Láska na Novém Zélandu

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Láska na Novém Zélandu
Původní názevEmilie Richards - Denk nur an uns beide
Země původuNěmeckoNěmecko Německo
Délka89 min
Žánrdrama
RežieJohn Delbridge
Obsazení a filmový štáb
Hlavní roleTheresa Scholze
Hendrik Duryn
Výroba a distribuce
Premiéra2010
Láska na Novém Zélandu na ČSFDKinoboxuFDbIMDb
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Láska na Novém Zélandu (německy Emilie Richards - Denk nur an uns beide) je německé filmové drama z roku 2010 režírované Johnem Delbridgem.

Děj[editovat | editovat zdroj]

Stacey přiváží občerstvení na oslavu otevření nového domu Ryana Cunninghama. Oslava je v plném proudu. Při hledání něčeho na úklid najde ve skříni spící Louisu, kterou přinese na oslavu. domnívá se, že je to Ryanova dcera.

Druhý den po oslavě se Ryan vydá s dětmi do místní cateringové firmy, kde Stacey pracuje a společně s dětmi ji přesvědčuje, aby se stala jejich opatrovatelkou. Ryan jí vysvětlí, že děti jsou jeho sestry, která nedávno zemřela. Stacey nesouhlasí s nabídkou být jejich opatrovatelkou a tak Ryan s dětmi odchází. Stacey při vybalování věcí ze včerejší oslavy z auta najde mezi věcmi Louisina králíčka. Vydá se proto do Ryanova domu, kde po naléhání dětí roli opatrovatelky přijme.

Ryanova marka stojí o to, aby děti byly svěřeny do péče jí, tak koupí zájezd. Ryan pro navrhne jinou dovolenou. Stacey navrhne pobyt v džungli, což se nelíbí Ryanově spolupracovnici a bývalé přítelkyni Elize. Protože druhý den pobytu v džungli se málem utopí Tom, Stacey navrhne, aby zbytek dovolené strávili u jejích rodičů.

U jejích rodičů zavede Stacey Ryana k hrobu svojí dcery Avy, která zemřela druhý den po porodu. Kvůli tomu Stacey odešla od rodičů do města.

Po návratu do města se Ryan opije a zavolá Elize, aby pro něho dojela. Ta situaci naaranžuje tak, aby to vypadalo, že v noci s Ryanem měla sex. Když to ráno uvidí Stacey, naštvaně odejde.

Zatímco jsou na dovolené, Ryanova matka začala podnikat kroky k tomu, aby děti byly svěřeny do péče jí. Při jednání Ryan prohlásí, že se do 14 dnů ožení, aby děti mohli zůstat s ním. Ryanova spolupracovnice mu nabídne, že se formálně může oženit s ní.

V předvečer svatby Ryan dostane od matky dopis, ve kterém ho prosí, aby si nebral nesprávnou ženu z nesprávných důvodů. Ryan svatbu s Elizou zruší a jede i s dětmi požádat o ruku Stacey k jejím rodičům, která mu řekne své ano.

Obsazení[editovat | editovat zdroj]

Theresa Scholze Stacey MacDonaldová
Hendrik Duryn Ryan Cunningham
Edward Hall Tom Hilary
Ella Edward Alice Hilaryová
Anna White Louisa Hilaryová
Gila von Weitershausen Evelyn Cunninghamová
Eva Habermann Eliza Myersová
Johanna Klante Sarah Semnetová
Claudia Rieschel Betty MacDonaldová
Nick Bell-Booth Matthew MacDonald
Bruce Phillips
Craig Hall
Phil Brown George Greenmill
Maria Walker číšnice
Judy McIntosh Muriel Stewartová

Externí odkazy[editovat | editovat zdroj]