Diskuse s wikipedistou:Sacer

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Zdravím a vítám, díky za pěkný článek Daguerrotypie, mám jen maličkost, odkazy se dělají takto [[stříbro|stříbra]], výsledkem je stříbra, ale to přijde časem, tak hodně zdaru v další práci přeje --Horst 19:08, 28. 10. 2007 (UTC)

Proximity Prague[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Proximity Prague. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem fext 21. 3. 2012, 14:43 (UTC)

Dobrý den, připojil jsem odkazy na tři články o předmětu článku. Stačí to takto? Jsou ty zdroje dost věrohodné, nezávislé a netriviální? Zdraví Sacer (diskuse) 21. 3. 2012, 15:43 (UTC)
Obávám se, že vyhovuje jen jeden. Článek o Kristiánovi Hlouškovi je rozhovor s ním, o Proximity Prague nepojednává. Stejně tak v odkazu na fod.cz je jen zmínka o této věci. Takže to chce alespoň ještě jeden zdroj, který by byl přímo o předmětu Vašeho článku. Myslím, že se určitě dá najít, podle článku ta agentura získala už 45 různých ocenění... fext 21. 3. 2012, 16:33 (UTC)
Trochu jsem zagoogloval a když do článku začleníte třeba toto a toto, můžete sám šablonu odstranit.
Ještě by to chtělo jen kategorizovat a třeba trochu rozepsat tu neurčitě zmíněnou T-run kampaň. A další rozšiřování samozřejmě vítáno. S pozdravem, fext 21. 3. 2012, 16:40 (UTC)
Dobrý den, děkuji za radu. Odkazy jsem přidal, šablonu odstranil. Článek ještě dále rozšířím v nejbližší době. Zdraví Sacer (diskuse) 21. 3. 2012, 16:51 (UTC)