Diskuse s wikipedistou:Tereza-rozvojovka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--MiroslavJosef 17. 9. 2008, 14:06 (UTC)

Dětská úmrtnost[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku dětská úmrtnost. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 17. 9. 2008, 14:06 (UTC)

HIV/AIDS[editovat zdroj]

Díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Wikipedie:Vítejte ve Wikipedii. Děkujeme. --Harold 18. 9. 2008, 14:10 (UTC)

Ještě k tomu článku HIV/AIDS. Na Wikipedii nemusíme mít naprosto stejné články pod různými názvy, ale máme tady přesměrování (WP:Redirecty), která nás přímo přesměrují na příslušný článek. --Harold 18. 9. 2008, 14:30 (UTC)

Kategorie:Rozvoj[editovat zdroj]

Přestaňte, prosím, přidávat do článků nesmyslnou kategorii Rozvoj, jinak budu nucen požádat o Vaše zablokování. Díky za pochopení. --Harold 18. 9. 2008, 14:15 (UTC)

Já bych ji zas až za tak nesmyslnou nepovažoval, rozhodně je to přinejmenším k diskusi. Asi bych spíš byl proti ji dávat do kdekteré nemoci rozšířené v tropech, ale to je o argumentech, ne o blokování. Přeji hezký den,--Ioannes Pragensis 18. 9. 2008, 14:21 (UTC)

Omlouvám se, byl jsem moc hrr a nepodíval jsem se, které články se v kategorii Rozvoj nachází :-) Samozřejmě, že AIDS a HIV by se dalo zařadit do této kategorie, neboť se vyskytují především v rozvojových zemích, ale jak říká kolega, pak bychom do této kategorie mohli přidávat jakoukoliv nemoc. Takže se ještě jednou omlouvám, že jsem na Vás tak vyjel. --Harold 18. 9. 2008, 14:25 (UTC)

Kategorie Rozvoj existuje, snažila jsem se ji pouze rozšířit o hesla, která se k tomuto tématu vztahují. Myslím, že jako studentka Mezinárodních rozvojových studií si to mohu dovolit. --Tereza-rozvojovka 18. 9. 2008, 14:30 (UTC)

V pořádku, editujte s odvahou. Jenom že u těch nemocí je ta souvislost spíš nepřímá - ony rozvoji spíš brání než by ho podporovaly. Možná bych doporučil takové věci napřed navrhnout třeba na diskusní stránce té kategorie, a pak teprve jednat. Hezký den a ať se Vám na Wikipedii líbí.--Ioannes Pragensis 18. 9. 2008, 14:38 (UTC)

Citace pomocí šablony, reference, podepisování[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme za váš příspěvek do článku Vzdělání. Pokud citujete, použijte prosím Wikipedie:Reference, jak jsem vám v článku s jednou citací ukázal [1]. Používejte hodnověrné zdroje (nejlépe s online odkazem). Nepoužívejte nadbytečné značky <sup>. Nepodepisujte své příspěvky (Wikipedie:Vlastnění článků), nejsou vaše (licencujete je pod GFDL). Jinak vám samozřejmě děkujeme. --Milan Keršláger 17. 10. 2008, 16:06 (UTC)

Rozvojovka.cz[editovat zdroj]

Dobrý den, cením si Vaší práce na zdejších článcích, ale chtěl bych Vás požádat, zda byste nemohla přestat do všech těchto článků vkládat odkaz na (zřejmě svůj) server rozvojovka.cz. Externí odkazy mají mít téma, které co nejvíce souvisí s tématem článku. Takhle to může připadat jako hromadný spam, což si myslím, že určitě není Vaším cílem. Máte-li dotazy, ptejte se, rád Vám poradím. S přáním pěkného dne -- Mercy (|) 18. 10. 2008, 08:12 (UTC)