Soubor:Dracula1st.jpeg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(1 256 × 1 842 pixelů, velikost souboru: 978 KB, MIME typ: image/jpeg)

Popis

Popis
English: First edition imitation cover to Bram Stoker's novel Dracula.

Collation: [5], viii-ix, [1], 390, [2] p. ; 184 x 124 mm. : hardcover Westminster, Archibald Constable and Company, 2 Whitehall Gardens Copyright 1897, in the United States of America, according to Act of Congress, by Bram Stoker. [All rights reserved.] (now in public domain)

This is a newly and finely bound in mustard-yellow morocco in imitation of the original cloth binding: lettered in red on spine and upper cover, single-line border tooled in red on sides, marbled end papers, all edges gilt.

This is a scan of the cover for a first edition, later issue, with the advertisement for “The Shoulder of Shasta” at the back. Bound by The Chelsea Bindery.
Datum
Zdroj http://isd.usc.edu/~melindah/Stoker/sto1890s/1897ff.htm
Autor AnonymníUnknown author

Licence

Toto je věrná fotografická reprodukce původního dvourozměrného uměleckého díla. Ono dílo je samo volným dílem, a to z následujícího důvodu:
Public domain
Public domain
Toto dílo je ve Spojených státech volným dílem. To platí pro americká díla, jejichž autorská práva vypršela, často proto, že byla poprvé zveřejněna před 1. lednem 1929. Podívejte se na tuto stránku pro další vysvětlení.

United States
United States
Tento obrázek nemusí být volným dílem mimo Spojené státy; to se týká zvláště těch zemí a oblastí, kde pro americká díla neplatí pravidlo kratší doby, jako jsou Kanada, Kontinentální Čína (ne Hong Kong nebo Macao), Německo, Mexiko a Švýcarsko. Tvůrce a rok publikace jsou nezbytné informace a musí být uvedeny. Viz Wikipedie:Autorské právo pro více informací.
Oficiálním stanoviskem nadace Wikimedia Foundation je, že „věrné reprodukce dvourozměrných volných děl jsou také volné a opačná tvrzení jsou útokem na samotný koncept volných děl.“ Podrobnosti naleznete na stránce Commons:When to use the PD-Art tag.
Tato fotografická reprodukce se tedy také považuje za volné dílo. Uvědomte si, že v závislosti na místních zákonech může být další užití tohoto díla ve vaší jurisdikci zakázáno či omezeno. Vizte Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná16. 8. 2020, 18:00Náhled verze z 16. 8. 2020, 18:001 256 × 1 842 (978 KB)HohumSame leather cover version, clearer image
31. 1. 2006, 12:53Náhled verze z 31. 1. 2006, 12:53306 × 450 (78 KB)Szumykfirst edition cover to Bram Stoker's novel Dracula from http://isd.usc.edu/~melindah/Stoker/sto1890s/1897ff.htm Collation: [5], viii-ix, [1], 390, [2] p. ; 184 x 124 mm. : hardcover Westminster, Archibald Constable and Company, 2 Whitehall Gardens Copyri

Tento soubor používá následující stránka:

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki:

Zobrazit další globální využití tohoto souboru.