Amérique).
Datum summer
Zdroj [1]
Autor Clark, Jim (U.S. Fish and Wildlife Service)
Další verze
File:Canis lupus baileyi running.jpg
Desktop wallpaper icon
Desktop wallpaper icon
This English Wikipedia featured picture is fairly large and has an aspect ratio of approximately 8:5 or 16:9, making it suitable as a widescreen computer wallpaper.

See the gallery of such images, or the gallery of non-widescreen images.

Licence

Public domain
Tento obrázek nebo nahrávka je dílem pracovníka United States Fish and Wildlife Service pořízeným nebo vytvořeným během výkonu jeho oficiálních povinností. Jako dílo vlády USA, je tento obrázek nebo médium volným dílem. Pro více informací, vizte autorskoprávní pravidla Fish and Wildlife Service.

العربيَّة  català  čeština  eesti  English  español  français  italiano  Nederlands  polski  português  sicilianu  suomi  svenska  Tiếng Việt  Türkçe  Zazaki  македонски  русский  українська  日本語  中文  中文(简体)  中文(繁體)  +/−

United States Fish and Wildlife Service
United States Fish and Wildlife Service

Původní historie souboru

Původní stránka s popisem souboru byla zde. Všechna následující uživatelská jména odkazují na projekt en.wikipedia.
  • 2006-12-12 01:54 Yummifruitbat 3000×1999×8 (1239075 bytes) == Summary == Edit to reduce noise and improve contrast by [[User:Yummifruitbat|Yummifruitbat]]. {{Imginfo | description = The [[Mexican Wolf]] | source = [http://images.fws.gov/default.cfm?fuseaction=records.display&id=B2ED30FA%2DC20B%2D4F46%2D876FA594

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje
Mexican Wolf

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná21. 1. 2008, 22:08Náhled verze z 21. 1. 2008, 22:083 000 × 1 999 (1,18 MB)Rocket000{{Information |Description={{en|Edit to reduce noise and improve contrast by Yummifruitbat. |Source=Transferred from [http://en.wikipedia.org en.wikipedia] |Date=2006-12-12 (original upload date) |Author=Original uploader was [[

Tento soubor používají následující 2 stránky:

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki:

Zobrazit další globální využití tohoto souboru.

Metadata