Diskuse s wikipedistou:Zzuzzu

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přeji Vám pěkný den! -- Mercy (|Ω) 10:48, 2. 3. 2008 (UTC)

Kašparpunk[editovat zdroj]

Dobrý den, Do článku Znouzectnost si vložila větu "Nejvýstižnější pro jejich styl je název "kašparpunk", označení, které používá sama kapela." mohla by jsi prosím do článku doplnit také ověřitelný zdroj, podle kterého si takto kapela sama říká. Ideálně přímo ze stránek ZNC... Díky, --Jagro 11:13, 2. 3. 2008 (UTC)

Informaci jsem doplnila, děkuji za připomínku. Zzuzzu 16:04, 2. 3. 2008 (UTC)

Já děkuji za rychlé doplnění, já jsem o tom nemohl na stránkách ZNC nemohl najít, hledal jsem spíš v „Holálides“ a Google je na toto téma taky docela nevýřečný. Jinak stejně jako Mercy, Tě vítam na Wikipedii a přeji hodně úspěšných editacích, třeba i v oblasti punku... ;) --Jagro 19:42, 2. 3. 2008 (UTC)

Zdravím

Ten Kašparpunk je v podstatě nadsázka - zrovna tak by tam mohlo být napsáno třeba popcore, rockremroll, underpop, což bylo uvedeno třeba na obalu nahrávky Obludný Neználek a podobných názvů bylo použito i víc...přijde mi to hodně zavádějící. Golda

Reaguji hlavně na Goldu:
Mě ten Kašparpunk přišel taky jako nadsázka, protože jsem se také ptal na zdroj, jestli to není nějaký "vtip mimo" , ale když Zzuzzu doplnila odkaz, kde je to na Vašich stránkách, tak jsem řekl proč ne... ;)
Jinak myslím, že je správný, že stránku uvedl na pravou míru jeden z nejpovolanějších a to přímo Ty, Goldo - díky. ;) --Jagro 23:10, 26. 3. 2008 (UTC)

Biologické články[editovat zdroj]

Ahoj, děkuji Ti za Tvou práci na biologických a biochemických článcích na Wikipedii a přeji hodně nadšení do další práce. Potřebujeme každý pár rukou na klávesnici :) --Vojtech.dostal 08:48, 15. 3. 2008 (UTC)


Rozcestníky[editovat zdroj]

Díky za užitečnou práci. Jen si dovoluji nabídnout nápovědu - s řešením rozcestníků ti může hodně pomoci robot. V podstatě ti stačí si nainstalovat Python a stáhnout pár souborů z pywikipedia robota. V případě zájmu mě kontaktuj. --JAn 13:01, 24. 3. 2008 (UTC)