Soubor:Cynthiacetus and Ambulocetus.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(1 365 × 780 pixelů, velikost souboru: 220 KB, MIME typ: image/jpeg)

Popis

Popis

Les ancêtres des cétacés A droite "Ambulocetus natans", le "cétacé marcheur qui nage" est la forme intermédiaire entre les mammifères terrestres et les cétacés actuels. A gauche, "Cynthiacetus", un cétacé totalement inféodé au milieu aquatique, avec des pattes arrières atrophiées. Exposition "Incroyables Cétacées" Grande Galerie de l'Evolution, Museum National d'Histoire Naturelle (Paris)

English: Archaeocete skeletons. On the right is Ambulocetus natans ("walking whale that swim"), on the left is Cynthiacetus, a fully aquatic cetacean with small hind limbs. Image from the exhibit "Incroyables Cétacées" in Grande Galerie de l'Evolution at National Museum of Natural History in Paris, France.
www2.mnhn.fr/cetaces/index.php
Datum
Zdroj

Exposition "Incroyables Cétacés !" (MNHN)

Autor Jean-Pierre Dalbéra from Paris, France
Pozice fotografa48° 50′ 31,29″ s. š., 2° 21′ 23,95″ v. d. Kartographer map based on OpenStreetMap.Tento snímek a mnohé další na: OpenStreetMapinfo

Licence

w:cs:Creative Commons
uveďte autora
Tento soubor podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora 2.0 Generic
Dílo smíte:
  • šířit – kopírovat, distribuovat a sdělovat veřejnosti
  • upravovat – pozměňovat, doplňovat, využívat celé nebo částečně v jiných dílech
Za těchto podmínek:
  • uveďte autora – Máte povinnost uvést autorství, poskytnout odkaz na licenci a uvést, pokud jste provedli změny. Toho můžete docílit jakýmkoli rozumným způsobem, avšak ne způsobem naznačujícím, že by poskytovatel licence schvaloval nebo podporoval vás nebo vaše užití díla.
Tento obrázek, který byl původně zveřejněn na Flickru, zkontroloval October 3, 2010 správce nebo kontrolor File Upload Bot (Magnus Manske) a potvrdil, že je na Flickru dostupný pod správnou licencí.
Upozornění: Jeden nebo více prvků tohoto obrázku podléhá ochraně autorským právem
Některé části tohoto souboru nejsou volné či pod svobodnou licencí, ale předpokládá se, že v tomto díle jsou de minimis. Díla odvozená od tohoto souboru, která se více zaměřují na tyto nesvobodné části, se již jako de minimis kvalifikovat nemusí, takže by se mohlo jednat o porušení autorského práva. Důsledkem je, že při oříznutí může být potřeba zhodnotit autorskoprávní status výsledného obrázku.
Uvedeným zdůvodněním bylo: (bez zdůvodnění).

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

48°50'31.290"N, 2°21'23.951"E

0,1 sekunda

1 000

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná5. 12. 2020, 08:10Náhled verze z 5. 12. 2020, 08:101 365 × 780 (220 KB)Contyimage cropped.
3. 10. 2010, 15:43Náhled verze z 3. 10. 2010, 15:431 365 × 1 024 (214 KB)File Upload Bot (Magnus Manske){{Information |Description=Les ancêtres des cétacés A droite "Ambulocetus natans", le "cétacé marcheur qui nage" est la forme intermédiaire entre les mammifères terrestres et les cétacés actuels. A gauche, "Cynthiacetus", un cétacé totalement i

Tento soubor používá následující stránka:

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki:

Metadata