Diskuse s wikipedistou:ScorpiO

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Horst 09:36, 20. 2. 2007 (UTC)

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení.--Horst 14:23, 20. 2. 2007 (UTC)

Ahoj, mohl by jsi specifikovat blíže své zdroje. Takhle jak to děláš to fungovat nebude. Dík.--Juan de Vojníkov 10:39, 21. 2. 2007 (UTC) ahoj no zdroje uz dopisuju sou to vsechny knihy komixy hry kde se dane postavy nachazeji a pak hlavne http://starwars.wikia.com/wiki/Main_Page. a co nebude fungovat a proc. --ScorpiO 10:59, 21. 2. 2007 (UTC)

Nebude fungovat zápis v tomhle [[Star wars: Knights Of The Old Republic]] tvaru. To je internetový zdroj z té starwars.wikia, kniha, nebo co to je? Pokud je to link do té wiki, tak tam vepiš celou adresu Např: [http://starwars.wikia.com/wiki/Knights_Of The_Old_Republic Knights Of The Old Republic].--Juan de Vojníkov 12:28, 21. 2. 2007 (UTC)

nn to si nepochopil, to je odkaz primo na tu hru, zatim je cerveny bo sem tu stranku jeste nevytvoril, je toho moc a sme zatim jen dva na to. odkaz hazim jen na wikkiu to ostatni sou odkazy na budouci stranky, zatim myslim ze staci kdyz si nekdo precte ze zdroj je KOtoR jednicka tak je v obraze. ja nejdriv chcu udelat vsechny postavy (sithy) a pak konflikty a pak az popisy er a podobne.--ScorpiO 12:59, 21. 2. 2007 (UTC)

Aha tak už to chápu. Tady na wiki je zvykem strkat tyhle vnitřní odkazy do sekce == Podívejte se také na ==, tak proto mě to nesecvaklo. Tak hodně úspěchů v tom tvoření.--Juan de Vojníkov 13:38, 21. 2. 2007 (UTC)

jj dik moc, i kdyz se mi do toho nechtelo moje laska ke star wars je silnejsi a kdyz sem uvidel ty hovadiny co tu byly musel sem zasahnout chte nechte. hold pirati radi vsude i ve svete star wars a smutne je ze ty jejich zvasty nekeri lidi berou jako zkutecne a pak to siri dal a pisou to i sem. ale ja to napravim, sice to bude chvilu trvat ale na tom nezalezi--ScorpiO 13:52, 21. 2. 2007 (UTC)

Shrnutí[editovat zdroj]

Díky za Vaše příspěvky, chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, tak třeba Vaše editace bude patřit mezi ty, které budou moci vynechat, a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Nádvorník 11:16, 21. 2. 2007 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Dark Underlord, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

Ragimiri 15:24, 3. 3. 2007 (UTC)

cau napsal si mi ze na strance Dark Underlord porusuju autorska prava ale ja nechapu proc, to beru ze http://starwars.wikia.com/wiki/Dark_Underlord kde si to prectu a pak podle sebe napisu, nic nekopiruju to prece neni poruseni nebo jo? podle toho co si mi poslal co sem si precetl tak to poruseni neni. to by pak bylo cokoliv co sem napsal.--ScorpiO 16:01, 3. 3. 2007 (UTC)
tak sem si prohledl co si napsal na tustranku a priste kdyz se podivas a neco se napadne podoba, podivej jestli se treba neschoduji autori protoze to sem psal ja takze dark underlord obnovuji :):)--ScorpiO 16:14, 3. 3. 2007 (UTC)

Důležitá je věta z černého rámečku nad tímto textem: „pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, zmiňte se o tom v diskusi.“ Rozhodně nemůžu vědět, zda to, co je na jiném webu, je od dotyčného wikipedisty nebo ne. I kdyby se přezdívka autora shodovala. --Ragimiri 16:17, 3. 3. 2007 (UTC)

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Limojoe 04:50, 7. 9. 2007 (UTC)

Významnost[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Dark Underlord. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Wikipedista:BobM d|p 13. 1. 2013, 13:30 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Darth Rivan. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem a obdobně Darth Cognus a Darth Millennial --Wikipedista:BobM d|p 25. 2. 2013, 06:59 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Belia Darzu. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Wikipedista:BobM d|p 12. 3. 2013, 18:22 (UTC)