Diskuse s wikipedistou:Squidville1

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --10. 1. 2013, 21:20 (UTC), Utar (diskuse)

Shrnutí[editovat zdroj]

Prosím, věnujte pozornost výše uvedenému upozornění, že před uložením úprav máte vyplňovat shrnutí editace. Neberte to, prosím, na lehkou váhu. Mj. jde i o ohleduplnost vůči lidem, kteří sledují poslední změny nebo budou někdy muset něco hledat v historii (jednotlivých verzích) článků. Věřím, že pochopíte, že je opravdu nanejvýš vhodné a žádoucí shrnutí editace vyplňovat. Děkuji za pochopení. --11. 1. 2013, 09:18 (UTC), Utar (diskuse)

Indiánské války[editovat zdroj]

Děkuji za pokus o editaci infoboxu Indiánských válek. Mám však dvě připomínky. Názvy u některých vlaječek jsou nesmyslné (Angličtina Amerika aj.). To však není tak důležité, lehce se to opraví. Druhá věc je ta, že pojem Indiánské války se v tomto článku vztahuje pouze na války v Severní Americe. Proto jsou vlajky latinsko-amerických států a kolonií zařazeny de facto nesmyslně. Uvažoval jsem, že se článek bude zabývat i Latinskou Amerikou, ale byl by tak rozsáhlý, že to není možné. Indiánské války v Latinské Americe by měly (doufám) dostat své vlastní heslo. Pokud máte jiný názor, dejte vědět, ale počítám s tím, že infobox vrátím do zhruba původního stavu.--Whitesachem (diskuse) 13. 1. 2013, 09:32 (UTC)