Diskuse s wikipedistou:Třiatřicet

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Vojtěch Veselý v tématu „Diskuse o smazání

--Harold (diskuse) 19. 2. 2013, 21:19 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Reinkarnace divize Handžár v 90. letech 20. století. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 19. 2. 2013, 21:19 (UTC)

Dobrý den, jsem výhradním autorem předmětného textu, pokusím se jej postupně opoznámkovat, ale daná pasáž (jedná se o první třetinu souhrnné studie) má 150 poznámek pod čarou, z čehož většinu představují odkazy na zdroje. Udělám vše pro to, abych je v dané lhůtě doplnil.--Třiatřicet (diskuse) 20. 2. 2013, 14:36 (UTC)

Zdravím. Jako nejdůležitější je doložit autorská práva (viz WP:OTRS). Co se týče ověřitelnosti (WP:OV), tak je tam potřeba uvádět věrohodné zdroje a neprovádět vlastní výzkum, ten je na Wikipedii zcela zakázán. Obávám se, že pokud k danému tématu neexistuje kvalitní literatura od věrohodných autorit (historikové, apod.) a pokud Vy jako autor vycházíte z velké části z historických pramenů (výpovědi svědků apod.) a provádíte z nich kompilaci (viz uvedené zdroje na dané stránce), jedná se o klasický vlastní výzkum. --Harold (diskuse) 20. 2. 2013, 15:34 (UTC)

Rozumím; máte pravdu, jedná se v zásadě o výsledek vlastního výzkumu, o daném tématu existují pouze roztroušené - a mnohdy vzájemně rozporné - zmínky v literatuře; podobně obsáhle o této věci dosud nikdo nenapsal. Pokud tím porušuji pravidla, pak, samozřejmě, souhlasím se smazáním. --Třiatřicet (diskuse) 20. 2. 2013, 17:05 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Váš nový článek kostel svatého Petra a Pavla (Čáslav), který již kolega Addvisor přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství (mezitím však byl odkaz vyřazen, neboť po týdnu se odkazy vyřazují). Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes (diskuse) 27. 5. 2013, 03:00 (UTC)

Karel Hugo Hilar[editovat zdroj]

Dobrý den. Vzhledem k tomu, že Václav Štech zemřel v roce 1947 a tudíž jeho texty ještě několik let nebudou svobodným dílem, kladu si otázku, zda takováto rozsáhlá citace je licenčně únosná. --Gampe (diskuse) 12. 2. 2014, 19:24 (UTC)

Dobrý den, rozumím, ale myslím, že - vzhledem k tomu, že z předmětného díla cituji méně než jednu setinu, a ještě s výpustkami, a že se s ohledem na osobu K. Hilara-Bakuleho jedná o mimořádně zajímavé svědectví (Štech vinil Hilara a Baldovou, mimo jiné, ze smrti své ženy) - by to snad neměl být problém. (Třiatřicet (diskuse) 13. 2. 2014, 09:55 (UTC))

Emil Pick[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Emil Pick. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --RomanZázvorka (diskuse) 7. 9. 2014, 12:36 (UTC)

Dobrý den, děkuji, samozřejmě v nejbližších dnech doplním. -33-

Diskuse o smazání[editovat zdroj]

Dobrý den, jako autora hesla Seznam osobností Čáslavi si Vás dovoluji upozornit, že už nějaký čas probíhá diskuse o jeho smazání. Zdraví --Vojtěch Veselý (diskuse) 19. 6. 2016, 07:31 (CEST)Odpovědět