Diskuse s wikipedistou:Triglav (uzurpováno)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítejte v české wikipedii!
Vážený kolego, vítám Vás a jsem velmi rád, že jste se rozhodl věnovat část svého volného času rozvíjení naší Wikipedie. Rád bych Vás upozornil na některé stránky, kde se dočtete základní věci o vytváření článků. Vždy je najdete na Hlavní straně v části REDAKCE (pravý sloupec). Jedná se především o Rady a informace pro přispěvatele, Jak vytvořit článek, Jak editovat stránku a další. K Vašim dosavadním příspěvkům mám některé připomínky.

  • Pokud vkládáte obrázky (jako například Váš Soubor:Img10.jpg), dávejte jim prosím nějaký unikátní název vztahující se k tomu, co na obrázku je. Vím, že jste pojmenování 'Img10' asi nezamýšlel, formulář pro vkládání obrázku v tomto smyslu není příliš uživatelsky přátelský, je proto potřeba mít smysluplně pojmenovaný soubor již na disku.
  • U obrázků prosím vkládejte informaci o zdroji (autorovi) a licenci obrázku. Seznam možných licencí je na Wikipedie:Popisky licence souborů, pokud tam není potřebná, můžete ji vytvořit nebo někoho požádat, aby tak učinil. Uvedení licence umožní použít obrázek wikipedistům z jiných wikipedií a rovněž budou jasné možnosti jeho použití v jiných projektech než pouze online webové verzi wikipedie (např. při vydání wikipedie na CD). Některé důvody, proč uvádět licenci, lze najít i zde.

Doufám, že se rozhodnete věnovat této záležitosti trochu času a dovolíte tak své práci stát se pokud možno trvalou součástí Wikipedie. --Beren 22:17, 22. 3. 2005 (UTC)

Obrázky bez uvedení zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den, jelikož byla prodiskutována nová politika ohledně obrázků a obrázky bez základních údajů budou po 30 dnech mazány, prosím o doplnění informace o původu a licenci k Vámi nahranému obrázku

Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťe se na mne, rád Vám pomohu. Vrba 19:59, 1. 1. 2006 (UTC)