Soubor:2 Reichsmark 1938-1945.png

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(945 × 1 146 pixelů, velikost souboru: 2,71 MB, MIME typ: image/png)

Popis

Popis
English: 2 Reichsmark 1938-1945, Germany
Datum
Zdroj Vlastní dílo
Autor Francisco Evans

Licence

Já, držitel autorských práv k tomuto dílu, ho tímto zveřejňuji za podmínek následující licence:
w:cs:Creative Commons
uveďte autora zachovejte licenci
Dílo smíte:
  • šířit – kopírovat, distribuovat a sdělovat veřejnosti
  • upravovat – pozměňovat, doplňovat, využívat celé nebo částečně v jiných dílech
Za těchto podmínek:
  • uveďte autora – Máte povinnost uvést autorství, poskytnout odkaz na licenci a uvést, pokud jste provedli změny. Toho můžete docílit jakýmkoli rozumným způsobem, avšak ne způsobem naznačujícím, že by poskytovatel licence schvaloval nebo podporoval vás nebo vaše užití díla.
  • zachovejte licenci – Pokud tento materiál jakkoliv upravíte, přepracujete nebo použijete ve svém díle, musíte své příspěvky šířit pod stejnou nebo slučitelnou licencí jako originál.
Tento obrázek je volným dílem, protože se jedná jen o mechanický sken či fotokopii originálu volného díla anebo se jedná o dílo, jež se evidentně takovému skenu či fotokopii podobá natolik, že nemůže požívat ochrany autorského práva. Originál samotný je volným dílem z následujícího důvodu:
Previous public domain rationale, no longer applicable
Public domain
Public domain

This image depicts a unit of currency issued by Germany. It is believed to be in the public domain (under § 5 Abs.1 UrhG) as an official work issued by a German federal or state authority, or by a predecessor state.


See Currency:Germany for more information.

Currency This file, either completely or in part, depicts a unit of currency. Its use may be subject to criminal counterfeiting law or other legal provisions outside of copyright law. Before you use this file, you have to ensure that such use is fully compliant with such laws. See our general disclaimer.

This tag is designed for use where there may be a need to assert that any enhancements (eg brightness, contrast, colour-matching, sharpening) are in themselves insufficiently creative to generate a new copyright. It can be used where it is unknown whether any enhancements have been made, as well as when the enhancements are clear but insufficient. For known raw unenhanced scans you can use an appropriate {{PD-old}} tag instead. For usage, see Commons:When to use the PD-scan tag.


Note: This tag applies to scans and photocopies only. For photographs of public domain originals taken from afar, {{PD-Art}} may be applicable. See Commons:When to use the PD-Art tag.
Nazi symbol Právní upozornění
Tento soubor zobrazuje nebo se podobá symbolům používaným národně socialistickou vládou Německa (NSDAP/nacisté) nebo organizací blízkou jí nebo jiné straně zakázané německým Spolkovým ústavním soudem.

Používání znaků těchto v Německu zakázaných organizací (například používání nacistické svastiky a dalších znaků) může být v závislosti na kontextu trestné také na Ukrajině, v Rakousku, Maďarsku, Polsku, Česku, Francii, Rusku, Brazílii a dalších státech. V Německu je příslušnou právní normou paragraf 86a trestního zákoníku (StGB), v Česku § 403 trestního zákoníku.

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

39eab9dc14f8f763aa2159424455f65e97b5f68e

2 843 051 bajt

1 146 pixel

945 pixel

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná13. 12. 2013, 18:41Náhled verze z 13. 12. 2013, 18:41945 × 1 146 (2,71 MB)Andy king50remove caption
9. 6. 2011, 13:30Náhled verze z 9. 6. 2011, 13:30964 × 1 188 (2,94 MB)Francisco Evans

Tento soubor používá následující stránka:

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki:

Metadata