Soubor:Dopisnice Silou lví. III. zemský slet Orla v Kroměříži 1912.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(1 060 × 1 634 pixelů, velikost souboru: 1,65 MB, MIME typ: image/jpeg)

Popis

Popis
Čeština: V roce 1912 soustředily všechny moravské odbory Orla svoji pozornost na III. zemský slet Orla, který se konal 11. srpna 1912 v Kroměříži. Bylo na něj vypraveno z celé Moravy 10 zvláštních vlaků. Opat Bařina ze starobrněnského kláštera augustiniánů sloužil pontifikální mši svatou. Ve velkém průvodu v Kroměříži pochodovalo 1800 orlů, 460 orlic a 420 dorostenců. Průvodu se zúčastnila i delegace Katolického Sokola amerického, Slovinského Orla a Charvatského Sokola a delegace orlů z východních Čech. Za přítomnosti 25000 osob v Kroměříži cvičilo 2631 orlů a orlic. Výroba dopisnice: Unie, Praha.
Datum
Zdroj Vlastnoručně oskenováno
Autor NeznámýUnknown author

Licence

Tento obrázek je volným dílem, protože se jedná jen o mechanický sken či fotokopii originálu volného díla anebo se jedná o dílo, jež se evidentně takovému skenu či fotokopii podobá natolik, že nemůže požívat ochrany autorského práva. Originál samotný je volným dílem z následujícího důvodu:
Public domain
Tento obrázek (anebo jiný typ souboru) je volné dílo, protože doba ochrany autorských práv již vypršela a autor tohoto díla je neznámý.
To platí v zemích Evropské unie a dalších státech, které chrání autorská práva autorů po dobu 70 let od zveřejnění, pokud autor zůstal neznámý.
Důležité upozornění: Vždy co nejpřesněji uvádějte zdroj souboru a ujistěte se, že autor se skutečně nikdy nepřihlásil.
Flag of Europe
Flag of Europe
Warning sign
Warning sign
Poznámka: V Německu a možná i dalších zemích jsou některá anonymní díla zveřejněná před 1. červencem 1995 chráněna ještě 70 let po smrti autora. Pokud se autor veřejně přihlásil, tuto šablonu nepoužívejte. Pokud je dílo anonymní nebo pseudonymní, použijte tuto šablonu pro díla zveřejněná před více než 70 lety. U děl zveřejněných ve Velké Británii zvažte použití šablony PD-UK-unknown.

This tag is designed for use where there may be a need to assert that any enhancements (eg brightness, contrast, colour-matching, sharpening) are in themselves insufficiently creative to generate a new copyright. It can be used where it is unknown whether any enhancements have been made, as well as when the enhancements are clear but insufficient. For known raw unenhanced scans you can use an appropriate {{PD-old}} tag instead. For usage, see Commons:When to use the PD-scan tag.


Note: This tag applies to scans and photocopies only. For photographs of public domain originals taken from afar, {{PD-Art}} may be applicable. See Commons:When to use the PD-Art tag.

Popisky

Dopisnice Silou lví. III. zemský slet Orla v Kroměříži 1912

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná15. 5. 2020, 18:56Náhled verze z 15. 5. 2020, 18:561 060 × 1 634 (1,65 MB)Pavel FricUploaded own work with UploadWizard

Tento soubor používají následující 2 stránky:

Metadata