Diskuse s wikipedistou:Saharan

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dovoluji si Vás upozornit, že jste právě překročil pravidlo tří revertů. --Cinik 23:11, 11. 9. 2007 (UTC)

Pokud chcete změnu diskutujte v diskusi, při dalším revertu budete zablokován. Revertovací válka k ničemu nevede. --Chmee2 23:12, 11. 9. 2007 (UTC)

Přeji pěkný den, doporučuji vám z vaší uživatelské stránky odstranit konfrontační formulace typu „středověcí tmáři“, zejména však „otrocký národ“. Zbytečně byste si tím mohl předem vytvořit nepřátele. To přece nemáte zapotřebí. Snažím se vás pochopit, stejně tak i Palestince, z nichž velká část žije v podmínkách, ve kterých bych já žít nechtěl. Těžko však s vámi bude někdo přátelsky komunikovat, když budete všem předem oznamovat své nepřátelství. Berte to jako přátelskou radu. Rád vám na wiki pomůžu se zorientovat a případně i prosadit váš názor, pokud bude podložený, musím však u vás vidět dobrou vůli. Bohužel formulace na vaší stránce s dobrou vůlí příliš dohromady nejdou. S pozdravem a přáním pěkného dne Daniel Baránek 13:54, 12. 9. 2007 (UTC)

Uživatelská stránka[editovat zdroj]

Přečtěte si, prosím, pojednání o uživatelských stránkách a bez zbytečného odkladu smažte druhý odstavec. Wikipedie je projekt psaní encyklopedie, neslouží k šíření názorů ani k napadání různých skupin lidí, například nějaké náboženské či národnostní skupiny. Děkuji za pochopení. --Luděk 13:56, 12. 9. 2007 (UTC)\

Pokud chcete, můžu předložit 1000 citací, že vsš, co je v mém profilu uvedeno, je historicky pravdivé! Není důvod to měnit .. že by další tmář? Saharan 16:03, 12. 9. 2007 (UTC)

Vřele doporučuji neprovokovat. Kroky, které provádíte mě příliš nepřesvědčují o tom, že by byly konány s dobrou vůlí. Pokud nehodláte psát encyklopedii s dobrou vůlí, pak na ní nemáte co dělat. Pokud dobrou vůli přece jen máte, pak ji, prosím, zřetelněji projevte - třeba i tím, že přestanete provokovat. --Daniel Baránek 14:11, 12. 9. 2007 (UTC)

Má dobrá vůle je zahrnuta v tom, jak se snažím očišťovat ty, které špiníte. Je čas k modlení, přeji hezký den. Saharan 16:24, 12. 9. 2007 (UTC)

To je jistě chvályhodné (vyjmu-li z toho vaše obvinění ohledně pošpiňování), pokud však nepřijmete principy wikipedie, nemáte na wiki co dělat. Jde zejména o to, abyste předpokládal u ostatních dobrou vůli - ad absurdum: abyste předpokládal, že to „pošpiňování“ se dělo třeba s nevědomou či hloupou, ale dobrou vůlí. Je teď na vás, abyste dokázal, že vůle ostatních je nevědomá či hloupá. To druhé se bude dokazovat těžko, protože velká část wikipedistů jsou lidé, kteří studují nebo vystudovali VŠ; to prvé by se vám mohlo povést. Avšak jen za předpokladu, že přijmete základní principy wiki. Pokud budete pokračovat ve svém vyjadřování tak jako doposud, nemáte na wiki šanci. Nebyla by to škoda? Daniel Baránek 14:44, 12. 9. 2007 (UTC)

Mazání článku[editovat zdroj]

Díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment na stránce Izrael fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Wikipedie:Vítejte ve Wikipedii. Děkujeme. --Japo ¿ 15:42, 12. 9. 2007 (UTC)


Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Tlusťa 15:49, 12. 9. 2007 (UTC)

K Vašemu působení na Wikipedii[editovat zdroj]

Milý Saharane, doufal jsem, že přispějete do Wikipedie nějakými encyklopedickými informacemi o Palestině, Palestincích, historii, současnosti, geografii, průmyslu, zvycích, památkách atp. Nicméně když se dívám na seznam Vašich příspěvků, tak mám dojem, že zatím přistupujete příliš ideologicky. Jenže Wikipedie taková není a snahou všech přispěvatelů má být přístup nezaujatý a podložený věrohodnými zdroji. Wikipedie není prostor pro propagandu a wikipedisté by neměli zaujímat bojový postoj (viz bod 9). Onen odstavec, kde vyjadřujete svůj vztah k jedné náboženské skupině (později k jejím příslušníkům), jsem odstranil, protože se dá snadno chápat jako zneužití Wikipedie k šíření nesnášenlivosti vůči některým náboženstvím či skupinám obyvatel. Wikipedie není kolbiště názorů, Wikipedie je projekt tvorby encyklopedie. Děkuji za pochopení. --Luděk 16:05, 12. 9. 2007 (UTC)

Sledoval jsem déle, co se tu kolem této osoby dělo a kolem celé stránky izrael, nicméně nesouhlasím s vymazáním 2. odstavce. Patrně Vám vadila zmínka o tom, že židi jsou potomci otroků. Podmínka ověřitelnosti byla zachována, a tak nechápu, proč došlo k vymazání. Příspěvek mi nepřišel nějak hanlivý. S pozdravem Jarda - neregistrovaný návštěvník. – Tento příspěvek přidal(a) 85.160.26.191, 18:27, 12. 9. 2007 SE(L)Č

Mikropaleontologie[editovat zdroj]

Dobrý den, Saharane,
chtěl bych Vás vyzvat, abyste se osmělil vytvořit alespoň některé články z oboru, ve kterém jste profesionál - mikropaleontologii. Jak je možno vidět, tento článek zde chybí, stejně jako příbuzné vědní obory a termíny z tohoto oboru, které by si zasloužily mít aspoň základní zmínku ve Wikipedii. Myslím, že mikropaleontologa mezi Wikipedisty ještě nemáme, takže o to víc budeme rádi, když něčím z oboru přispějete. Hidalgo944 15:04, 30. 9. 2007 (UTC)

Co na uživatelskou stránku nepatří[editovat zdroj]

Rozhodně tam nepatří útoky vůči jakýmkoliv dalším skupinám editorů (ty jsem vám ze stránky odstranil), podrývá to morálku a ducha týmové spolupráce. Kdyby to tu dělal každý, komunita by nemohla správně fungovat. Jsou proto důležité principy slušného chování. Dík za pochopení, věřím že se to nebude opakovat. --Aktron (d|p) 21:15, 13. 9. 2007 (UTC)

Vandalismus[editovat zdroj]

Vaší editaci považuji za vandalismus. Přestaňte prosím na Wikipedie "vést válku", zde jde jen o tvorbu encyklopedie. K ničemu jinému Wikipedie neslouží. Takže Vás naposledy žádám, zanechte revertačních válek či vkládání podobných nesmyslů. --Tlusťa 06:56, 15. 9. 2007 (UTC)

Zablokoval jsem vás na jeden týden; vaše neustálé snahy o úpravu článku Izrael do podoby pouze vám vyhovující (nebo jiné proti pravidlům Wikipedie, obzvláště pak WP:NPOV) projekt velice poškozují. Pochopte, že takto nelze pokračovat. Díky za pochopení. --Aktron (d|p) 10:30, 15. 9. 2007 (UTC)

Nechte těch vandalismů[editovat zdroj]

Sama za sebe mohu říct, že mne vzájemné spory semitských kmenů příliš nezajímají (hlavně když nás tu dotyční neotravují), ale z Vašich editací je vidět, že Vás téma Blízkého Východu dosti zajímá. Není žádným tajemstvím komu současná česká Wikipedie fandí a tento stav je podle mě z hlediska nezaujatého úhlu pohledu, kterým má být Wikipedie psána, vysoce nežádoucí. Je logické, že se zde budete setkávat s lidmi, kteří agitují ve prospěch Izraele a dělají to daleko šikovněji než Vy Vaši agitku ve prospěch Palestiny. Každopádně se pokoušejte spíše nacházet citace pro Vaše tvrzení, a vyvarujte se každopádně vandalismů jako jsou tento nebo třeba tento. --KláraK 23:50, 30. 9. 2007 (UTC)