Soubor:Fante kenkey.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Fante_kenkey.jpg(640 × 427 pixelů, velikost souboru: 66 KB, MIME typ: image/jpeg)

Popis
English: High Risk Loan? – Ama Donkor is married to a farmer and blessed with two children. She has received junior high education. Ama prepares 'Fante kenkey' (boiled maize dough) and distributes it to her customers for sale at Abura. She has been selling 'Fante kenkey' for some time now. Ama uses her income she acquires from the sale of her 'kenkey' to help her husband in taking care of the family. – Ama will use the new loan to purchase more bags of maize to prepare her 'kenkey' to distribute to her increasing customers. With the new profits from her expanded business, Ama plans to save to establish a 'kenkey' factory.
Datum
Zdroj kiva.org
Autor juxtapose^esopatxuj
Svolení
(Užití tohoto souboru)
w:cs:Creative Commons
uveďte autora zachovejte licenci
Dílo smíte:
  • šířit – kopírovat, distribuovat a sdělovat veřejnosti
  • upravovat – pozměňovat, doplňovat, využívat celé nebo částečně v jiných dílech
Za těchto podmínek:
  • uveďte autora – Máte povinnost uvést autorství, poskytnout odkaz na licenci a uvést, pokud jste provedli změny. Toho můžete docílit jakýmkoli rozumným způsobem, avšak ne způsobem naznačujícím, že by poskytovatel licence schvaloval nebo podporoval vás nebo vaše užití díla.
  • zachovejte licenci – Pokud tento materiál jakkoliv upravíte, přepracujete nebo použijete ve svém díle, musíte své příspěvky šířit pod stejnou nebo slučitelnou licencí jako originál.
Tento obrázek, který byl původně zveřejněn na Flickru, zkontroloval July 12, 2010 správce nebo kontrolor File Upload Bot (Magnus Manske) a potvrdil, že je na Flickru dostupný pod správnou licencí.
Personality rights Přestože je toto dílo pod svobodnou licencí nebo volné, může být jeho užití omezeno zákony na ochranu osobnosti vyobrazených osob, pokud s takovým užitím nesouhlasily. V těchto případech vás může ochránit model release nebo jiný doklad o souhlasu. Přestože to není jeho povinnost, může vám se získáním takového dokladu pomoci uživatel, který soubor načetl. Více informací se dočtete v našem vyloučení odpovědnosti.

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

Nějaká hodnota bez položky na Wikidatech

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná12. 7. 2010, 13:23Náhled verze z 12. 7. 2010, 13:23640 × 427 (66 KB)File Upload Bot (Magnus Manske){{Information |Description=High Risk Loan? Ama Donkor is married to a farmer and blessed with two children. She has received junior high education. Ama prepares 'Fante kenkey' (boiled maize dough) and distributes it to her customers for sale at Abura. Sh

Tento soubor používá následující stránka:

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki:

Metadata