Diskuse s wikipedistou:Skribuckij

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na ikonku Podpis a datum v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení.--Harold 22. 1. 2009, 09:11 (UTC)

Všiml jsem si, že jste na Commons nahrál nějaké fotky. Je však potřeba, abyste u nich doplnil licenci, pod kterou je chcete zveřejnit (viz Wikipedie:Popisky licence souborů), jinak budou po sedmi dnech smazány a to by byla škoda. --Harold 22. 1. 2009, 09:22 (UTC)

Podpisování článku[editovat zdroj]

Podívej se prosím na Wikipedie:Podpis, články se nepodepisují. Kdo článek založil nebo editoval je vidět v historii článku. Díky zua pochopení. --Wikipedista:BobM d|p 22. 1. 2009, 09:29 (UTC)