Diskuse s wikipedistou:Stěhování Tavočer

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Stěhování[editovat zdroj]

Dobrý den, na Wikipedii by měl místo encyklopedický článek o stěhování jako oboru lidské činnosti. Rady na stěhování, pokud nebudou propagací konkrétní firmy, by se uplatnily na sesterském projektu Wikiknihy, tam různé návody a příručky mají místo, jen pozor na to, aby např. při opsání textu nedošlo k porušení přípradných cizích autorských práv. --Milda 12. 2. 2010, 07:33 (UTC)

Stěhování[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Moving. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Tchoř 19. 7. 2010, 06:10 (UTC)

Dobry den, můžete předložit nějaký příklad?? Nepochopil jsem jak se to dělá.
Stačí napsat adresu webu, nebo název knihy odkud jste Vaše informace čerpal. K123456 19. 7. 2010, 06:43 (UTC)
A když jsem jenom přeložil článek který našel na Wikipedie v jiném jazyce??
K tomu slouží tato šablona – {{Překlad| jazyk= | článek= | revize= }}
  • jazyk – napíšete kod jazyka např. en (angličtina) - do šablony napíšete pouze ru
  • článek – napíšete název článku v daném jazyce
  • číslo revize – otevřete si historii článku, kliknete na poslední čas poslední editace; v adrese www se Vám objeví na konci několikamístné číslo, to zkopítujete do čísla revize.

Tato šablona se pak umístí na konec článku. K123456 19. 7. 2010, 06:54 (UTC)

PS: Můžete se podívat třeba na tenhle článek, tam je šablona překlad použita – Charmides. K123456 19. 7. 2010, 06:57 (UTC)

Stěhování[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Moving. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --K123456 19. 7. 2010, 07:09 (UTC)

PS: Váš článek, je příliš krátký musíte ho rozšířit.

Co ještě je potřeba rozšířit??
Celkově je moc krátký. Když umíte překládat rusky, tak zkuste přeložit i ten zbytek. V té ruštině je toho tam daleko více. K123456 19. 7. 2010, 07:40 (UTC)

Hlavně by se měl nazývat stěhování, v češtině toto slovo vůbec nic neznamená. Outloň 19. 7. 2010, 08:47 (UTC)

Jak přejmenovat stránku??


MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Moving, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Tlusťa 20. 7. 2010, 07:45 (UTC)

Dobry den, první věc - článek který jsme rozmístili náleží portálu www.bydlet.cz. Druha věc - máme od nich povolení rozmístit článek:

"Pekny den, pokud zachovate nas jako zdroj, tak s tim samozrejem nemame problem a klidne muzete nas clanek umistit.

s pozdravem Petr Hanisch"

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Krabice. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456  30. 6. 2012, 11:59 (UTC)

Potravinářská folie[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Potravinářská folie. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 31. 1. 2013, 15:20 (UTC)