Soubor:Emanuel van Meteren Historie ppn 051504510 MG 8670 Emanuel Philibert.tif

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(3 744 × 4 969 pixelů, velikost souboru: 53,26 MB, MIME typ: image/tiff)

Popis

Popis
Nederlands: Emanuel Philibert
Deutsch: Emanuel Philibert (Savoyen)
English: Emanuel Philibert, duke of Savoye
Datum
Zdroj
institution QS:P195,Q3046797

Emanvels van Meteren Historie der Neder-landscher ende haerder na-buren oorlogen ende geschiedenissen, tot den iare M.VIC.XII. : nu de laestemael bij hem voor sijne doodt merckelijck verbetert en̄ in XXXII boecken voltrocken, is mede hier by gevoegt des autheurs leven. Verrijckt beneffens de land-caerte met by na hondert correcte conterfeijtsels vande voor treflijcste personagien in dese historie verhaelt alle cierlijck na d'leven ghedaen ende in coperen platen gesteken gedruckt int jaer ons Heeren. M.DC.XIV

Historie der Neder-land-scher ende haerder na-buren. Collection Peace Palace Library, The Hague. Link to signature in catalogue
Autor Emanuel van Meteren (1535-1612), Simeon Ruytinck (-1621). Photography: D-vorm, Bert en Lilian Mellink

Licence

Toto je věrná fotografická reprodukce původního dvourozměrného uměleckého díla. Ono dílo je samo volným dílem, a to z následujícího důvodu:
Public domain

Toto dílo je volné také v zemích, jejichž právní řád chrání majetková autorská práva po dobu života autora a 100 let po jeho smrti.


Toto dílo je ve Spojených státech amerických dílem volným (public domain), protože tam bylo registrováno u U.S. Copyright Office nebo zveřejněno před 1. lednem 1929.

Oficiálním stanoviskem nadace Wikimedia Foundation je, že „věrné reprodukce dvourozměrných volných děl jsou také volné a opačná tvrzení jsou útokem na samotný koncept volných děl.“ Podrobnosti naleznete na stránce Commons:When to use the PD-Art tag.
Tato fotografická reprodukce se tedy také považuje za volné dílo. Uvědomte si, že v závislosti na místních zákonech může být další užití tohoto díla ve vaší jurisdikci zakázáno či omezeno. Vizte Commons:Reuse of PD-Art photographs.
This is a photograph taken of an image originating from an antiquarian book that is part of the Peace Palace Library collection in the Netherlands. The image has been digitized by Bert Mellink and Lilian Mellink-Dikker from the partnership "D-Vorm VOF". Credits are appreciated.
Creative Commons CC-Zero Tento soubor byl uvolněn pomocí Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication.
Osoba, která toto dílo označila tímto dokumentem, dílo uvolnila do public domain tím, že se celosvětově vzdala všech autorských práv ke svému dílu včetně všech souvisejících a příbuzných zákonných práv, které k dílu má, v rozsahu umožněném zákonem. Můžete toto dílo rozmnožovat, upravovat, rozšiřovat či provozovat, i pro komerční účely, vše bez nutnosti žádat o svolení.

VRT Wikimedia

Toto dílo je svobodné a může ho kdokoli užívat pro jakýkoli účel. Pokud si přejete tento obsah užít, nemusíte žádat o svolení, pokud dodržíte všechny licenční požadavky uvedené na této stránce.

Wikimedia obdržela e-mail s potvrzením, že držitel autorských práv souhlasil se zveřejněním za podmínek uvedených na této stránce. Tuto zprávu zkontroloval člen VRTS a uložil ji v našem archivu svolení. Ke komunikaci mají přístup důvěryhodní dobrovolníci v záznamu #2014040410006141.

Pokud máte dotazy k archivované komunikaci, použijte prosím nástěnku VRT. Odkaz na záznam: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2014040410006141
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná8. 4. 2014, 16:18Náhled verze z 8. 4. 2014, 16:183 744 × 4 969 (53,26 MB)HansmullerUser created page with UploadWizard

Tento soubor používá následující stránka:

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki:

Metadata